FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Izgleda da cemo ljeto opet docekati sa preko 50 igraca pod ugovorom 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Welcome @heatheat je napisao/la:Pozdrav mojim pitarima. Vec duze vrijeme pratim forum pa reko da se i ja registrujem. Ne znam jos sta da napisem za prvi post ovdje osim nadam se da ima bujruma
Hvala brateSarajlijica1946 je napisao/la:Welcome @heatheat je napisao/la:Pozdrav mojim pitarima. Vec duze vrijeme pratim forum pa reko da se i ja registrujem. Ne znam jos sta da napisem za prvi post ovdje osim nadam se da ima bujruma
?DrustveniParazit je napisao/la:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Cuj nije mi prijateljPantelija je napisao/la:Prvo nisam ti prijatelj , ne znam te, drugo nije ti privatna tema (tebe i ostalih plaćenika) a treće, pisat ću sve vezano za Sarajevo na ovoj temi jer onu niko i ne čita a to "vama" odgovarakeli1946 je napisao/la: Prijatelju imas temu vezanu za upravu.
Postujem tvoje misljenje samo molim te na drugoj temi.
HVALA!![]()
Rekli su da šavija neće doći na Koševo pa je sjedio u vip-u, i još na to smradovima daju kamp
Bezmudnjaci
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
-
nukleusmember
- Kontakt:
keli kakav si za posuditi?[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Ma nako, ne znam mogu li ti vjerovatinukleusmember je napisao/la:keli kakav si za posuditi?[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Šta će tebi posuđivati kad si plaćenik ko i mi,jedino da ti nije još leglo.nukleusmember je napisao/la:keli kakav si za posuditi?[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Svi smo naši, samo jaši.heat je napisao/la:Hvala brateSarajlijica1946 je napisao/la:Welcome @heatheat je napisao/la:Pozdrav mojim pitarima. Vec duze vrijeme pratim forum pa reko da se i ja registrujem. Ne znam jos sta da napisem za prvi post ovdje osim nadam se da ima bujruma
4.10.2009.
-
nukleusmember
- Kontakt:
majkl nemoj da si maliciozan, mi ipak zhivimo od sarajeva[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
Moj Aco naompade mi sad kad sam čitao tvoj text koji sad izbaci za ovo okupljanje igrača iz PL.Kad sam ti prije mjesec napisao ovaj post da je u planu ovo tad si mi kontru udarioaleksandar_veliki je napisao/la:Nema kampa nikakvog. Bar ne sada, mozda u buducnosti bude nesto, ali sad ne.miky_hz je napisao/la:Ljudi bit će pozvano 20 igraca iz cijele lige ,znači bukvalno ko neki "kamp" da odradi koji treningsa njima.Zato će biti mjesta za više igrača tu što neznaci da će uletiti u A tim iz svakog tima će biti po neki igrač haman
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Zašto bi Borac morao ostati u ligi? Zašto misliš da im se štima protiv nas? Nemojte tražiti alibi već prije tekme za eventualni poraz.ledesma je napisao/la:?DrustveniParazit je napisao/la:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Pa ovdje na temi, eto kad mi naompade i sjetih se cim mi dodje vijest o textu.Bila neka priča koga će zvati od nasih pa se neki ibretili ,otkud lupam Almir Bekic tu i tako neki igraci ,pa se ja nadovezah da se biti neka akcija na ovaj fazon okupljanja ne nekog automatskog ulaska u A tim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako stoje stvari tesko da cemo Cesara vise vidjeti na terenu do kraja sezone...Hurtic je skroz nezadovoljan njim, naravno Benko je prva opcija u špicu, a mali Čataković će dobijati sansu s klupe.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A bekic,okic,osmanovic!ReufHerco je napisao/la:Kako stoje stvari tesko da cemo Cesara vise vidjeti na terenu do kraja sezone...Hurtic je skroz nezadovoljan njim, naravno Benko je prva opcija u špicu, a mali Čataković će dobijati sansu s klupe.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znaci jos jedno raskidanje ugovora na nasu stetu u najavi?ReufHerco je napisao/la:Kako stoje stvari tesko da cemo Cesara vise vidjeti na terenu do kraja sezone...Hurtic je skroz nezadovoljan njim, naravno Benko je prva opcija u špicu, a mali Čataković će dobijati sansu s klupe.
Samo nas derite i klepajte kad smo levati.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Jesu li svi zdravi i spremni za subotu?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro nam dosao brate.heat je napisao/la:Pozdrav mojim pitarima. Vec duze vrijeme pratim forum pa reko da se i ja registrujem. Ne znam jos sta da napisem za prvi post ovdje osim nadam se da ima bujruma
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 27 gostiju.