Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DoeTz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la DoeTz » 29 mar 2016, 17:32

Prijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hahahahhahahahaahh :tokralju: :tokralju:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 29 mar 2016, 17:35

staragarda je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Zeljo nije prodao utakmicu Leotaru. Niti ce kada prodati. Pustio je jeste. Skobodi je dovoljno bio poraz od 1:0 da opstane. Ko vam je kriv sto ste Ibrakovica imali za trenera. Leotar ionako nije trebao ispasti nego Slavija.
Pa normalno da je pustio jer je zeljo iduće sezone otresao Leotara dole 0:3, mislim...a inače je ogromna razlika između puštene i prodane utakmice :facepalm: :facepalm:
Ogromna razlika.
Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Muerte je napisao/la:Zeljo nije prodao utakmicu Leotaru. Niti ce kada prodati. Pustio je jeste. Skobodi je dovoljno bio poraz od 1:0 da opstane. Ko vam je kriv sto ste Ibrakovica imali za trenera. Leotar ionako nije trebao ispasti nego Slavija.
Pa da li si ti normalan
malo lud haha
U cemu je problem sumari ?

MMM
Kontakt:

Post Postao/la MMM » 29 mar 2016, 17:37

johnnyyK je napisao/la:Gledaj što se postrojiše. :rol:

Diarra je dominirao terenima u BiH, kasnije je išao u Portugal ja mislim, pa onda u crno-bele :D

Sve u svemu, dobar igrač, nisam siguran gdje je sada...
U Turskoj.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 29 mar 2016, 18:34

Prijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hakovana haha

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseeMourinho » 29 mar 2016, 18:41

club21 je napisao/la:
hakovana haha
Nije hakovana nego nikada nije ni bila konzumova, kupljena domena ranije i očigledno Konzum je nije htjeo otkupiti ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 mar 2016, 22:19

Prijedor je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Da volim pitu? :mrgreen:
:crazy: :crazy: :crazy: :lol: :lol: :lol:
:tokralju: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

vivaILchelik
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la vivaILchelik » 29 mar 2016, 22:57

JoseeMourinho je napisao/la:
club21 je napisao/la:
hakovana haha
Nije hakovana nego nikada nije ni bila konzumova, kupljena domena ranije i očigledno Konzum je nije htjeo otkupiti ;)
konzumova je co.ba
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 mar 2016, 00:06

Dva najperspektivnija igraca nase lige.
Sjajna slika :bih:
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 30 mar 2016, 00:11

Ovaj Graovac je Baresi za kiksera koji je prije njega nosio broj tri u repki .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 30 mar 2016, 03:35

Kao navijac Sarajeva, smatram da je odlican potez i bas sam se prijatno iznenadio pozivom Graovca, treba mu davati minutazu u narednim utakmicama, definitivno iz PL igrac koji je najvise zasluzio poziv. Momak 2 godine kostantno odlicno igra, ne mogu da se sjetim utakmice Zrinjskog da je on napravio gresku, kapa dole.
Sto se tice Duljevica, mnogi se pecaju za statistiku i smatraju da je nezasluzeno u repci ali oni koji prate njegove igre znaju kada ovog momka krene tesko ga ko moze zaustaviti. Istina, treba jos dosta poraditi na nekim stvarima ali definitivno najperspektivniji i najopasniji igrac PL kad je u formi.
Iz nase lige poziv trebaju dobiti jos Ordagic ili Zeba, mada bi ja izabrao Ordagica radi njegovih godina...

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 30 mar 2016, 03:54

Ordagic je realno za repke..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 30 mar 2016, 07:40

Ma imamo veznih na bacanje, ali može ga se nagraditi za pokazano pozivom u ovako jednoj prijateljskoj ;)

Inače sloboda velikih problema ce na ljeto imati, većini igrača ističe ugovor, a piric i ordagic ce biti u izlogu da se uzme sta para prije isteka ugovora(2017)
Trebali su produžiti sad na polusezoni nekima vidjet ćemo ko ce na ljeto produžiti ko ne ;)

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 30 mar 2016, 09:19

Vecina igraca i kojima istice ugovor je zelja da ostanu u Slobodi jer imaju sve optimalne uslove.
Veselinovic, Ordagic i Piric realno i zasluzuju da idu, jer imaju kvalitet za nesto vise, i vjerovatno ce nakon kvalifikacija za Evropu i biti vodjeni pregovori o njihovom odlasku.
Jedan grad, jedna ljubav!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 30 mar 2016, 11:39

Bice tesko nadoknadit Ordagica

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 30 mar 2016, 12:49

Gifron je napisao/la:Vecina igraca i kojima istice ugovor je zelja da ostanu u Slobodi jer imaju sve optimalne uslove.
Veselinovic, Ordagic i Piric realno i zasluzuju da idu, jer imaju kvalitet za nesto vise, i vjerovatno ce nakon kvalifikacija za Evropu i biti vodjeni pregovori o njihovom odlasku.
Da me ne shvatiš pogrešno, znači pohvalno pišem o Slobodi od kako su vam krenule ove pozitivne promjene ali ne postoji igrač u ovoj ligi koji ne bi radije otišao vani ako mu se ukaže prilika nego da ostane u bilo kojem klubu.
Ne postoji drug moj i to je tako, ovo je žklj liga za 95% ostalih liga u Evropi.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 mar 2016, 13:14

narodniheroj je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Vecina igraca i kojima istice ugovor je zelja da ostanu u Slobodi jer imaju sve optimalne uslove.
Da me ne shvatiš pogrešno, znači pohvalno pišem o Slobodi od kako su vam krenule ove pozitivne promjene ali ne postoji igrač u ovoj ligi koji ne bi radije otišao vani ako mu se ukaže prilika nego da ostane u bilo kojem klubu.
Ne postoji drug moj i to je tako, ovo je žklj liga za 95% ostalih liga u Evropi.
Da me ne shvatiš pogrešno Zeba i Ahmetović su mogli otići iz Slobode ali su ostali... Znaci provjereno al 1000%
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 mar 2016, 13:19

samirr je napisao/la:Ordagic je realno za repke..
Ne znam jesi li primketio da su i Duljevic i Graovac (posebno ovaj drugi) vec duze vrijeme, dakle vise od dvije godine morali pruzati dobre partije da ih se pozove? Duljevic je jos u Olimpiku (tada jakom) bio najbolji igrac, prosle sezone prilicno dobar a odlican dok ga Stojkic nije unakazio, protiv Lecha individualno najbolji igrac na terenu, dakle od 22 igraca bio je najkonkretniji i najupecatljiviji. Pred kraj prosle polusezone odlicno odigrao. O Borusiji, Atromitosu necu pricati ali bit je da ovo nije liga koja ce nakon 20-ak utakmica momentalno dati igraca za repku i selektori se ne usudjuju poslati pozive. Graovac je vec dvije godine najbolji stoper lige, prosao sve omladinske selekcije repke i Dinamovu skolu. Dokazao i protiv Maribora onda da ima dobrog materijala u njemu. Izuzetak je jedino Cimirot, on je kvalitetniji i od jednog i od drugog i dokazao se najvise i u Evropi i u domacem prvenstvu a vidimo sad i u Grckoj da jd eksplodirao. Pozz.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 mar 2016, 13:29

Sabinho je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ordagic je realno za repke..
Ne znam jesi li primketio da su i Duljevic i Graovac (posebno ovaj drugi) vec duze vrijeme, dakle vise od dvije godine morali pruzati dobre partije da ih se pozove? Duljevic je jos u Olimpiku (tada jakom) bio najbolji igrac, prosle sezone prilicno dobar a odlican dok ga Stojkic nije unakazio, protiv Lecha individualno najbolji igrac na terenu, dakle od 22 igraca bio je najkonkretniji i najupecatljiviji. Pred kraj prosle polusezone odlicno odigrao. O Borusiji, Atromitosu necu pricati ali bit je da ovo nije liga koja ce nakon 20-ak utakmica momentalno dati igraca za repku i selektori se ne usudjuju poslati pozive. Graovac je vec dvije godine najbolji stoper lige, prosao sve omladinske selekcije repke i Dinamovu skolu. Dokazao i protiv Maribora onda da ima dobrog materijala u njemu. Izuzetak je jedino Cimirot, on je kvalitetniji i od jednog i od drugog i dokazao se najvise i u Evropi i u domacem prvenstvu a vidimo sad i u Grckoj da jd eksplodirao. Pozz.
To je istina. Svaki selektor BiH podcjenjuje PL. Daleko od toga da treba 10 igraca biti pozvano, ali uvijek postoje 2-3 igraca koja zasluzuju poziv, nekada i vise njih, pogotovo ako se igra prijateljska pa da se isprobaju novi igraci. Da je Graovac ljetos otisao negdje vani, a mogao je, dobio bi poziv jos jesenas i debitirao bi prije pola godine. Za njegov razvoj mislim da je bolje sto je ostao, pogotovo sad kada je konacno debitirao za A selekciju sto mu treba biti dodatni motiv da zapne jos jace i hvala Bogu, da se na kraju proda sto skuplje, jer mi ni kao liga, a ni nitko kao klub pojedinacno nema tu mogucnost zadrzavanja nadprosjecnog igraca duzi niz godina.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 30 mar 2016, 13:38

Sljedece sezone smanjenjem lige na 12 klubova ce se koncetrirati talenat u PL BiH, i samim tim ce biti i privlacnija selektoru reprezentacije. Sa daljnim smanjenjem lige na 10 klubova bi dobili jos kvalitetniju ligu, interesantniju navijacima i vise reprezentativaca u reprezentaciji iz domace lige :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 30 mar 2016, 13:51

staragarda je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:
Da me ne shvatiš pogrešno Zeba i Ahmetović su mogli otići iz Slobode ali su ostali... Znaci provjereno al 1000%
Eh oprosti, da sam znao da će te pogoditi ovaj moj post ne bih to napisao :damn:
Ahmetović se zajedno sa Benkom povezivao sa nekim Albanskim klubom kolko se pisalo na portalima i svaka mu čast što ih je odbio zbog prevelike vezanosti za Slobodu u koju je dotrčao iz jadne Rusije i to na vrhuncu svoje karijere.
Ahmetović i Zeba su odlični igrači ali isključivo za ovu našu ligu, osim toga u godinama su kad se samo čudom mogu prebaciti u milimetar bolju ligu od ove.Sačekaj Ljeto pa vidi kako će se ponašati Ordagić i Pirić kad im stigne prva inostrana ponuda.Pješke će otić ako zatreba :wave:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []