Sportski komentatori

harishp
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la harishp » 12 jun 2010, 01:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:I zar nije bilo uživancija slušati Bahu kada je prenosio el classico, čovjek se ne dernja, fino/kulturno prenosi utakmicu. A ne Marjan, dernja se + daje neke skroz nevažne podatke. Možda to neko voli, sve zavisi od ukusa pojedinca :D Ja sam više za tip komentatora kakav je legenda Baho.
Ba'o najveci dezinformator i lazov.Zbog takvog sada gledamo odakle vedri vec godinama na poziciji bekova.
Mrmonja napalio ''satro navijace'' u vezi zutih kartona za Bracu a nigdje veze.Jer je ovaj davnih dana ta dva zuta odradio. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 jun 2010, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 01:17

1921 je napisao/la:
Casillas je napisao/la: Komentatori su Drago Cosic, Zeljko Vela, Bozo Susec-.. njih je ugodno slusati.
Nazovi hotline - njih je najugodnije slusati.
Da, zato je gospodu lijepo slusati kako uzivaju u nogometu i doslovno svrsavaju na svaki dobar potez. Dok oni pricaju o nogometu, Marjan prica gdje je Obi Mikel skolovao sestru
Sta ti znas koji je dobar komentator',marjan je legenda dozivljava komentarisanje utakmice na malo drugaciji nacin nego drugi komentatori,tebe zamara i slicne ljude kao sto si ti .
sta ti znas koji je dobar komentator? kakve glupost pricas covjece, vidis i sam da pola foruma tog covjeka ne voli

kao sto rekoh.. dzeko dijamante ga je proslavilo i zbog toga se palite na njega... viidimo i sami kako dobro komentarise pa ga na poluvremenu mijenjaju

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2010, 01:24

Odvadi sa tih pola @casillas.
Jedino ako ti sam sebe ne smatras trecinom tog foruma.
Cosu,Velu i ove umrle komentatore ne slusaju ni na HRTV :roll:
Kao da komervativnu sjednicu prenose. :lol:
Marjan je definitivno nesto novo i kvalitetno,sto se desilo u zadnjih par godina na nasim prostorima.
U vezi komentatora.kome ne pase imaju soluciju drugu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 01:27

harishp je napisao/la:Odvadi sa tih pola @casillas.
Marjan je definitivno nesto novo i kvalitetno,sto se desilo u zadnjih par godina na nasim prostorima.
Kome ne pase desi se to da ga smijene kao i danas :lol:

Jako kvalitetan komentator.. :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2010, 01:27

Marjana slušam samo kad prenosi BiH :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 jun 2010, 01:29

Nije njega Dzeko dijamante proslavilo,taj se covjek proslavio dok je bio na Sport Klubu i moram priznat da je bolje radio prenose dok je tamo bio,vrhunac Bayern-Hoffenhaim kad je bilo ako je neko gledao a vjerujem da jeste od te utakmice je napravio ugodjaj kao da se radi o nekom finalu...

nisu ga slucajno doveli ovamo...mada zna nekad pretjerivati sa svim tim informacijama ali to je njegov nacin komentarisanje,isto ko sto oni po Njemackim kanalima progovaraju svako 12 minuta cisto kad bude neka prilika il kad nego nogu slomi tako se i on negasi,samo je meni zanimljivije slusati sve te neke informacije nego necuti nista...

Elem stvar ukusa nema potrebe se raspravljati,hvala bogu postoji drugi kanal za prebacit kad ti ne odg ovaj ili onaj,sad debilno malo pljuvati ovoga jel tebi ne odg a tamo 500 ljudi valja ili obrnuto

Na kraju krajeva ja neznam da se ikada davao veci prostor i paznja nekom komentatoru,pa i same ove naslovne strane mislim da dovoljno govore dali su ljudi koji ga vole slusati u manjini ili velikoj vecini...a ovi sto su ga ukinuli zna se sto su ga ukinuli,jel je takvim kao ovaj direktor RTRS-a okrenuo ledja tj poceo je da bodri drzavu u kojoj je rodjen...a vala ako je vama koji ga nesto nemozete to neki ponos sto su ga doticni smaknuli vama nek je na cast
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2010, 01:32

I meni je frik bio kada je prenosio "cvajtu", posebno Borussiu Moenchengladbach zbog Marina.

Marin Marin Marin Marin Marin :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2010, 01:34

Casillas je napisao/la:
harishp je napisao/la:Odvadi sa tih pola @casillas.
Kome ne pase desi se to da ga smijene kao i danas :lol:

Jako kvalitetan komentator.. :mrgreen:
Takvi bi najradije smjenili kompletnu BIH da mogu. ;)
Mozda im ekavski ne pase. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 jun 2010, 01:40

Za ogorčene...casillas & com
http://www.zabavnikplus.com/naslovnica/ ... sjeda.aspx

Kako smo mi samo čudan narod...da kojim slučajem Marjan još uvijek radi u Srbiji ovi isti koji ga sad napadaju bi ga okivali zvijezde. Samo mi nije jasno kako oni obamrli sa HRT-a mogu nekom biti bolji od Marjan... :roll:

btw
al se Kristić danas provaljivao samo tako...ne mogu vjerovati da neko onako smotan i priglup može biti

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 12 jun 2010, 01:42

BB BiH je napisao/la:MARJAN MIJAJLOVIĆ=KRALj

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 01:44

miky_hz je napisao/la:Nije njega Dzeko dijamante proslavilo,taj se covjek proslavio dok je bio na Sport Klubu i moram priznat da je bolje radio prenose dok je tamo bio,vrhunac Bayern-Hoffenhaim kad je bilo ako je neko gledao a vjerujem da jeste od te utakmice je napravio ugodjaj kao da se radi o nekom finalu...

nisu ga slucajno doveli ovamo...mada zna nekad pretjerivati sa svim tim informacijama ali to je njegov nacin komentarisanje,isto ko sto oni po Njemackim kanalima progovaraju svako 12 minuta cisto kad bude neka prilika il kad nego nogu slomi tako se i on negasi,samo je meni zanimljivije slusati sve te neke informacije nego necuti nista...

Elem stvar ukusa nema potrebe se raspravljati,hvala bogu postoji drugi kanal za prebacit kad ti ne odg ovaj ili onaj,sad debilno malo pljuvati ovoga jel tebi ne odg a tamo 500 ljudi valja ili obrnuto

Na kraju krajeva ja neznam da se ikada davao veci prostor i paznja nekom komentatoru,pa i same ove naslovne strane mislim da dovoljno govore dali su ljudi koji ga vole slusati u manjini ili velikoj vecini...a ovi sto su ga ukinuli zna se sto su ga ukinuli,jel je takvim kao ovaj direktor RTRS-a okrenuo ledja tj poceo je da bodri drzavu u kojoj je rodjen...a vala ako je vama koji ga nesto nemozete to neki ponos sto su ga doticni smaknuli vama nek je na cast
Marjan Mijajlovic

Pa ti skontaj sta ja hocu da kazem

@harishp - ****... da sam i ja znao da ce se toliko zvati i ja bi poslo porukicu ako nista, iako ne mogu gledati tu televiziju... motorci treba zabraniti da zaga na komentatorskoj poziciji

@ Straus

Lugonjić i Jurčević (lijevo) kuhane nogice u hrvatskom eteru Hrvatska će možda ući u Europsku uniju prije BiH i još nekoliko godina furati bolji standard od svojih južnih susjeda, no nikada neće imati bolje sportske komentatore. Potvrdio je to i nogometni susret Lige prvaka između Bayerna i M. Uniteda koji smo simultano pratili na TV Nova i susjednoj FTV. Hrvatske su boje branili komentator Saša Lugonjić i sugovornik trener Nikola Jurčević, dok je na strani ljiljana istrčao sam, nenaoružan i opasan, Marjan Mijajlović.

Ja tu ne vidim ime Drage Cosica!

[youtube][/youtube]

COSICU, COSICU DAJTE PLJESAK!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 12 jun 2010, 01:44

blazz je napisao/la:pazi zreliji ljudi o kojima ja pričam ne vise po forumima i internetu a velika su populacija
hajde neka bude da svako ima svoj ukus i svakako da onaj što je mjenjao Marijana na poluvremenu je talašika
lično najviše bi volio gledati utakmice na HRT2 al šta da se radi
Jes' ti siguran u ovo? :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 12 jun 2010, 01:48

Normalno je da neće svako od nas imati isto mišljenje. Ukusi su različiti.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 jun 2010, 01:49

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

mirza_9
Kontakt:

Post Postao/la mirza_9 » 12 jun 2010, 01:57

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

THE KING
Zadnja izmjena: mirza_9, dana/u 12 jun 2010, 02:04, ukupno mijenjano 1 put.

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 12 jun 2010, 09:29

gledam na eurosportu ili na hrtu.. a prije nego je ovaj dosao sam gledao i na bht

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2010, 09:30

reds je napisao/la:Ma da bolje ti je slušati Zorana Šuka koji kaže da je Drogba lijevo krilo ! :o :shock: :lol: :oops: :cry: :roll: :!: :| :mrgreen:
Pa dobro, Drogba se često izvlači na lijevo krilo.

Marjanova poruka na Facebook:
Uh kako je zamorno ziveti. Š.upci oko mene, š.upačka televizija što se ku.rči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 12 jun 2010, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 12 jun 2010, 09:33

Virtu4l je napisao/la:
reds je napisao/la:
Uh kako je zamorno ziveti. Š.upci oko mene, š.upačka televizija što se ku.rči da je nešto i čije ime počinje na slovo R, neradnici koji misle da sve znaju, a koriste desnicu ruku. Lažovi, foliranti, nesposobnjakovići, papci. Kad posmislim da cu živeti bez toga toliko sam sretan da odoh proslaviti novo radjanje. InsAllah
I STA JE ON NA KRAJU

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 jun 2010, 09:40

Lepy je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
I STA JE ON NA KRAJU[/quote]

Iskren :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2010, 09:41

Prebacit ću pitanje ovo sa druge teme...
Virtu4l je napisao/la:Ok, desilo se šta se desilo, mene zanima nešto drugo. Šta će se desiti kada bude prenos utakmica Srbije i kada bude komentarisao komentator sa RTRS? Da li to znači da ćemo morati slušati komentare tipa naša reprezentacija i veličanje orlova? Mislim da je to neprihvatljivo i da će se neko morati pozabaviti sa tim.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 12 jun 2010, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.