Eh, to stoji. I to ne osporavam, zivio!hskzmostar je napisao/la:Nas je Zrinjski!
Isto tako se nadam da osudjujes sinocnji(jutarnji
Eh, to stoji. I to ne osporavam, zivio!hskzmostar je napisao/la:Nas je Zrinjski!
Tjeraš ljude na temi o tvom jedinom klubu ili gradu pa kampiraš na temi od drugog kluba. Sam sebe upucavaš.Deniro je napisao/la:Eh, to stoji. I to ne osporavam, zivio!hskzmostar je napisao/la:Nas je Zrinjski!
Isto tako se nadam da osudjujes sinocnji(jutarnji) akt , grupe protestanata u starom jezgru jedinog nam grada!
Jadniče pati dalje, znam da ti smeta...Deniro je napisao/la:U gradu Mostaru ništa nije tvoje, niti vašeTaramba je napisao/la:Neka vam su sretni Uskrsni blagdani...
Ne damo svoje, tuđe nas ne zanima...
Tako je,Todorivić izmislio nogomet za ovoga Duljevića...hskzmostar je napisao/la:Cestitke Graovcu na debiju u reprezentaciji,svaka cast majstore,mogao ti je onaj lik podariti vise minuta al jbg bitno da je on gurao u obe utakmice onu nakazu iz Sarajeva koja nemoze Todorovicu cistit kopacke a ne igrati u reprezentaciji,tako je kad nemas dobra menadzer ali momak ce se progurati jer je rodjeni borac dok drugi frizure lizu!
Prvoaprilska...mara1905 je napisao/la:Stoja ide u Siroki ? Ako je istina sto se pise, sretno, uvijek si ljudina bio
Pretpostavio sam, iako u drugom dijelu sezone ne moze biti zadovoljan minutazomPiazzaGrande je napisao/la:Prvoaprilska...mara1905 je napisao/la:Stoja ide u Siroki ? Ako je istina sto se pise, sretno, uvijek si ljudina bio
čitava država nam je prvoaprilskaPiazzaGrande je napisao/la:Je li istina da je čelništvo Slavije odobrilo samo 50 ulaznica za naše navijače ili je i to prvoaprilska?
Ima li netko info?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.