Sto jest, jest. Avdo kao da je jezikom rupu kroz dres probusio. Ali kad smo vec kod ljubljenu grba jedan i dalje iznad svih. Ovaj se nikad nece zaboravit.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Sto jest, jest. Avdo kao da je jezikom rupu kroz dres probusio. Ali kad smo vec kod ljubljenu grba jedan i dalje iznad svih. Ovaj se nikad nece zaboravit.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: Sto jest, jest. Avdo kao da je jezikom rupu kroz dres probusio. Ali kad smo vec kod ljubljenu grba jedan i dalje iznad svih. Ovaj se nikad nece zaboravit.
Jos Co'jek Svicarac
Svi ljube, a jedino Avdija šmrče grb.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Chinaglia je napisao/la:zaboravio sam napisat' jos nesto, ono sto su inace napisali veliki ljubitelji laznog igraca
kada ekipa igra dobro, igra i on dobro, pa eto vam razlog zasto je igrao dobro veceras, ne daj boze da on povuce ekipu, a ne ekipa njega
Nisi i ne mozes zaboraviti jer ti pojma nemas. Bolje ti je prestani pratiti fudbal, nije za tebe.
Kad su ovdje neki, ukljucujuci mene, govorili da ce Pjanic jesti malu djecu kad ode onaj ublehas i dodje bilo ko, ko ce izvoditi normalnu postavu sa krilima a ne sa 8 veznih da bi neki koji trebaju preci u Inter igrali, onda su pojedini forumasi ( inace sama krema foruma ) govorili da taktika nema veze i da ce uvijek biti "nevidljiv"
Mislim da je dobar trenutak da vidimo ko je bio upravu.
On je klasa u izvodjenju slobodnih udaraca. Najskromniji ljudi ce reci da je barem u top 3 na svijetu, medjutim sami slobodnjaci nisu dovoljni.
Sinoc, prva minuta gubi loptu na 25 m od gola i umalo da ne primimo gol, takodjer sredinom ili potkraj prvog poluvremena opet isti slucaj, oba puta Seferovic u prilici ali sreca sinoc je bio indisponiran.
Besic drzi sredinu skoro pa sam, Pjanic je tu da pomogne Besicu.
Ponovo pretjerujete, gurate ga medju sami vrh gledajuci i izdvajajuci njegov parcijalni kvalitet ali jok. Lulic, Dzeko, Besic, VraPa sinoc su njes i Zukanovic bili bolji od ovog "maestra"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
SlevinKelevra je napisao/la:Ali Sommer salje igraca da pokrije jednu stranu, a on mu zakuca u drugu Vise od gola me raduje fenomelana igra u polju i dirigovanje igrom cijelog tima.
Chinaglia je napisao/la:spremite alibi za sutra, mozete ove ustaljene, a mozete smislit' i neki novi, imate citavu noc i sutra dan
JohnCleese je napisao/la:On je klasa u izvodjenju slobodnih udaraca. Najskromniji ljudi ce reci da je barem u top 3 na svijetu, medjutim sami slobodnjaci nisu dovoljni.
Sinoc, prva minuta gubi loptu na 25 m od gola i umalo da ne primimo gol, takodjer sredinom ili potkraj prvog poluvremena opet isti slucaj, oba puta Seferovic u prilici ali sreca sinoc je bio indisponiran.
Besic drzi sredinu skoro pa sam, Pjanic je tu da pomogne Besicu.
Ponovo pretjerujete, gurate ga medju sami vrh gledajuci i izdvajajuci njegov parcijalni kvalitet ali jok. Lulic, Dzeko, Besic, VraPa sinoc su njes i Zukanovic bili bolji od ovog "maestra"
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Osim ona dva teska kiksa koja je imao, nakon kojeg su Svicarci imali dobre sanse, odlican. I kad izuzmemo ovaj slobodnjak, odigrao je fenomenalno. Samo naprijed Pjanke.
Posebno mi je drago zbog gola, vidi se da mu je pao kamen sa srca.
daj ljudi manite se tih prica.kakav ba pjanic u realu,nebudite smjesni.pjanic je igrac za serie a,i nista vise od toga.od tih vecih klubova jedino je PSG realna opcija i mozda liverpool.bili su i nakamura i juninho majstori slobodnjaka,pa nikad nisu zaigrali u nekom velikom klubu.da nema tih slobodnjaka,pjaniceva statistika bi bila 2 gola i 2 asistencije po sezoni.pa jedan radja je u ovoj sezoni skreirao vise sansi iz igre i zabio vise golova iz igre.
tarabuka je napisao/la:daj ljudi manite se tih prica.kakav ba pjanic u realu,nebudite smjesni.pjanic je igrac za serie a,i nista vise od toga.od tih vecih klubova jedino je PSG realna opcija i mozda liverpool.bili su i nakamura i juninho majstori slobodnjaka,pa nikad nisu zaigrali u nekom velikom klubu.da nema tih slobodnjaka,pjaniceva statistika bi bila 2 gola i 2 asistencije po sezoni.pa jedan radja je u ovoj sezoni skreirao vise sansi iz igre i zabio vise golova iz igre.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."