BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Kad počinje meč, hoćel biti streama?!? 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše, nikakve ideje. Malo je kao u drugom i proigrao. Izašao je na teren s mišlju da će izgubit. Nikakav otpor, realno Miloš nije odigrao ništa posebno, može on daleko, daleko bolje ali Damir je sve radio kako bi mu maksimalno olakšao posao.
Dobar turnir, pokazao da zna igrat. Slijedi šljaka i još bolji rezultati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dajte link za Dokovića
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Da, to je možda i najbolji opis. Ipak Miloš je nešto niži od obojice, 196 cm, zato je i pokretljiviji.pinoglavi je napisao/la:U suštini najbolja verzija takve vrste tenisera, a što se tiče gledljivosti sve je do ukusa, ni meni nije zanimljiv ovaj tenis iako se divim servisima i winerima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bosnacazin
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la:Loše, nikakve ideje. Malo je kao u drugom i proigrao. Izašao je na teren s mišlju da će izgubit. Nikakav otpor, realno Miloš nije odigrao ništa posebno, može on daleko, daleko bolje ali Damir je sve radio kako bi mu maksimalno olakšao posao.
Koji su mu turniri na rasporedu u narednom periodu?
Ostav'se ti streama, nego gdje navući ovih 40-50 bodova za RG. Sad se briše Casablanca i mislim da ga to lansira na tačno 100-tu poziciju.shminka je napisao/la:Kad počinje meč, hoćel biti streama?!?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Balansirat će po 100. poziciji po svemu sudeći uz nadu da će na kraju završiti na pravoj straniVirtu4l je napisao/la:Ostav'se ti streama, nego gdje navući ovih 40-50 bodova za RG. Sad se briše Casablanca i mislim da ga to lansira na tačno 100-tu poziciju.shminka je napisao/la:Kad počinje meč, hoćel biti streama?!?
dosta je tenisa, treba odmor, nije lik bio u Sarajevu od novembra
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
MC, Barcelona (sve kvale) i ne znam šta je dalje. Bukurešt, Minhen, Estoril nešto će od toga vjerovatno igrat.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ljudi kojima je raonicev tenis glup trebaju da izvrse samoubistvo prije svega , nesto najmocnije u zadnjih 5-7 godina momak razbija. Da je svako od 1 93 cm mogao biti teniser amerikanci bi imali 70 tenisera u top 100 zato ne glupirajte se. Covjek je masina uz djokovica najbolji ove sezone sto ce pokazati , cak i na sljaci. Raonic je GS materijal samo ga povrede zaobidju damir nezainteresovan i to je to.
Jes vala, i to što kažeš, ubio se od tenisa, Sofija, Memfis, DB, ispadao u drugom kolu, Acapulco i IW ispadao u prvom, plus Meksiko ispao u drugom...shminka je napisao/la:Balansirat će po 100. poziciji po svemu sudeći uz nadu da će na kraju završiti na pravoj strani![]()
dosta je tenisa, treba odmor, nije lik bio u Sarajevu od novembra
Vidim da je otkazao Houston, zato će vjerovatno u kvale na RG.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je d*ko po bijelom svijetu tri mjeseca, umorio bi se od putovanja, potreban je odmor
U Istanbulu je u MD, i u Bukureštu bi trebao uletiti u MD, treća je alternativa.Unofficialpage je napisao/la:MC, Barcelona (sve kvale) i ne znam šta je dalje. Bukurešt, Minhen, Estoril nešto će od toga vjerovatno igrat.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Može neko imat' mišljenje i pored tvojega, jesi znao?grgr je napisao/la:Ljudi kojima je raonicev tenis glup trebaju da izvrse samoubistvo prije svega , nesto najmocnije u zadnjih 5-7 godina momak razbija. Da je svako od 1 93 cm mogao biti teniser amerikanci bi imali 70 tenisera u top 100 zato ne glupirajte se. Covjek je masina uz djokovica najbolji ove sezone sto ce pokazati , cak i na sljaci. Raonic je GS materijal samo ga povrede zaobidju damir nezainteresovan i to je to.
Druga stvar, on jeste klasa i stvarno je nevjerovatno kakav servis i FH ima, ali meni ga je, opet to je subjektivno, dosadno gledati.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jeli Kovinićkin trener Radojičić bio u Damirovom boksu i na ostalim mečevima ili samo večeras?shminka je napisao/la:Da je d*ko po bijelom svijetu tri mjeseca, umorio bi se od putovanja, potreban je odmor
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je sve vrijeme bio tuVirtu4l je napisao/la:Jeli Kovinićkin trener Radojičić bio u Damirovom boksu i na ostalim mečevima ili samo večeras?shminka je napisao/la:Da je d*ko po bijelom svijetu tri mjeseca, umorio bi se od putovanja, potreban je odmor
Nije to loše, obzirom da i Danka servira bolje od Damira, mogli bi nešto iskombinovatishminka je napisao/la:Mislim da je sve vrijeme bio tu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da odigra bilo šta sljedeće sedmice onda MC ne bi mogao igrati. Računajući da bi došao do 1/2 finala turnira na kojem bude igrao.Virtu4l je napisao/la:U Istanbulu je u MD, i u Bukureštu bi trebao uletiti u MD, treća je alternativa.Unofficialpage je napisao/la:MC, Barcelona (sve kvale) i ne znam šta je dalje. Bukurešt, Minhen, Estoril nešto će od toga vjerovatno igrat.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Mogli su i Mirzu da ubace u tim, da ga vrate ispred Damira na RACE lisu, tamo gdje mu je mjestoVirtu4l je napisao/la:Nije to loše, obzirom da i Danka servira bolje od Damira, mogli bi nešto iskombinovatishminka je napisao/la:Mislim da je sve vrijeme bio tu
Mislim da SE ne važi za turnire koji nisu iste kategorije. Ne možeš za polufinale 250tke dobiti SE za 500 ili 1000.Unofficialpage je napisao/la:Da odigra bilo šta sljedeće sedmice onda MC ne bi mogao igrati. Računajući da bi došao do 1/2 finala turnira na kojem bude igrao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.