FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Brnjoo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Brnjoo » 10 jun 2010, 14:10

Nek prica ko sta hoce, al ova Spanija ima najbolju momcad svijeta.

Casillas, Ramos, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, David Villa, Fernando Torres, David Silva, Xabi Alonso

[youtube][/youtube]

Svaka cast Iniesti i Alonsu na ovako dobro odigranoj utakmici. Ja mislim da je Barceloni Fabregas nepotreban jer nema ni gdje igrati...

Sto se tice Spanije, vezni red bi im najbolji bio kad bi igrali Xavi, Xabi, Iniesta i David Silva

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 10 jun 2010, 14:12

Brnjoo je napisao/la:Nek prica ko sta hoce, al ova Spanija ima najbolju momcad svijeta.

Casillas, Ramos, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, David Villa, Fernando Torres, David Silva, Xabi Alonso

Svaka cast Iniesti i Alonsu na ovako dobro odigranoj utakmici. Ja mislim da je Barceloni Fabregas nepotreban jer nema ni gdje igrati...

Sto se tice Spanije, vezni red bi im najbolji bio kad bi igrali Xavi, Xabi, Iniesta i David Silva
hhahah jesam se prepao ja mislio -Paja hahahhah
Rođen s tobom da budem

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 10 jun 2010, 14:30

ja vec pomislio paji neko upo u profil :lol:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 jun 2010, 15:25

ovo vam je paja al kad nije na drogama :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 10 jun 2010, 22:24

ovakva generacija kao sto je sada imaju spanci se rijetko sastaje..ako sad ne osvoje mundijal, pitanje je kad ce.. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 jun 2010, 16:41

Nije mi jasno zasto se Barcelona olako rijesila Dos Santosa :? Momak je odlican igrac, a tek ima 21. godinu.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 jun 2010, 17:01

CollegeGunner je napisao/la:Nije mi jasno zasto se Barcelona olako rijesila Dos Santosa :? Momak je odlican igrac, a tek ima 21. godinu.
I ja se to pitam ali jedno je igrati protiv JAR,a sasvim drugo protiv jakih timova ili repki.
FK Pjetlovi

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 11 jun 2010, 17:05

reds je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:Nije mi jasno zasto se Barcelona olako rijesila Dos Santosa :? Momak je odlican igrac, a tek ima 21. godinu.
I ja se to pitam ali jedno je igrati protiv JAR,a sasvim drugo protiv jakih timova ili repki.
Ja koliko se sjecam, igrao je on sasvim pristojno i u Barci. :?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 11 jun 2010, 17:08

CollegeGunner je napisao/la:
reds je napisao/la:
Ja koliko se sjecam, igrao je on sasvim pristojno i u Barci. :?
koliko se sjecam trazio prevelike pare za ugovor..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2010, 17:44

blaugrana izjednacila za Mexiko - Markez 1:1
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 jun 2010, 19:39

Trazio covjek malo bolji ugovor,hoce da igra u prvoj postavi,umislio se rano.Zato je i otisao.

Gerard Deulofeu potpisao je ugovor s Barcom.Sjajan je mali igrac.Bice nesto od njega :D

Eto,sad ce i izbori za predsjednika,Rosell je najveci favorit.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 01:31

dobar moj qrac.. danas je izgubio lopti ko ova dvojica zuba

slika

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2010, 01:35

Dovoljno da je izgubio lopti ko ovaj desni zuba. Ako se pogleda ovaj lijevo, nađe se i pokoji fin pas :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 jun 2010, 12:06

Ma dobro,nije lose :mrgreen:

-Eh,evo jos malo i izbori za novog predsjednika.Sva 4 kandidata su predstavila svoj program,malo razgovarali,odgovarali na pitanja,sta,kako.Rosell,kao sto sam i pisao ranije,je najblizi da postane predsjednik.Ima i najvise glasova...

-Marquez ce svoju buducnost rijesiti nakon SP,a izjavio je da zeli ostati.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 12 jun 2010, 14:34

Direktor Barcelone: Ibrahimović nije na prodaju

Joan Oliver, glavni direktor Barceloninog nogometnog kolektiva, kaže da klub za svog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića nije dobio nikakvu službenu ponudu...

Prošlog ljeta je Ibrahimović prešao iz Intera u Barcelonu, a u suprotnom pravcu je otišao kamerunski napadač Samuel Eto'o. Usto je Barcelona još i platila vrlo značajnu sumu za odštetu Zlatana.

Međutim, Ibrahimovićeva uvodna sezona na Nou Campu nije popraćena osobitim hvalospjevima medija na njegov račun, iako je u 41 utakmici zabio 21 gol i dodao 10 asistencija, što je njegov najbolji učinak ikada u debitantskoj sezoni nekog kluba. Mediji su, svejedno, Zlatanovu sezonu okvalificirali kao ''tešku''.

U zadnje vrijeme se sve češće piše o mogućnosti za odlazak Ibrahimovića iz katalonskog kluba. Pogotovo nakon što je Barça dovela napadača kojeg je dugo ciljala, Davida Villu iz Valencije. Manchester City ne skriva želju za dovođenjem Ibrahimovića, a zna se da oni to mogu i platiti. Međutim...

- Ibrahimović nije na prodaju! - kaže kratko, ali dovoljno jasno glavni direktor Joan Oliver za El Mundo Deportivo.

Ipak, dodao je i ovo...

- Osim toga, nismo za njega primili nikakvu službenu ponudu.

Interov predsjednik Massimo Moratti ostao je hladan na ideju o Zlatanovom povratku na San Siro.

- Ne mogu ništa reći u tom smjeru. Ibrahimović je šampion i njegov povratak u Inter je moguć jednog dana, ali trenutno ne. Naša momčad se gradi u potpuno drukčijem smislu - kaže Moratti.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 jun 2010, 19:57

[youtube][/youtube]
Rođen s tobom da budem

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 jun 2010, 14:43

Danas su izbori za predsjednika.Kandidati su : Sandro Rosell,Jaume Ferrer,Marc Ingla i Agusti Benedito

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 jun 2010, 22:08

Novi predsjednik Barcelone je Sandro Rosell.

Rosell je najavio novo razdoblje.Najavljuje nastavak politike jačanja omladinske škole kluba, visok nivo sportskih rezultata i nastavak saradnja s UNICEF-om. U proteklim godinama se pokazao čovjek koji ima odlične veze što je veoma bitno za dovođenje novih igrača.Najavio je saniranje klupskih dugova.Mlad je,ambiciozan,sposoban,a sta ce uraditi za 6 godina,pokazace vrijeme.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 jun 2010, 22:14

nidjo_barca je napisao/la:Novi predsjednik Barcelone je Sandro Rosell.

Rosell je najavio novo razdoblje.Najavljuje nastavak politike jačanja omladinske škole kluba, visok nivo sportskih rezultata i nastavak saradnja s UNICEF-om. U proteklim godinama se pokazao čovjek koji ima odlične veze što je veoma bitno za dovođenje novih igrača.Najavio je saniranje klupskih dugova.Mlad je,ambiciozan,sposoban,a sta ce uraditi za 6 godina,pokazace vrijeme.
Sretno mu bilo dabogda osvojio sve sto moze osim LP nek to ostavi nama :mrgreen: :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 13 jun 2010, 22:22

Laporta je bio predobar u svakom smislu.Ja bi najvise volio da on moze ostati,ali ne moze.Nadam se da ce Rosell nastaviti sa dobrim radom,da ce ispuniti ono sto je obecao.

Evo,Barca Atletic je pobijedila 1-0 Sant Andreu.Ima jos revans da se igra i nadam se da ce uspjeti ostvariti rezultat koji ih vodi u Segundu.Strijelac je bio Jonathan Soriano.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.