Ordagic i Piric imaju ugovor do ljeta 2017.narodniheroj je napisao/la: Eh oprosti, da sam znao da će te pogoditi ovaj moj post ne bih to napisao![]()
Ahmetović se zajedno sa Benkom povezivao sa nekim Albanskim klubom kolko se pisalo na portalima i svaka mu čast što ih je odbio zbog prevelike vezanosti za Slobodu u koju je dotrčao iz jadne Rusije i to na vrhuncu svoje karijere.
Ahmetović i Zeba su odlični igrači ali isključivo za ovu našu ligu, osim toga u godinama su kad se samo čudom mogu prebaciti u milimetar bolju ligu od ove.Sačekaj Ljeto pa vidi kako će se ponašati Ordagić i Pirić kad im stigne prva inostrana ponuda.Pješke će otić ako zatreba
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Drug bolan, ne govorim ja da nemaju ili imaju, niti govorim nešto što su članovi Slobode.Ja pričam generalno za igrače premijer lige ove napaćene države, svi ko jedan bi se ispalili prvom prilikom, svi, svi...nema veze s klubom za kojeg igra niti bilo šta drugo.Ljudi žude za ino-ponudama što je i razumljivo.Lično imam neke poznanike koji u drugim sportovima igraju vani i znam o čemu pričam.Ne postoji ništa veće od ličnog interesa igrača.Daj ba lovu na sunce a ostalo "odoh i ja majko, Bosnu brani TI"Probisvjet je napisao/la:Ordagic i Piric imaju ugovor do ljeta 2017.narodniheroj je napisao/la: Eh oprosti, da sam znao da će te pogoditi ovaj moj post ne bih to napisao![]()
Ahmetović se zajedno sa Benkom povezivao sa nekim Albanskim klubom kolko se pisalo na portalima i svaka mu čast što ih je odbio zbog prevelike vezanosti za Slobodu u koju je dotrčao iz jadne Rusije i to na vrhuncu svoje karijere.
Ahmetović i Zeba su odlični igrači ali isključivo za ovu našu ligu, osim toga u godinama su kad se samo čudom mogu prebaciti u milimetar bolju ligu od ove.Sačekaj Ljeto pa vidi kako će se ponašati Ordagić i Pirić kad im stigne prva inostrana ponuda.Pješke će otić ako zatreba
- Probisvjet
- Kontakt:
To je istina da bi se svi rado ispucali. Otisli bi tesari, zidari, doktori..., a kamo li sportisti.narodniheroj je napisao/la:Drug bolan, ne govorim ja da nemaju ili imaju, niti govorim nešto što su članovi Slobode.Ja pričam generalno za igrače premijer lige ove napaćene države, svi ko jedan bi se ispalili prvom prilikom, svi, svi...nema veze s klubom za kojeg igra niti bilo šta drugo.Ljudi žude za ino-ponudama što je i razumljivo.Lično imam neke poznanike koji u drugim sportovima igraju vani i znam o čemu pričam.Ne postoji ništa veće od ličnog interesa igrača.Daj ba lovu na sunce a ostalo "odoh i ja majko, Bosnu brani TI"Probisvjet je napisao/la:Ordagic i Piric imaju ugovor do ljeta 2017.narodniheroj je napisao/la: Eh oprosti, da sam znao da će te pogoditi ovaj moj post ne bih to napisao![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zalosno, ali istinito.narodniheroj je napisao/la:Daj ba lovu na sunce a ostalo "odoh i ja majko, Bosnu brani TI"
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Hoce li neko praviti stream za utakmice sto prenose Arena i Moja TV za nas sto nemamo te kanale ?
Ko ono pravi streamove gdje je momak ?
Larsson1921 će stavit sigurno opet a evo od arene imas 4 arene tu http://www.uzivotelevizija.net/arena-sport-1Rikardo je napisao/la:Hoce li neko praviti stream za utakmice sto prenose Arena i Moja TV za nas sto nemamo te kanale ?
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
U nedelju radim, subotu ne mogu jer zeljo igra.Rikardo je napisao/la:Hoce li neko praviti stream za utakmice sto prenose Arena i Moja TV za nas sto nemamo te kanale ?
Ako nafatam nekog napravim vam
Sloboda je zasluzila da se bar jedan igrac pozove u repku
nebitno koji Ali cisto radi imidza jer su ljudi prvi cjelo vrjeme i odlicno igraju.Iz Zelje Kosoric komotno na siri spisak a uskoro ocekujem poziv i Zahirovicu.
nebitno koji Ali cisto radi imidza jer su ljudi prvi cjelo vrjeme i odlicno igraju.Iz Zelje Kosoric komotno na siri spisak a uskoro ocekujem poziv i Zahirovicu.
Trebao je Aco biti na spisku sada, ali povreda...Alipasino je napisao/la:Sloboda je zasluzila da se bar jedan igrac pozove u repku
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tesko je ocijeniti koji igrac iz Slobode je zasluzio poziv jer nasa snaga dolazi prvenstveno iz kolektiva. Od pojedinaca se izdvajaju najvise Kostic ,koji je nazalost stranac, a mislim da ima potrebni kvalitet...Ivetic ( sa 29 god se ne ulazi u repku)... Ahmetovic ,realno nije bolji od napadaca reprezentacije... i Zeba koji isto ne igra zbog godina, mada sam ubjedjen da bi odigrao mnogo, mnogo bolje od onih sto su odradili prvo poluvrijeme protiv Luksemburga u kreaciji igre
ostaju Ordagic, Veselinovic i Saric..prva dva jako mladi igraci, a sa vec odredjenim iskustvom igranja posebno Ordagica u PL, gdje je vec bio nosilac igre u 2 kluba a tek su mu 23 godine...Veselinovic isto sa iskustvom igranja vani a takodjer tek 23 godine..zanimljiv igrac , posebno sto je krilo..n ja sam uvijek pricao kako gotivim igre Duljevica, medjutim ovaj nije nista slabiji igrac-naprotiv...
i onda tu je Saric , specifican igrac..ima tu drskost da uspije, ali ima i nekih vidljivih mana u igri
ostaju Ordagic, Veselinovic i Saric..prva dva jako mladi igraci, a sa vec odredjenim iskustvom igranja posebno Ordagica u PL, gdje je vec bio nosilac igre u 2 kluba a tek su mu 23 godine...Veselinovic isto sa iskustvom igranja vani a takodjer tek 23 godine..zanimljiv igrac , posebno sto je krilo..n ja sam uvijek pricao kako gotivim igre Duljevica, medjutim ovaj nije nista slabiji igrac-naprotiv...
i onda tu je Saric , specifican igrac..ima tu drskost da uspije, ali ima i nekih vidljivih mana u igri
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Reprogram potpisan. Za neke koji su se nadali da nece biti, tuzna vijest. Za Slobodu i njene navijace odlicna.
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Potpisan reprogram dusmani na aparatima
Nema preko Slobode u evropu [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nema preko Slobode u evropu [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND WINKING EYE]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Samo da pozdravim sve koji su pisali da nema licence i reprograma.
Maksuz selam.
Maksuz selam.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasluzeno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Iskreno velike šanse su da sloboda ne dobije licencu koliko god me sad napali, jer to nije jedini dug, uredu riješili najveći, ali i onaj koji je imao modus rjesenja , ali mene zanima kako ce riješiti davuda(koji bas me zanima kako upade u uo Sarajeva, misterija godine
), jer koliko znam sa njegove strane nema ljubavi i sl. prema slobodi tako da nevjerujem da ce potpisati reprogram nego jedina opcija da ga azmir kesira, a bgm koliko se ja sjećam goleme pare potražuje 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
yebo te davud, sitna ribaJoseeMourinho je napisao/la:Iskreno velike šanse su da sloboda ne dobije licencu koliko god me sad napali, jer to nije jedini dug, uredu riješili najveći, ali i onaj koji je imao modus rjesenja , ali mene zanima kako ce riješiti davuda(koji bas me zanima kako upade u uo Sarajeva, misterija godine), jer koliko znam sa njegove strane nema ljubavi i sl. prema slobodi tako da nevjerujem da ce potpisati reprogram nego jedina opcija da ga azmir kesira, a bgm koliko se ja sjećam goleme pare potražuje
ovo je rijeseno, samo je nebo granica
pocetkom proslog ljeta Sloboda je morala rjesiti dug u iznosu od 500 000 da bi uopste pocela sezonu.....JoseeMourinho je napisao/la:Iskreno velike šanse su da sloboda ne dobije licencu koliko god me sad napali, jer to nije jedini dug, uredu riješili najveći, ali i onaj koji je imao modus rjesenja , ali mene zanima kako ce riješiti davuda(koji bas me zanima kako upade u uo Sarajeva, misterija godine), jer koliko znam sa njegove strane nema ljubavi i sl. prema slobodi tako da nevjerujem da ce potpisati reprogram nego jedina opcija da ga azmir kesira, a bgm koliko se ja sjećam goleme pare potražuje
ne moram ti nista vise reci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Misliš da Azmir neće njeg tužit? I gradonačelnik ga je optužio da je krivac što je Sloboda pala na niske grane, mog'o bi i on jednu tužbu bacit. Kakav crni Davud, hoće pola miliona, a ukr'o milion najmanje. Mogao je prije laprdat al sad neće smjet prismrdit Slobodi, ko i ostali lešinari što su se motali. Može bit sretan ako se izvuče iz ovog neoštećen.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Nisam u toku ali koliko se sjećam da sam čitao bas na SS.ba da mu se duguje i da sve legalno potražuje, sad sto je kreten vas zayebo za još duplo to je nažalost druga prica, ako ima papire da su to njegove pare, ako ko zna tacno kakva je situacija nek napise jer nisam naletio ninakakav članak oko toga 
I da kako ob udje u UO kona?
I da kako ob udje u UO kona?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.