Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

jasmin10
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la jasmin10 » 29 mar 2016, 21:00

Chinaglia i Saurman veliki strucnjaci na aparatima.

evybih
Kontakt:

Post Postao/la evybih » 29 mar 2016, 21:05

prijateljska je..baraz je zavrsio davno :D

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 29 mar 2016, 21:20

Džeko ko u najboljim danima :cool:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 mar 2016, 21:21

evybih je napisao/la:prijateljska je..baraz je zavrsio davno :D
Ako te sjecanje dobro sluzi (ako ne ja cu te podsjetiti) ovaj Dzeko je i u Barazu zabio. :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 29 mar 2016, 21:31

Bravo Edine po ne znam koji put :tralala:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 29 mar 2016, 21:43

Sabinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ulaskom Dzeke i Pjanica sve se preokrenulo.Bez njih dvojice smo talasika.

Šta je to uradio osim što je uspio sve živo promašiti.

Nastavi li ovako Meša ga uopšte ne treba zvati u reprezentaciju.
:bow:
:urnebes: :ljepota: :ljepota: :ljepota:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2016, 22:52

Sabinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Ulaskom Dzeke i Pjanica sve se preokrenulo.Bez njih dvojice smo talasika.

Šta sam to pogrešno rekao.? Kad odigra loše naravno da ću ga kritikovati, večeras je podsjetio na stare dane i odigrao dobru partiju ovakog Džeku želimo gledati u repki.

Ovdje izgleda se ne smije uputiti kritika na igru, odmah po defaultu te proglase za hejtera isto djeca svega mi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 29 mar 2016, 23:02

Saurman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Šta sam to pogrešno rekao.? Kad odigra loše naravno da ću ga kritikovati, večeras je podsjetio na stare dane i odigrao dobru partiju ovakog Džeku želimo gledati u repki.

Ovdje izgleda se ne smije uputiti kritika na igru, odmah po defaultu te proglase za hejtera isto djeca svega mi.
Ti onda ne znas sta je kritika. Ako sledecu odigra lose, po tebi, onda ne treba dobiti poziv.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 mar 2016, 01:09

Al najjace je, kad je u duelu, samo pogleda u sudiju i dobija faul :rol: Institucija :tokralju:
I drago mi je da novinare 'odradi' preko qurca. Na svakom portalu, a posebno na ovom svaki dan obavezno po jedna vijest kako ga je neko kritikovao u Italiji ili da ga Roma hoce prodati :puke: Stoka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2016, 01:14

Kako ih babuka ohladi na pitanje idemo li u Rusiju :bow: :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 30 mar 2016, 01:18

Dzeko je klasa ,šteta što se ne može klonirati za buduce generacije,.

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 30 mar 2016, 01:22

Kloc
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 mar 2016, 01:33

SlevinKelevra je napisao/la:Al najjace je, kad je u duelu, samo pogleda u sudiju i dobija faul :rol: Institucija :tokralju:
I drago mi je da novinare 'odradi' preko qurca. Na svakom portalu, a posebno na ovom svaki dan obavezno po jedna vijest kako ga je neko kritikovao u Italiji ili da ga Roma hoce prodati :puke: Stoka
Iskreno yebe mi se kako ce postupati prema novinarima, i nisu nasi novinari nikakve cvjecke ali ne trebamo biti S. Koreja i prenositi vijesti iz Italije samo kada ga hvale a ne kada ga kritikuju. Danas Edin fenomenalan, nevjerovatno kako nikada losu formu u klubu ne prenese u reprezentaciju :bow:
Nad tobom sunce najljepše sja

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 30 mar 2016, 01:59

pinoglavi je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Al najjace je, kad je u duelu, samo pogleda u sudiju i dobija faul :rol: Institucija :tokralju:
Iskreno yebe mi se kako ce postupati prema novinarima, i nisu nasi novinari nikakve cvjecke ali ne trebamo biti S. Koreja i prenositi vijesti iz Italije samo kada ga hvale a ne kada ga kritikuju. Danas Edin fenomenalan, nevjerovatno kako nikada losu formu u klubu ne prenese u reprezentaciju :bow:
To se zove patriota i profesionalac. Edin nikad nije dozvolio da mu forma u klubu utice na to kako ce za repku igrati. Kad ga je Mancini najvise hebavo u zdrav mozak, on je dosao u Zenicu i sam rijesio tekmu protiv Grcke. Najbitniju u kvalama. :bih:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 mar 2016, 07:07

Dzeko je klasa.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 30 mar 2016, 10:00

Dzeko je jako dobar sa ljeve strane..koliko je samo golova i shansi stvorio za nas sa te strane...ako ce igrati dva spica sto nestavi formaciju 433 i dzeko nek igra na ljevu stranu..ne kao krilo ali da ima neku slobodnu igru na toj strani svakako je bolji od Lulica tu.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 30 mar 2016, 11:28

Adnan89 je napisao/la:Dzeko je jako dobar sa ljeve strane..koliko je samo golova i shansi stvorio za nas sa te strane...ako ce igrati dva spica sto nestavi formaciju 433 i dzeko nek igra na ljevu stranu..ne kao krilo ali da ima neku slobodnu igru na toj strani svakako je bolji od Lulica tu.
Ovakih ćeš gluposti samo ovdje proćitati :-)

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 30 mar 2016, 11:42

IgmanskiVuk je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:Dzeko je jako dobar sa ljeve strane..koliko je samo golova i shansi stvorio za nas sa te strane...ako ce igrati dva spica sto nestavi formaciju 433 i dzeko nek igra na ljevu stranu..ne kao krilo ali da ima neku slobodnu igru na toj strani svakako je bolji od Lulica tu.
Ovakih ćeš gluposti samo ovdje proćitati :-)
Asistencija vedi protov litvanije..mislim pjanketu protiv latvije..gol belgiji, gol svicarskoj...kad god primi loptu sa ljeve strane odbrana nejuri na njega a kad je lula smotan ko tocak i nesjecam kad je sta i napravio pa nezna ni covjeka proci...nekazem da bude strikno krilo ali kad se povuce na tu stranu puno nama pomaze i nesto se stvori nego kad samo stoji u centru.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 30 mar 2016, 13:46

pinoglavi je napisao/la: Iskreno yebe mi se kako ce postupati prema novinarima, i nisu nasi novinari nikakve cvjecke ali ne trebamo biti S. Koreja i prenositi vijesti iz Italije samo kada ga hvale a ne kada ga kritikuju. Danas Edin fenomenalan, nevjerovatno kako nikada losu formu u klubu ne prenese u reprezentaciju :bow:
To niko ne ocekuje, ali treba malo ukljuciti mozak. Italija je jedna od onih zemalja gdje svaka budala koja je barem dodirnula loptu jednom u zivotu ima svoje misljenje, i dobija medijski prostor. I to je OK. Ali da li je Dzeko zasluzio da se ovdje prenosi misljenje bas svake budale iz svakakvog zutila po Italiji? Citajuci samo SS dalo bi se zakljuciti da je Dzeko jednostavno zaboravio hodati i da je medju najgorim fudbalerima Rome. :crazy: Zato i njegov hladan odnos prema novinarima, uvjeren sam. Sta mislis, prenose li porugalci sve sta pisu katalonski mediji o C Ronaldu? Gdje je ismijavam i kritikovan svaki dan? Boli njih qurac za kataloncima i ostalim, njima je Ronaldo nacionalno blago. U nas su mediji vise mahala, nego ozbiljno novinarstvo.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 30 mar 2016, 14:12

Edin je Bog
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, forgempp, General505 i 19 gostiju.