RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo da kazem ovo,od 1997 celni ljudi ovog kluba obecavaju normalne uslove.Na kalendaru je 2016.g,sve ste syebali,sad je jos gora situacija.
lezVe do bagro
- Stone Island
- Kontakt:
Davno sam i sam koristio ovu svlacionicu. Onaj led zimskim danima i peksinluk nikad necu zaboraviti. Poslije toga istrcis na teren na kojem je vise kamenica nego trave, lopta nije mogla normalno da se kotrlja vec bi svake sekunde pepnula od svaku neravninu ili kamen. Ko nije imao svoju loptu, mogao se slikati. Bilo je smecara pa nisu htjeli dijeliti loptu s kolegama. A da ne pricamo o nekim drugim rekvizitima o kojim smo samo mogli sanjati. Ukratko, ko uspije u ovim uslovima treba mu spomenik dici. Nadam se da ce buduce generacije imati barem malo bolje uslove nego mi, valjda cemo uspjeti nesto popraviti.
Brato Dubai

Ne budi mazla

Ne budi mazla

35 godina najstarije navijačke grupe u državi i prvog registrovanog KN u Jugoslaviji. 35 godina tuge i sreće uz svoj voljeni klub. 35 godina mostarske tifo scene. Prica o kojoj su reportaže radili talijanski RAI,francuski CANAL + i engleski BBC .Kad su drugi sa serdžadama i oslobođenjem ispod ruke išli na tekme mi smo forcali. Poziv svima i starijim i mlađim generacijama bez obzira što smo u qurcu da dođu protiv Slobode i ono engleski grlom i dlanovima podržimo golobrade Rođene. Ponosan što sam dio ove priče od prvog dana. Forza
Brato Maldivi

Ne budi mazla

Ne budi mazla
Brato Cardiff

Ne budi mazla

Ne budi mazla

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS SVIM VELEŽOVCIMA KATOLIČKE VJEROISPOVIJESTI
Brato Rim

Ne budi mazla

Ne budi mazla
Brato se napio ko letva pa je zamolio princezu Kate Middleton da uslika člansku i Big Ben u pozadini
London

Ne budi mazla

Ne budi mazla
Brato Ringsted-Danska

Ne budi mazla

Ne budi mazla
Brato Šeher

Ne budi mazla

Ne budi mazla
- Probisvjet
- Kontakt:
Dolazim u Mostar u petak. Druzba sa prijateljem pa na utakmicu. Placam dvije karte, mom domacinu i sebi. Vidimo se.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- Probisvjet
- Kontakt:
Pipi jasno je meni sta pastrmka prica i da nisam procitao. Nego pitanje za tebe, odakle tebe bona on nadje za postarku. Doduse i kod mene je u firmi kurirka.PipiDugaCarapa je napisao/la:Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
DobraProbisvjet je napisao/la:Pipi jasno je meni sta pastrmka prica i da nisam procitao. Nego pitanje za tebe, odakle tebe bona on nadje za postarku. Doduse i kod mene je u firmi kurirka.PipiDugaCarapa je napisao/la:Iz Banovića nam se javlja drug pastrmka i poručuje: "Žalosno je što pojedina tuzlanska seljadija ovu poruku brate da na specificnu mostarsku ložu aktivira što više ljudi da se pojave na tekmi i pruže podršku golobradim mladićima smatraju kao neku provokaciju i nedo bog neku mržnju prema Slobodi. Bukvalno,seljački,čobanski,šarplaninski kako im i dolikuje. Ta će oni skontat. Čast mnogima koji su intelektualno mnogo levela iznad njih i koji su shvatili poruku. Budi brato. Ne budi mazla. Forza"
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Majkl je napisao/la:Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo
Majkl je napisao/la:Hajde Rođeni sjebite im planove.Hajmo braćo
Velež
Solina navija za Slobodu!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Realno je da je sloboda bolja,imala posjed,vise prilika ali nije zasluzila pobjedu definitivno, zbog zalaganja na terenu nasih momaka.Zao mi je samo ove djece sto im se nanosi nepravda iz kola u kolo od strane sudija ali hajde tako je to kod nas.Dusa me boli kad vidim kako nam se sudi iako smo zadnji..
#musvdg
Lijepa zaje.bancija danas:

Čestitke Slobodi na pobjedi, bolje oni šampioni, nego Zrinjski.
Čestitke i Fukarama na konačnom dolasku, iako moram reći da sam očekivao više od ovih 100 ljudi što je došlo, s obzirom da se bore za titulu i da su imali džaba prevoz. Nas bi npr. u istim uslovima u Tuzlu došlo deset puta više

Čestitke Slobodi na pobjedi, bolje oni šampioni, nego Zrinjski.
Čestitke i Fukarama na konačnom dolasku, iako moram reći da sam očekivao više od ovih 100 ljudi što je došlo, s obzirom da se bore za titulu i da su imali džaba prevoz. Nas bi npr. u istim uslovima u Tuzlu došlo deset puta više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.