Jel ova cura fkt ima istu tetovazu i na lijevoj i na desnoj ruciNerminovic je napisao/la:Kyrie Irving Girlfriend Kehlani Cheating On Him With PartyNextDoor
Nije mu ovo sad trebalo, drzi se Kyrie brate![]()
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ista je ruka u pitanju, samo je ova slika Kyriem obrnuta.L-Train je napisao/la: Jel ova cura fkt ima istu tetovazu i na lijevoj i na desnoj rucicudno...
Jbm ti selfie i ja tek sad skonta.Nista onda minut sutnje za palog brataDonnie Darko je napisao/la:Ista je ruka u pitanju, samo je ova slika Kyriem obrnuta.L-Train je napisao/la: Jel ova cura fkt ima istu tetovazu i na lijevoj i na desnoj rucicudno...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Curry jeste elitni defanzivac koliko god ti teško svima padalo i to dokazuju činjenice i fakti 
- adriano_leite
- Kontakt:
Fakti ne dokazuju da je Curry elitni defanzivac. Krenimo od prvog fakta vezanog za elitne defanzivce: elitni defanzivci cuvaju najbolje igrace protivnika - Curry ne cuva ni solidne PG igrace a kamoli najbolje igrace protivnickog tima. Tu sva prica o Curryu kao elitnom defanzivcu prestaje, tacka.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cinjenica jeste da je Curry napredovao defanzivno u Adamsovom sistemu,ali i individualno kao igrac.To nije ona rupetina defanzivno od prije 3-4 godine.Medjutim,iako Coacha Nicka jako postujem,ne bih se slozio da je elitni defanzivac,a to pokazuje mnogo stvari.Od pomenutog match up-a,preko njihovih defanzivnih brojki,pa sve do toga,da je,za mene,elitni defanzivac sposoban "zakljucati" nekoga.Mislim da cemo svi biti realni i reci da on to nije u stanju.
J*bo te sad naleti na podatak da su Cavsi izgubili 13 od 17 meceva bez LeBrona u zadnje dvije sezone.. Kakav uticaj ima covjek na jednu ekipu.
Inace dobra ova bivsa Irvingova.
Inace dobra ova bivsa Irvingova.
ma elitni je cisto clickbait u nazivu onog klipa
Curry nije elitni def. ali je zato vrlo dobar i nije neko ko steti svom timu na toj strani parketa (vise steti Westbrook svojim konstantnim kockanjem a ima predispozicije da bude lockdown defanzivac)
Curry nije elitni def. ali je zato vrlo dobar i nije neko ko steti svom timu na toj strani parketa (vise steti Westbrook svojim konstantnim kockanjem a ima predispozicije da bude lockdown defanzivac)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kako god blizi je "elitnom" defanzivcu nego rupetini za koju je Harden Gary Payton, kako neki ovdje napisase.
Zato svakog malo boljeg pleja cuva Thompson.Epidaurus je napisao/la:Kako god blizi je "elitnom" defanzivcu nego rupetini za koju je Harden Gary Payton, kako neki ovdje napisase.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Sto ne znaci da je Curry rupa, već da je Klay bolji defanzivac. ljudi gledaju šta je najbolje za ekipu i tako pobjeđuju, jednostavno traže najbolje rješenje pa kad bi i Bogut čuvao najbolje PG, ako to funkcioniše koga briga?Greivis je napisao/la:Zato svakog malo boljeg pleja cuva Thompson.Epidaurus je napisao/la:Kako god blizi je "elitnom" defanzivcu nego rupetini za koju je Harden Gary Payton, kako neki ovdje napisase.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno da nije elitni defanzivac, da pratite Nicka duže vrijeme znali bi da mu hiperbolični naslovi tipa "Da li je Thomas bolji od Irvinga?" ili "Da li je Dragić najbolji playmaker u ligi" od prije par godina nisu ništa strano. Mogli bi i pogledati nešto umjesto samo pročitati naslov, za promjenu.
Uostalom, upravo po vašim teorijama "pravljenja balansa", ovi naslovi su neophodni, kad imate likove koji govori da je Curry najgori defanzivac u ligi i da su igrači poput **** Jamesa Hardena za njega Gary Payton u odbrani. Upitajte se koja je od te dvije tvrdnje ustvari retardiranija, a prije nego to uradite, razmislite malo ko tvrdi jedno, a ko drugo.
Uostalom, upravo po vašim teorijama "pravljenja balansa", ovi naslovi su neophodni, kad imate likove koji govori da je Curry najgori defanzivac u ligi i da su igrači poput **** Jamesa Hardena za njega Gary Payton u odbrani. Upitajte se koja je od te dvije tvrdnje ustvari retardiranija, a prije nego to uradite, razmislite malo ko tvrdi jedno, a ko drugo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Btw, D'Angelo Russell 
Kakva kretenčina.
Kakva kretenčina.
dobar decko, spasio Swaggya od placanja alimentacijeDonnie Darko je napisao/la:Btw, D'Angelo Russell
Kakva kretenčina.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
šta je recDonnie Darko je napisao/la:Btw, D'Angelo Russell
Kakva kretenčina.
Nije ispod prosjecan za svoju poziciju.Greivis je napisao/la:
Pa nisam ja ni rekao da je losiji od Hardena. Samo je ispodprosjecan za svoju poziciju. Ima i losijih naravno kao npr. Parker i Irving.
Nista lose nije Dangalangelo uradio. Ovaj je kreten bez mozga svakako.
Lowry, Teague, Hill, Wall, Payton, Russ, Paul, Conley, Beverly, Rubio... Hoces se sloziti da su ovi bolji defanzivci?Epidaurus je napisao/la:Nije ispod prosjecan za svoju poziciju.Greivis je napisao/la:
Pa nisam ja ni rekao da je losiji od Hardena. Samo je ispodprosjecan za svoju poziciju. Ima i losijih naravno kao npr. Parker i Irving.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Lowry, Teague nisu sigurno , to je ta slična razina , Payton je još "zelen" za procjenu , Beverly i Hill jesu , ali glupo porediti igrače koje istina jesu starteri ali totalno su nebitni. Rubio jeste , ali žalosno je kako nije napredovao u šutu , žalostan je takav šut za vrhunskog play-a (kako njega držati zadnje 2 min u igri i ako ostane sam nakon picka vece su sanse da promasi )Greivis je napisao/la:Lowry, Teague, Hill, Wall, Payton, Russ, Paul, Conley, Beverly, Rubio... Hoces se sloziti da su ovi bolji defanzivci?Epidaurus je napisao/la:Nije ispod prosjecan za svoju poziciju.Greivis je napisao/la:
Russell, Wall, Paul i Conley jesu i oni se pikaju tako po meni Curry je od 5 - 8 mjesta od startnih play-eva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.