Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Pegamber slobodnjaka
hejteri na aparatima
hejteri na aparatima
Lažni igrač opet slučajno, ovo je trebalo biti nabacivanje. Treba nam pravi libero umjesto njega. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
[youtube][/youtube]

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pa ga brasnom pospemo da ga maskiramoHankMoody je napisao/la:Ono da mu se primi hahahapinoglavi je napisao/la:Pisam vas sve koji pljuju, husiku maksuz
Nad tobom sunce najljepše sja
Golemo rođeniChinaglia je napisao/la:spremite alibi za sutra, mozete ove ustaljene, a mozete smislit' i neki novi, imate citavu noc i sutra dan

- sagitarius
- Kontakt:

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
I to u blizi ugao. Golman stoji 2 metra od svoje desne stative i jednostavno nema sanse da skine loptu. Svaka cast Pjanke.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
Golmanu se nije ustajalo,da su bila dva golmana bila ne bi nista mogli,ubio covjek pauka,svaka cast majstore,svaka ti dala,meni su suze krenule od neke jeze
Al u qrcu, prije ce zabiti iz slobodnjaka nego iz penala.Omerbavarac je napisao/la:K'o penal.

- bianconeros
- Kontakt:
Bas govorim jaranu prije udarca e ovo j2 go 100%jednostavno sam bio toliko uvjeren da ga zabija a jos kakva golcina. . Kapa dole
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Isto, sa starim gledam, rekoh... daj im ga da ih malo smirimo. Baš je to bilo na početku drugog kad su počeli malo da igraju "Švicarci".bianconeros je napisao/la:Bas govorim jaranu prije udarca e ovo j2 go 100%jednostavno sam bio toliko uvjeren da ga zabija a jos kakva golcina. . Kapa dole
Bravo majstore!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
a realno ko nije rekao evo gola kod tog slobodnjakazizu1991 je napisao/la:Isto, sa starim gledam, rekoh... daj im ga da ih malo smirimo. Baš je to bilo na početku drugog kad su počeli malo da igraju "Švicarci".bianconeros je napisao/la:Bas govorim jaranu prije udarca e ovo j2 go 100%jednostavno sam bio toliko uvjeren da ga zabija a jos kakva golcina. . Kapa dole
Bravo majstore!

This time next year we'll be millionaires.
Yebiga burazeru. Impresije se djele, nevažno što je priča ista uz par nebitnih odstupanja.Momciluk je napisao/la:a realno ko nije rekao evo gola kod tog slobodnjaka

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
jad je za nas slobodnjak a mire ga puca slobodno recite evo jedanaesterac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kakav igrac za ne vjerovati. Privilegija ga je gledati kada je u elementu. Znam da zvuci suludo ali za mene jedan od najboljih svjetskih veznjaka. Uopce nemam dvojbe kada ovo pisem. Ovaj momak vec uvelike pise jednu lijepu sporsku bajku. Samo da ne bude povreda i predodredjen je za sami vrh.
zasto bih imao alibi, ne kontamRios je napisao/la:Prvo Dzeko pa onda Pjanic..Koji je tvoj alibi?Chinaglia je napisao/la:spremite alibi za sutra, mozete ove ustaljene, a mozete smislit' i neki novi, imate citavu noc i sutra dan![]()
![]()
![]()
veceras su odigrali sjajno, nema sta, ne mogu glavom kroz zid za razliku od vas

Kad prebaci onog pa ustopa loptu na vanjski dio kopacke a onaj jadnik se okrece oko svoje osedubrovnik je napisao/la:Kakav igrac za ne vjerovati. Privilegija ga je gledati kada je u elementu. Znam da zvuci suludo ali za mene jedan od najboljih svjetskih veznjaka. Uopce nemam dvojbe kada ovo pisem. Ovaj momak vec uvelike pise jednu lijepu sporsku bajku. Samo da ne bude povreda i predodredjen je za sami vrh.

Profesor,mora hitno u top klub,hitno.
Isti slucaj. Ja sam gledam i sam sebi kazem ovo je 100% gol.zizu1991 je napisao/la:Isto, sa starim gledam, rekoh... daj im ga da ih malo smirimo. Baš je to bilo na početku drugog kad su počeli malo da igraju "Švicarci".bianconeros je napisao/la:Bas govorim jaranu prije udarca e ovo j2 go 100%jednostavno sam bio toliko uvjeren da ga zabija a jos kakva golcina. . Kapa dole
Bravo majstore!

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ama covjece lijepi mu se lopta za nogu. Uvijek nadje rupu za poslati je gdje treba. Cudo od igraca.Fidelis je napisao/la:Kad prebaci onog pa ustopa loptu na vanjski dio kopacke a onaj jadnik se okrece oko svoje osedubrovnik je napisao/la:Kakav igrac za ne vjerovati. Privilegija ga je gledati kada je u elementu. Znam da zvuci suludo ali za mene jedan od najboljih svjetskih veznjaka. Uopce nemam dvojbe kada ovo pisem. Ovaj momak vec uvelike pise jednu lijepu sporsku bajku. Samo da ne bude povreda i predodredjen je za sami vrh.![]()
![]()
Profesor,mora hitno u top klub,hitno.
Maestralno.Zaista, igrač koji me je najviše nervirao zadnjih godina u reprezentaciji je skoro porpavio sve,kažem skoro sve jer želim da se još više iskupljuje kao večeras 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!