FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bio je jedan bivši ratni specijalac tako se zvao, ne znam da ima veze sa fudbalom.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Dobro jutro. Sarajevo šampion i ove sezone.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bivsi specijalac isto kao i Amar Sljivo sto je bio.keli1946 je napisao/la:Bio je jedan bivši ratni specijalac tako se zvao, ne znam da ima veze sa fudbalom.
Samir Hurem, nekad bio vlasnik kafica Bel Amy kod ekonomske skole. Sad je vlasnik nekog kafica na Ilidzi.
Mozda ga neki znaju po audiu r8 kojeg je vozio, ne znam da li jos vozi.
Dosta blizak kriminalnon miljeu.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Helem nejsEvander je napisao/la:Bivsi specijalac isto kao i Amar Sljivo sto je bio.keli1946 je napisao/la:Bio je jedan bivši ratni specijalac tako se zvao, ne znam da ima veze sa fudbalom.
Samir Hurem, nekad bio vlasnik kafica Bel Amy kod ekonomske skole. Sad je vlasnik nekog kafica na Ilidzi.
Mozda ga neki znaju po audiu r8 kojeg je vozio, ne znam da li jos vozi.
Dosta blizak kriminalnon miljeu.
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Mozes misliti kakav je to roditelj kad svom sinu za zastupnika stavi kriminalca.

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Novi Samir RadovacLakoste je napisao/la:Mozes misliti kakav je to roditelj kad svom sinu za zastupnika stavi kriminalca.![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Pa dobro covjek bivsi specijalac to je sigurno, pa i ovo da ima kafiće sto govori da je poslovan a ostalo su nagađanja 
Da ja budem sad od onih koji ce reci nemojte u svemu tražit negativu
Da ja budem sad od onih koji ce reci nemojte u svemu tražit negativu
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Elvis Mujic nam sudi,kakav je on kao covjek 
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Pravi muminSarajlijica1946 je napisao/la:Elvis Mujic nam sudi,kakav je on kao covjek
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nema @gigh da potvrdihilmo je napisao/la:Pravi muminSarajlijica1946 je napisao/la:Elvis Mujic nam sudi,kakav je on kao covjek@high ga zna, redovno bude sa Fatmirom
Zagubio se negdje
Momci, krecu utakmice, pricu o upravi prebacite na temu 'uprava'.
Objasnjenje 'tu temu niko ne cita' znacilo bi da prica o upravi nikog ne interesuje, a mislim da to nije slucaj. Zato samo diskusije prilagodite temama a ne trpajte sve u jednu temu I sve teme ce se citati onoliko koliko su ljudima zanimljive.
Objasnjenje 'tu temu niko ne cita' znacilo bi da prica o upravi nikog ne interesuje, a mislim da to nije slucaj. Zato samo diskusije prilagodite temama a ne trpajte sve u jednu temu I sve teme ce se citati onoliko koliko su ljudima zanimljive.
Papak iz Banovica, mrtvi zeljovac.Sarajlijica1946 je napisao/la:Elvis Mujic nam sudi,kakav je on kao covjek
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znam nesto da je navlacio zelji protiv velezaA,bas ofirno!Valjda ce biti regularan!Lakoste je napisao/la:Papak iz Banovica, mrtvi zeljovac.Sarajlijica1946 je napisao/la:Elvis Mujic nam sudi,kakav je on kao covjek
Ma ako mi budemo na visokom nivou neće moći ništa
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sudeci po Hurticevim rezultatima nema zime!hilmo je napisao/la:Ma ako mi budemo na visokom nivou neće moći ništa
Koga će interesovati ,priče i optužbe o krađama i lopovlucima bez ijednog dokaza.admin je napisao/la:Momci, krecu utakmice, pricu o upravi prebacite na temu 'uprava'.
A od kud to da je nezadovoljan sa Cezarom ?Kakvi su mu planovi sa Emersonom?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ljudi koliko god mi prozivali Brazilce mi moramo shvatit da je nas najkreatvniji igrac u ekipie Emerson to jest mozda nazalost ali tako je kako je on je jedini igrac koji ima neku kreativnost i ja mislim da ce on kod Hurtica u prvi tim
Samo Sarajevo
Hilmo lafe,istog sam mišljenja,ja mislim da neće biti problema u Banjaluci ,ako budemo pravi.hilmo je napisao/la:Ma ako mi budemo na visokom nivou neće moći ništa
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako objasnjvas da je Okic igrao desetku,a brazilac presjedio!kanarinac je napisao/la:Ljudi koliko god mi prozivali Brazilce mi moramo shvatit da je nas najkreatvniji igrac u ekipie Emerson to jest mozda nazalost ali tako je kako je on je jedini igrac koji ima neku kreativnost i ja mislim da ce on kod Hurtica u prvi tim
Sta vrijedi njegoova kreativnost, kad mu je radius kretanja kao kod mrtvog konja?kanarinac je napisao/la:Ljudi koliko god mi prozivali Brazilce mi moramo shvatit da je nas najkreatvniji igrac u ekipie Emerson to jest mozda nazalost ali tako je kako je on je jedini igrac koji ima neku kreativnost i ja mislim da ce on kod Hurtica u prvi tim
Frajer ne moze tracati.
Iz aviona se vidi da ima viska kilograma i da nema gradju jednog fudbalera.
Nije mi jasno da je sa njim neko mogao potpisati ugovor kad je vidio kako covjek izglda.
Ne trebas biti nikakav strucnjak da skontas da ono nije fudbaler.