Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
SonVolt
-
Kontakt:
tek sad vidim da su Juventini pisali gore iznad
ispadanje u grupnoj fazi, finale, ispadanje u prvoj knock out fazi i odmah su krema evropskog fudbala, konstantnost nastupa na nivou
cijenim ozbiljnost rada njihove uprave ali daleko su oni od top ekipa Barca, Real, Bayern i sl.....
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
-
Peace
-
Kontakt:
Bas je Juve daleko od tih... prosle god izbacili Real, ove god sa Bayernom bara-bara... do 90 min Juve imao prolaz ... toliko o toj velikoj udaljenosti... npr razlika izmedju Barce koja je najjaci klub svijeta i Juvea ni blizu nije kolika je razlika izmedju Milana i Juventusa.... i to je sva poenta... trenutno Milan nista nije veci i tezi rival Juventusu od Sassuola npr... i to su realni fakti...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
milanist
-
Kontakt:
Koga na ovoj temi boli k***c za Juventusom, pretjeraste i vi vala vise. Vratite se diskusiji o Milanu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Sissoko
-
Kontakt:
Peace je napisao/la:Bas je Juve daleko od tih... prosle god izbacili Real, ove god sa Bayernom bara-bara... do 90 min Juve imao prolaz ... toliko o toj velikoj udaljenosti... npr razlika izmedju Barce koja je najjaci klub svijeta i Juvea ni blizu nije kolika je razlika izmedju Milana i Juventusa.... i to je sva poenta... trenutno Milan nista nije veci i tezi rival Juventusu od Sassuola npr... i to su realni fakti...
Uzalud bilo sta pisat...odmah butthurt...butthurt everyone 'n everywhere

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
-
meskalin
-
Kontakt:
Valjda je Real dao zeleno svjetlo Kovacicu da moze ici, Tottenham i Milan su zainteresirani, on navodno preferira Milan...to bi isla prvo na posudbu, pa onda da otkupe....Kovacic i Ben Arfa bi bili odlicna pojacanja na ovakav vezni red.
-
gambler1899
-
Kontakt:
Postao/la gambler1899 » 31 mar 2016, 14:11
meskalin je napisao/la:Valjda je Real dao zeleno svjetlo Kovacicu da moze ici, Tottenham i Milan su zainteresirani, on navodno preferira Milan...to bi isla prvo na posudbu, pa onda da otkupe....Kovacic i Ben Arfa bi bili odlicna pojacanja na ovakav vezni red.
ma nasa standardna prica,sve zainteresovani za nekog i svi milan preferiraju, a na kraju dodju pojacanja iz genoe

ja sam odavno rascistio sa sobom u vezi transfera da ne vjerujem nista sto procitam dok ne bude zvanicno i da me vise starkelje ne mogu iznenaditi pojacanjima iz klubova kao sto je genoa itd..
-
meskalin
-
Kontakt:
gambler1899 je napisao/la:meskalin je napisao/la:Valjda je Real dao zeleno svjetlo Kovacicu da moze ici, Tottenham i Milan su zainteresirani, on navodno preferira Milan...to bi isla prvo na posudbu, pa onda da otkupe....Kovacic i Ben Arfa bi bili odlicna pojacanja na ovakav vezni red.
ma nasa standardna prica,sve zainteresovani za nekog i svi milan preferiraju, a na kraju dodju pojacanja iz genoe

ja sam odavno rascistio sa sobom u vezi transfera da ne vjerujem nista sto procitam dok ne bude zvanicno i da me vise starkelje ne mogu iznenaditi pojacanjima iz klubova kao sto je genoa itd..
Stari iscijedili smo Genovu posteno

ovo je moguce jer Galliani ima odlucne veze s Realom, znaci posudba s ili bez prava otkupa...

-
gambler1899
-
Kontakt:
Postao/la gambler1899 » 31 mar 2016, 14:45
meskalin je napisao/la:gambler1899 je napisao/la:meskalin je napisao/la:Valjda je Real dao zeleno svjetlo Kovacicu da moze ici, Tottenham i Milan su zainteresirani, on navodno preferira Milan...to bi isla prvo na posudbu, pa onda da otkupe....Kovacic i Ben Arfa bi bili odlicna pojacanja na ovakav vezni red.

Stari iscijedili smo Genovu posteno

ovo je moguce jer Galliani ima odlucne veze s Realom, znaci posudba s ili bez prava otkupa...

ma volio bi i ja da je istina i pored tih dobrih odnosa Gale nije napravio ni jedan transfer kako treba s njima ,moje misljenje prvenstveno zbog skrtosti tako da bi i ovaj transfer mogao na slican nacin zavrsiti....dosta je dobrih igraca, pogotovo ce se sigurno "izroditi" mnogi i nakon eura,ali dzaba kada nasi nisu spremni uloziti 30-40-50 miliona na jednog igraca i tu se sva prica zavrsava.
-
UrbyEmanuelson
-
Kontakt:
Postao/la UrbyEmanuelson » 31 mar 2016, 16:46
Carlos Bacca has scored 4 goals in his last 3 apperances (Milan and Colombia) with only 7 shots on target.
Kakvu mi zvijer u ekipi imamo.
-
meskalin
-
Kontakt:
----------Kovacic--------
---Bonaventru---------Ben Arfa
---------Montolivo--------
Na papiru ovo izlgeda odlicno, ali najveci upitnik je Kovacic tj. kako bi se snasao, po meni u Interu nije bio Bog zna sta, ali znamo kavu historiju imaju Interovi igraci u Milanu

-
UrbyEmanuelson
-
Kontakt:
Postao/la UrbyEmanuelson » 31 mar 2016, 21:58
Ne mogu vjerovat da lik jos uvjek ima italijanski milan u glavi. Do kad vise mame ti se sjetim.
-
SiamoNoi
-
Kontakt:
meskalin je napisao/la:----------Kovacic--------
Na papiru ovo izlgeda odlicno, ali najveci upitnik je Kovacic tj. kako bi se snasao,
po meni u Interu nije bio Bog zna sta, ali znamo kavu historiju imaju Interovi igraci u Milanu

Gdje si tu glupost procitao?
Izbori

-
_forzamilan_
-
Kontakt:
Postao/la _forzamilan_ » 01 apr 2016, 00:35
Uh Kovačić i Ben Arfa kakva bi to pojačanja bila i koliko bi značilo za ekipu. Mokri snovi ali nema od tog ništa, prije će meni Barbara dati malo akcije

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
-
meskalin
-
Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:meskalin je napisao/la:----------Kovacic--------
Na papiru ovo izlgeda odlicno, ali najveci upitnik je Kovacic tj. kako bi se snasao,
po meni u Interu nije bio Bog zna sta, ali znamo kavu historiju imaju Interovi igraci u Milanu

Izbori

Pise ti "po meni"znaci subjektivno misljenje.

-
rope11
-
Kontakt:
Pa i nije bio nista posebno u Interu, a jos manje sad u Realu. Malo precijenjen igrac po mom misljenju.
e yebemu mater jest dosadno, nema covjek o cemu pricati

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
-
muxa
-
Kontakt:
Za razliku od prethodnih par godina
Sent from my NX512J using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
-
rope11
-
Kontakt:
ali bas neki cudan period nastupio, nemas sta pametno reci...
odnosno, ima jedna novina...izgleda da cemo gledati silju na desnom krilu umjesto honde

ajde bog te veselio, da vidimo i to.

FORZA MILAN !
-
muxa
-
Kontakt:
Ccc
Sent from my NX512J using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
-
rope11
-
Kontakt:
evo bas sad udje patak za celzi
ovako kad ga vidim opet nekako sam nostalgican, jedan od rijetkih aktivnih igraca iz tog perioda kuknjava kuknjava samo me podsjeti na ona stara vremena kuknjava kuknjava
FORZA MILAN !
-
SiamoNoi
-
Kontakt:
rope11 je napisao/la:Pa i nije bio nista posebno u Interu
Samo najvazniji igrac za ekipu da bi licila na nesto.Vidimo koliko ove godine te njegove kvalitete fale.
meskalin je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:meskalin je napisao/la:----------Kovacic--------

Pise ti "po meni"znaci subjektivno misljenje.

Varas se onda.A i kod ovog sastava gore ako ti je Kovacic istureni...nije to njegova pozicija i gurati ga tamo nema nikakvog smisla.
Izbori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.