Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ima li kakav parking u onom TC Dzananovic i do kad radi?
Ublehe mi bacaju gosti sa vana dolaze pa da im ko ne čopi auto
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: Chat
Ja sam više šofer hahahKawhi je napisao/la:Osoba koja ide na koncert Dine Merlina ne zaslužuje dobar parking.
Pa Maršale nema boljeg.
Može i ispred moje zgrade, cuvat cu ga ja na dnevnicu. 
@roceda
Nemaš dole, ono je otvorenog tipa. Nece im gore copiti kod mene auto.
@roceda
Nemaš dole, ono je otvorenog tipa. Nece im gore copiti kod mene auto.
- Marsal
- Kontakt:
Pa Arena ti je u sklopu TC Džananović. Ima tu parking koji je besplatan ali pošto je koncert vjerovatno će se plaćat. Imaš ispod MUP-a besplatan parking nakon 8 sati, i imaš još parkinga dosta po gradu, samo se malo provozaš. I ne moraš brinut, u Zenici se ne kradu auta.roceda22 je napisao/la:Ima li kakav parking u onom TC Dzananovic i do kad radi?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako je momak šofer i nece ici na koncert, zašto on ne bi ostavio auto ispred jedne jedine kafene Big Sama ?Marsal je napisao/la:Pa Arena ti je u sklopu TC Džananović. Ima tu parking koji je besplatan ali pošto je koncert vjerovatno će se plaćat. Imaš ispod MUP-a besplatan parking nakon 8 sati, i imaš još parkinga dosta po gradu, samo se malo provozaš. I ne moraš brinut, u Zenici se ne kradu auta.roceda22 je napisao/la:Ima li kakav parking u onom TC Dzananovic i do kad radi?
Tu ce upoznati sve cari Zenice i ovi s koncerta sigurno nece prije jutra iz Zenice.
Koji bratKawhi je napisao/la:Osoba koja ide na koncert Dine Merlina ne zaslužuje dobar parking.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- Marsal
- Kontakt:
Auf, ima i dole parking ispred Industrijske. Vidi kako ti pametno razmišljaš. A ako ode u ZS postat će stanovnik grada.Belmin6 je napisao/la: Ako je momak šofer i nece ici na koncert, zašto on ne bi ostavio auto ispred jedne jedine kafene Big Sama ?
Tu ce upoznati sve cari Zenice i ovi s koncerta sigurno nece prije jutra iz Zenice.![]()
Jedne prilike kada sam u Zenicu dolazio isao sam u neki kafic Monaco u neposrednoj blizini njega sam nasao neki parking, eh sad da J**+ rak raka ja ne bih znao opet naci ni taj Monaco ni taj parking
Ma u Crkvicama, vidis haveru da ti je sudjeno da ostavis auto kod nas. Odakle si ti?
- Marsal
- Kontakt:
Je li to onaj kod Studentskog doma, ako jest pio sam kafu tu jednom.Belmin6 je napisao/la:Ma u Crkvicama, vidis haveru da ti je sudjeno da ostavis auto kod nas. Odakle si ti?
Vjerovatno mislis na Merlin, dole kod mosta? Monaco ti je jos nize rijekom.Marsal je napisao/la:Je li to onaj kod Studentskog doma, ako jest pio sam kafu tu jednom.Belmin6 je napisao/la:Ma u Crkvicama, vidis haveru da ti je sudjeno da ostavis auto kod nas. Odakle si ti?Ma parkiraj u Crkvice, samo kad se budeš vraćao sa koncerta nemoj prečicom između zgrada, nego zaobiđi.
- Marsal
- Kontakt:
Ma nemam pojma ni ja više, pravo da ti kažem to je bila kafa da me otrijezni jer sam prepio u Studentskom. Znam samo da je blizuBelmin6 je napisao/la: Vjerovatno mislis na Merlin, dole kod mosta? Monaco ti je jos nize rijekom.
Re: RE: Re: Chat
Malo niže policijske stanice možda nekih 250metara znam da su mi u orijentaciju dali.Belmin6 je napisao/la:Vjerovatno mislis na Merlin, dole kod mosta? Monaco ti je jos nize rijekom.Marsal je napisao/la:Je li to onaj kod Studentskog doma, ako jest pio sam kafu tu jednom.Belmin6 je napisao/la:Ma u Crkvicama, vidis haveru da ti je sudjeno da ostavis auto kod nas. Odakle si ti?Ma parkiraj u Crkvice, samo kad se budeš vraćao sa koncerta nemoj prečicom između zgrada, nego zaobiđi.
Ja sam iz Konjica.
Sta mi slusamo koji necemo ici gledati Dinu?Kawhi je napisao/la:Osoba koja ide na koncert Dine Merlina ne zaslužuje dobar parking.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Sta mi slusamo koji necemo ici gledati Dinu?Kawhi je napisao/la:Osoba koja ide na koncert Dine Merlina ne zaslužuje dobar parking.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ni ovo se ne može podnijetKawhi je napisao/la:Greivis je napisao/la:Sta mi slusamo koji necemo ici gledati Dinu?Kawhi je napisao/la:Osoba koja ide na koncert Dine Merlina ne zaslužuje dobar parking.
A u pm, kad zaboravim koliko je sati, pa zaglavim sa ovim zadaćama
Bajdvej, zar Monaco nije u Zavidovićima
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako su zavidovici na babinoj, jeste 
Nadjoh ovo u kuci, prasnjavo, starije od mene. Jeste da ne pijem ali da se ne baci...

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Na dedinoj su.Donnie Darko je napisao/la:Ako su zavidovici na babinoj, jeste
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.