BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Jedan turnir gore dole, ionako neće tu nikad dobre rezultate pravit. Ali ako već hoće da se sprema za Wimbledon neka igra ATP turnire a ne neke egzibicije. Prošle godine je pogriješio a i ove će, bez obzira što je igrao protiv Federera. Vidjelo se da ne osječa lopticu, nema takmičarskih mečeva, nije isto egzibicija i pravi meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da, mada on ima bodova i sa kraja prošle godine, a Damir nema. Damir može na travi sigurno igrati jako dobro, igra koju prezentuje na travi može biti jako učinkovita protiv nekih igrača! Igra servis volej, ima odličan volej, BH slajs, rano hvatanje loptice, može se nekada i na Wimbledonu do barem trećeg kola uz dobar žrijeb! Prošle godine nije imao sreće sa žrijebom, tako da nije mogao ni pokazati ništa...Captain4 je napisao/la: Mirza 89.?
Egzibicija, ATP Notingem i Wimbledon je sasvim ok
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Damir je jos na listi za Napoli, ako se odluci za igrati bit ce prvi nosioc. Haase i Granolers su out.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očigledno Damir ne misli od Napolija odustat. Još uvijek nije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne igra Napoli
Protiv Raonica kad halalis svoju servu odmah otpisuj set, osim ako nisi Nole. Samo da je uzeo 2 gema u 1.setu bilo bi perfektno, ali i ovako nemam apsolutno nikakvu zamjerku. Ali najbitnije dolazi tek sad. Da ga ne ponese euforija. To nema veze ni sa visinom, ni servom, ni predajom u svlacionici. Vidicemo kako ce Psiho to podnijeti.Unofficialpage je napisao/la:Damir nakon gubitka servisa je odmah otpisao set i tu je sve gotovo bilo. Da je tu uzeo koji game više možda bi i 2. set i u TB odveo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Ma normalno, nije lud da ide na šljaku, nek se priprema za travu.shminka je napisao/la:Ne igra Napoli
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Konkurencija u Napulju je smijesna, mislim da bi se bez problema prosetao kroz turnir. Organizatori turnira mu tvituju da dodje, ali izgleda nista od toga.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
koji je raspored Damirov u Aprilu?
Napoli, Monte Carlo, IstanbulSemir1985 je napisao/la:koji je raspored Damirov u Aprilu?
Imas ovdje za cijeli mjesec:Semir1985 je napisao/la:koji je raspored Damirov u Aprilu?
http://www.tennisteen.it/entry-list.html
Ako otkaze Napoli iduce sedmice, jedino je siguran za ATP u Istanbulu zadnju sedmicu u aprilu. Vjerovatno ce igrati kvalifikacije za Masters MC...
Po meni bi bilo dobro da odigra ovaj celendzer , cisto radi adaptacije na sljaku malo. Realno jesto igrao puno turnira i puno je putovao . Ali ispadao je u prvim kolima nije sad preumoran kao da je igrao sve turnire do kraja. Razumijem da je tu umor od puta ali ne fali mu stvarno nista ovaj odigrati odmorio se cak i od miamija imao je citavu sedmicu za odmor.
Ma nece lik igrat Napoli, shminka vam je rekao.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mirza napoli ...
-
thelightblue
- Kontakt:
Komentarišući pisanje nekih medija o njegovom preseljenju u Beograd najbolji bh. teniser je kazao da "to nije preseljenje".
"U Beogradu treniram zbog boljih uslova. Treneri, pored mog oca, su mi iz Beograda. Još uvijek sam stanovnik Sarajeva, živim u ovom gradu, ovdje držim pres konferencije i ne vjerujem da ću ikada otići iz njega", bio je decidan Džumhur.
http://ba.****/a88988/Sport-Klub/ ... ajevu.html
"U Beogradu treniram zbog boljih uslova. Treneri, pored mog oca, su mi iz Beograda. Još uvijek sam stanovnik Sarajeva, živim u ovom gradu, ovdje držim pres konferencije i ne vjerujem da ću ikada otići iz njega", bio je decidan Džumhur.
http://ba.****/a88988/Sport-Klub/ ... ajevu.html
Sad će razvlačenje po medijima, daj Damire pričaj, snimaj, slikaj se, kuhaj, šta sve ne xD
Otvoriš paštetu, Damir iskoči xD
Otvoriš paštetu, Damir iskoči xD
- JackTheStripper
- Kontakt:
Je li jedino meni bilo sramotno ono slavlje Džumhura nakon što je zbog zdravstenih tegoba Nadal predao meç? Na isti naçin je slavio i protiv Dodiga kada je taj isto zbog zdravstenih razloga predao meç. Nesportski i nekorektno.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ajde jaki zdravstvenih razloga, obojici malo muka od vrucine, ne bi da im je nesto, i treba slavit kad napravi uspjeh. Nezz za Nadala ali Dodigu je normalno predati singl pa sutra igrati parove
A siguran sam i da Nadalu ne bi nista bilo da je odigrao do kraja, ali nije se htio jos sramotit.
A siguran sam i da Nadalu ne bi nista bilo da je odigrao do kraja, ali nije se htio jos sramotit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.