Kadeti: 2-2. 2 kontre i 2 gola.Kadeti mog kluba (Sloboda) su se ispromasivali i kadeti su vam to znali kazniti.
Juniori: 2-1 za Slobodu.Nas golman pogrijesio i vi dali gol.Ostalo da bog sacuva.

Moderator/ica: GracanicaAA
Ko ih vodi dobro znaju na koju stranu napadajuSuljo20002 je napisao/la:Kadeti i juniore vase ne znam ko vodi ali sam gledo obje tekme i igra vam je ho-ruk,barem sto se juniora tice.Kadeti su nesto bolji bili.
Kadeti: 2-2. 2 kontre i 2 gola.Kadeti mog kluba (Sloboda) su se ispromasivali i kadeti su vam to znali kazniti.
Juniori: 2-1 za Slobodu.Nas golman pogrijesio i vi dali gol.Ostalo da bog sacuva.
ma sta ocekivati, kad imaju jedan trening dnevno i to ja mislim ne svaki dan, kad igraju zna se ko babini sinovi itd itd, dok u sirokom je situacija kao u sarajevu akademija djeca treniraju po dva puta na dan skupa zive itd itd...dobro smo mi i prosliromeo je napisao/la:hahahahaahhaah
Kakvi levati majko mila
Ko vodi ove ublehe, Bujak i ?
Nema, Peles pokojni, Smriko buregdzija, Gavran u Prijedoru i raspad sistema u omladinskim kategorijama.
Ovo je sigurno prvoaprilska salaedinedin1 je napisao/la:![]()
Nista nije ni bolje ni losije nego u prvom timu, Adilovici dominiraju
hamko i šekiromeo je napisao/la:Ko je trener juniora ?
Bujak ?
Tako nekako.Convicts1988 je napisao/la:hamko i šekiromeo je napisao/la:Ko je trener juniora ?
Bujak ?
25FliX je napisao/la:Ne pratim ovu temu, evo uletio sam da pitam.. koliko ima Adilovica u omladinskim pogonima???
Koliko god trebaFliX je napisao/la:Ne pratim ovu temu, evo uletio sam da pitam.. koliko ima Adilovica u omladinskim pogonima???
Juniori 1-11Richardson je napisao/la:Kadeti: Čelik - Široki Brijeg 1:2
Juniori: Čelik - Široki Brijeg 1:11
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.