FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Podrska za naseeeeg DinA!! Uzivaj feminizirani dok je prvi april, od sutra si opet donji!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- sarajevo46
- Kontakt:
Horde zla organizuju prvi dernek pred derbi u kinu Bosna, 5.4.2016. u utorak sa početkom u 20:00h. Na derneku će biti dostupni: kalendari, stikeri te članske kartice. Cijena karte će biti 3KM+.
Cijene svih piva će biti 3KM. (prihodi od zarade idu grupi)
Kroz par dana novi dernek, sa nekim novitetima... stay tuned!
DOĐITE SLOBODNO NA BORDO PARTI, POZIV VAM PIŠE U LIČNOJ KARTI!
Napomena: da bi i dalje mogli nastaviti sa druženjima na istom mjestu, molimo vas da se ovaj put suzdržimo od paljenja pirotehnike.
Svi prihodi će se koristiti za organizaciju predstojećeg derbija!
Cijene svih piva će biti 3KM. (prihodi od zarade idu grupi)
Kroz par dana novi dernek, sa nekim novitetima... stay tuned!
DOĐITE SLOBODNO NA BORDO PARTI, POZIV VAM PIŠE U LIČNOJ KARTI!
Napomena: da bi i dalje mogli nastaviti sa druženjima na istom mjestu, molimo vas da se ovaj put suzdržimo od paljenja pirotehnike.
Svi prihodi će se koristiti za organizaciju predstojećeg derbija!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nije ni do trenera nego do navijaca koji prave pritisak jadnim trenerima koji onda ispastaju.joker90 je napisao/la:Maksimalna podrska za upravu i Dinu. Dosta je bilo nezahvalnosti prema ljudima koji su nas od gasenja spasili, marke duga nemamo zahvaljuci njima, a mi bi ih tjerali. Gradimo kamp, dok drugi o onakvim terenima mogu samo sanjati. Dino je jedan od najspsobnijih radnika u nasoj drzavi, drugi bi se otimali za njega cim bi mu mi nogu dali. Fan shop jeste skup mozda, ali tako je to kod pravih klubova, nismo mi sirotinja, mi po sirotinj pisamo dok ligu prekucavamo. Sportski dio malo kaska, ali to je do losih trenera i njihovih odluka, Dino je od toga cist ko od majke rođen.
Osim toga kao sto Majkl rece kriv je Tan jer nije ulozio ocekivanu lovu a ne uprava i treneri.
Ali uvijek isti objavljuju ove debilitete.Lakoste je napisao/la:Ovo je laz, cuj pobjeg'o a frajer otis'o na ECA seminar...
A i ove sedmice bio sastank HZ sa rukovodiocima u klubu. Ovo unosenje nemira mi je fuj.![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisam ja rekao to za Tana ,ja sam rekao da uprava radi odličan posao ,ali jednostavno u fudbalu se nekad mora i izgubiti,ali generalno je dobro,kup titula itd.kengur je napisao/la:Nije ni do trenera nego do navijaca koji prave pritisak jadnim trenerima koji onda ispastaju.joker90 je napisao/la:Maksimalna podrska za upravu i Dinu. Dosta je bilo nezahvalnosti prema ljudima koji su nas od gasenja spasili, marke duga nemamo zahvaljuci njima, a mi bi ih tjerali. Gradimo kamp, dok drugi o onakvim terenima mogu samo sanjati. Dino je jedan od najspsobnijih radnika u nasoj drzavi, drugi bi se otimali za njega cim bi mu mi nogu dali. Fan shop jeste skup mozda, ali tako je to kod pravih klubova, nismo mi sirotinja, mi po sirotinj pisamo dok ligu prekucavamo. Sportski dio malo kaska, ali to je do losih trenera i njihovih odluka, Dino je od toga cist ko od majke rođen.
Osim toga kao sto Majkl rece kriv je Tan jer nije ulozio ocekivanu lovu a ne uprava i treneri.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Cezar,Simeunović i Al Bekic,nisu otišli.Lakoste je napisao/la:Cezar nije ni otis'o za BL
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Frajer nema oraha u džepu,što neće biti nasmijan.Zip je napisao/la:Al mi nije jasan ovaj njegov kez od uha do uha..![]()
Covjek na svakoj slici od onog duela na FACE nasmijan
ŠTA SE OVO DEŠAVA
On nema obicnih oraha u dzepu,to je istina,vec KOKOSOVIHMajkl je napisao/la:Frajer nema oraha u džepu,što neće biti nasmijan.Zip je napisao/la:Al mi nije jasan ovaj njegov kez od uha do uha..![]()
Covjek na svakoj slici od onog duela na FACE nasmijan
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
24.04., to stoji na našoj zvaničnoj stranicikeli1946 je napisao/la:Kojeg je datuma derbi?
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Eno Bazdarevic pozvao i Radovca. Meni drama drago, nadam se da ce momak povratiti neko samopouzdanje i da će više raditi ka njegovom napretku..
Sabrine mi moje!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
jao, almir bekić zbog povrede odsutan 4-6 sedmica... ješiću, nisam ti do sad bez obzira na sve nikad ništa opsovao, al' sad yebali te i i kramar i bulić sred usta!!
1946
Ovaj nakav Ordagic iz Slobode prognozira 1x na Borac.Hajmo Rođeni ,sjebite im planove
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- franklampard8
- Kontakt:
Stanite ljudi,sta nas je zajebo Kramar ,mislim i meni je krivo što je onako došao lafo proba ,ali protiv Slavije je dobar bio,možda o sutra korektno odigra polaako ,jeboga pljuvanje odmah.franklampard8 je napisao/la:Bolje Kadusica lijevo, Ahmu desno a Krampara u picku materinu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Protiv slavije koja nije napadala 
Protiv Prijedora je bio grozan+naivno skrivljen penal koji nas je kostao 2 boda. Dok je protiv Slavije bi sasvim solidan. Vidjecemo ga sutra,ako uopste zaigra. Slazem se da ga ne treba definitivno otpisivati.Majkl je napisao/la:Stanite ljudi,sta nas je zajebo Kramar ,mislim i meni je krivo što je onako došao lafo proba ,ali protiv Slavije je dobar bio,možda o sutra korektno odigra polaako ,jeboga pljuvanje odmah.franklampard8 je napisao/la:Bolje Kadusica lijevo, Ahmu desno a Krampara u picku materinu.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bas sutra pocinjem raditi u pm,sad bih otkaz dao samo kramara da vidim na djeluRahma je napisao/la:Hoce li biti sutra kakav link za nas koje necemo ici?