hahahahhahahahaahhPrijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili![]()
![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ogromna razlika.staragarda je napisao/la:Pa normalno da je pustio jer je zeljo iduće sezone otresao Leotara dole 0:3, mislim...a inače je ogromna razlika između puštene i prodane utakmiceMuerte je napisao/la:Zeljo nije prodao utakmicu Leotaru. Niti ce kada prodati. Pustio je jeste. Skobodi je dovoljno bio poraz od 1:0 da opstane. Ko vam je kriv sto ste Ibrakovica imali za trenera. Leotar ionako nije trebao ispasti nego Slavija.![]()
U cemu je problem sumari ?Chinaglia je napisao/la:malo lud hahapinoglavi je napisao/la:Pa da li si ti normalanMuerte je napisao/la:Zeljo nije prodao utakmicu Leotaru. Niti ce kada prodati. Pustio je jeste. Skobodi je dovoljno bio poraz od 1:0 da opstane. Ko vam je kriv sto ste Ibrakovica imali za trenera. Leotar ionako nije trebao ispasti nego Slavija.
U Turskoj.johnnyyK je napisao/la:Gledaj što se postrojiše.
Diarra je dominirao terenima u BiH, kasnije je išao u Portugal ja mislim, pa onda u crno-bele![]()
Sve u svemu, dobar igrač, nisam siguran gdje je sada...
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
hakovana hahaPrijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili![]()
![]()
![]()
![]()
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nije hakovana nego nikada nije ni bila konzumova, kupljena domena ranije i očigledno Konzum je nije htjeo otkupiticlub21 je napisao/la:hakovana hahaPrijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili![]()
![]()
![]()
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:joker90 je napisao/la:Da volim pitu?Prijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
konzumova je co.baJoseeMourinho je napisao/la:Nije hakovana nego nikada nije ni bila konzumova, kupljena domena ranije i očigledno Konzum je nije htjeo otkupiticlub21 je napisao/la:hakovana hahaPrijedor je napisao/la:sta vama izbaci kad kucate konzum.ba jesam ja lud ili![]()
![]()
![]()
![]()
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Dva najperspektivnija igraca nase lige.
Sjajna slika

Sjajna slika

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ovaj Graovac je Baresi za kiksera koji je prije njega nosio broj tri u repki .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- VanCipelic
- Kontakt:
Kao navijac Sarajeva, smatram da je odlican potez i bas sam se prijatno iznenadio pozivom Graovca, treba mu davati minutazu u narednim utakmicama, definitivno iz PL igrac koji je najvise zasluzio poziv. Momak 2 godine kostantno odlicno igra, ne mogu da se sjetim utakmice Zrinjskog da je on napravio gresku, kapa dole.
Sto se tice Duljevica, mnogi se pecaju za statistiku i smatraju da je nezasluzeno u repci ali oni koji prate njegove igre znaju kada ovog momka krene tesko ga ko moze zaustaviti. Istina, treba jos dosta poraditi na nekim stvarima ali definitivno najperspektivniji i najopasniji igrac PL kad je u formi.
Iz nase lige poziv trebaju dobiti jos Ordagic ili Zeba, mada bi ja izabrao Ordagica radi njegovih godina...
Sto se tice Duljevica, mnogi se pecaju za statistiku i smatraju da je nezasluzeno u repci ali oni koji prate njegove igre znaju kada ovog momka krene tesko ga ko moze zaustaviti. Istina, treba jos dosta poraditi na nekim stvarima ali definitivno najperspektivniji i najopasniji igrac PL kad je u formi.
Iz nase lige poziv trebaju dobiti jos Ordagic ili Zeba, mada bi ja izabrao Ordagica radi njegovih godina...
Ordagic je realno za repke..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ma imamo veznih na bacanje, ali može ga se nagraditi za pokazano pozivom u ovako jednoj prijateljskoj 
Inače sloboda velikih problema ce na ljeto imati, većini igrača ističe ugovor, a piric i ordagic ce biti u izlogu da se uzme sta para prije isteka ugovora(2017)
Trebali su produžiti sad na polusezoni nekima vidjet ćemo ko ce na ljeto produžiti ko ne
Inače sloboda velikih problema ce na ljeto imati, većini igrača ističe ugovor, a piric i ordagic ce biti u izlogu da se uzme sta para prije isteka ugovora(2017)
Trebali su produžiti sad na polusezoni nekima vidjet ćemo ko ce na ljeto produžiti ko ne
Vecina igraca i kojima istice ugovor je zelja da ostanu u Slobodi jer imaju sve optimalne uslove.
Veselinovic, Ordagic i Piric realno i zasluzuju da idu, jer imaju kvalitet za nesto vise, i vjerovatno ce nakon kvalifikacija za Evropu i biti vodjeni pregovori o njihovom odlasku.
Veselinovic, Ordagic i Piric realno i zasluzuju da idu, jer imaju kvalitet za nesto vise, i vjerovatno ce nakon kvalifikacija za Evropu i biti vodjeni pregovori o njihovom odlasku.
Jedan grad, jedna ljubav!
Bice tesko nadoknadit Ordagica
-
narodniheroj
- Kontakt:
Da me ne shvatiš pogrešno, znači pohvalno pišem o Slobodi od kako su vam krenule ove pozitivne promjene ali ne postoji igrač u ovoj ligi koji ne bi radije otišao vani ako mu se ukaže prilika nego da ostane u bilo kojem klubu.Gifron je napisao/la:Vecina igraca i kojima istice ugovor je zelja da ostanu u Slobodi jer imaju sve optimalne uslove.
Ne postoji drug moj i to je tako, ovo je žklj liga za 95% ostalih liga u Evropi.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Da me ne shvatiš pogrešno Zeba i Ahmetović su mogli otići iz Slobode ali su ostali... Znaci provjereno al 1000%narodniheroj je napisao/la:Da me ne shvatiš pogrešno, znači pohvalno pišem o Slobodi od kako su vam krenule ove pozitivne promjene ali ne postoji igrač u ovoj ligi koji ne bi radije otišao vani ako mu se ukaže prilika nego da ostane u bilo kojem klubu.Gifron je napisao/la:Vecina igraca i kojima istice ugovor je zelja da ostanu u Slobodi jer imaju sve optimalne uslove.
Ne postoji drug moj i to je tako, ovo je žklj liga za 95% ostalih liga u Evropi.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne znam jesi li primketio da su i Duljevic i Graovac (posebno ovaj drugi) vec duze vrijeme, dakle vise od dvije godine morali pruzati dobre partije da ih se pozove? Duljevic je jos u Olimpiku (tada jakom) bio najbolji igrac, prosle sezone prilicno dobar a odlican dok ga Stojkic nije unakazio, protiv Lecha individualno najbolji igrac na terenu, dakle od 22 igraca bio je najkonkretniji i najupecatljiviji. Pred kraj prosle polusezone odlicno odigrao. O Borusiji, Atromitosu necu pricati ali bit je da ovo nije liga koja ce nakon 20-ak utakmica momentalno dati igraca za repku i selektori se ne usudjuju poslati pozive. Graovac je vec dvije godine najbolji stoper lige, prosao sve omladinske selekcije repke i Dinamovu skolu. Dokazao i protiv Maribora onda da ima dobrog materijala u njemu. Izuzetak je jedino Cimirot, on je kvalitetniji i od jednog i od drugog i dokazao se najvise i u Evropi i u domacem prvenstvu a vidimo sad i u Grckoj da jd eksplodirao. Pozz.samirr je napisao/la:Ordagic je realno za repke..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To je istina. Svaki selektor BiH podcjenjuje PL. Daleko od toga da treba 10 igraca biti pozvano, ali uvijek postoje 2-3 igraca koja zasluzuju poziv, nekada i vise njih, pogotovo ako se igra prijateljska pa da se isprobaju novi igraci. Da je Graovac ljetos otisao negdje vani, a mogao je, dobio bi poziv jos jesenas i debitirao bi prije pola godine. Za njegov razvoj mislim da je bolje sto je ostao, pogotovo sad kada je konacno debitirao za A selekciju sto mu treba biti dodatni motiv da zapne jos jace i hvala Bogu, da se na kraju proda sto skuplje, jer mi ni kao liga, a ni nitko kao klub pojedinacno nema tu mogucnost zadrzavanja nadprosjecnog igraca duzi niz godina.Sabinho je napisao/la:Ne znam jesi li primketio da su i Duljevic i Graovac (posebno ovaj drugi) vec duze vrijeme, dakle vise od dvije godine morali pruzati dobre partije da ih se pozove? Duljevic je jos u Olimpiku (tada jakom) bio najbolji igrac, prosle sezone prilicno dobar a odlican dok ga Stojkic nije unakazio, protiv Lecha individualno najbolji igrac na terenu, dakle od 22 igraca bio je najkonkretniji i najupecatljiviji. Pred kraj prosle polusezone odlicno odigrao. O Borusiji, Atromitosu necu pricati ali bit je da ovo nije liga koja ce nakon 20-ak utakmica momentalno dati igraca za repku i selektori se ne usudjuju poslati pozive. Graovac je vec dvije godine najbolji stoper lige, prosao sve omladinske selekcije repke i Dinamovu skolu. Dokazao i protiv Maribora onda da ima dobrog materijala u njemu. Izuzetak je jedino Cimirot, on je kvalitetniji i od jednog i od drugog i dokazao se najvise i u Evropi i u domacem prvenstvu a vidimo sad i u Grckoj da jd eksplodirao. Pozz.samirr je napisao/la:Ordagic je realno za repke..
- FrantoBauzek
Sljedece sezone smanjenjem lige na 12 klubova ce se koncetrirati talenat u PL BiH, i samim tim ce biti i privlacnija selektoru reprezentacije. Sa daljnim smanjenjem lige na 10 klubova bi dobili jos kvalitetniju ligu, interesantniju navijacima i vise reprezentativaca u reprezentaciji iz domace lige 
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
-
narodniheroj
- Kontakt:
Eh oprosti, da sam znao da će te pogoditi ovaj moj post ne bih to napisaostaragarda je napisao/la:Da me ne shvatiš pogrešno Zeba i Ahmetović su mogli otići iz Slobode ali su ostali... Znaci provjereno al 1000%narodniheroj je napisao/la:Da me ne shvatiš pogrešno, znači pohvalno pišem o Slobodi od kako su vam krenule ove pozitivne promjene ali ne postoji igrač u ovoj ligi koji ne bi radije otišao vani ako mu se ukaže prilika nego da ostane u bilo kojem klubu.Gifron je napisao/la:Vecina igraca i kojima istice ugovor je zelja da ostanu u Slobodi jer imaju sve optimalne uslove.
Ahmetović se zajedno sa Benkom povezivao sa nekim Albanskim klubom kolko se pisalo na portalima i svaka mu čast što ih je odbio zbog prevelike vezanosti za Slobodu u koju je dotrčao iz jadne Rusije i to na vrhuncu svoje karijere.
Ahmetović i Zeba su odlični igrači ali isključivo za ovu našu ligu, osim toga u godinama su kad se samo čudom mogu prebaciti u milimetar bolju ligu od ove.Sačekaj Ljeto pa vidi kako će se ponašati Ordagić i Pirić kad im stigne prva inostrana ponuda.Pješke će otić ako zatreba
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.