To je to sto publika hoce
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Tshabalala
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Sjajan tenis.

Aj pomozite mi rijesit raspravu sa starim
On kaze da je ova zadnja lopta u tie breaku sto ju je Goffin poslao u mrezu isla u aut, ja kazem da nije. Sta vi mislite
On kaze da je ova zadnja lopta u tie breaku sto ju je Goffin poslao u mrezu isla u aut, ja kazem da nije. Sta vi mislite
-
Tshabalala
- Kontakt:
bar 30 cm u out.
EDIT : mozda manje, ucinilo mi se da je polijepo islo vani
EDIT : mozda manje, ucinilo mi se da je polijepo islo vani
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Malo dalje od linije.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
-
Tshabalala
- Kontakt:
Prvo helikopteri pa ovi avioni, jos sunce i ode koncentracija u tacku.
U prvom setu, bar 2-3 gejma je kruzio onaj mali prdljivac helić.
U prvom setu, bar 2-3 gejma je kruzio onaj mali prdljivac helić.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joa i Goffina, trebao je i morao uzeti set. Prvo smash na 4-4 pa smash kod set lopte, loptica išla u out.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Dobro se drži Goffin, zaslužio je barem set uzeti
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Meni se cini da je u najmanju ruku vrlo blizu linije, vjerovatno u aut!Galion je napisao/la:Aj pomozite mi rijesit raspravu sa starim![]()
Fair play mašina od čovjeka.
Mada je danas izgledao dosta umorno nego inače, očekuje nas dobro finale ko god bude s druge strane u nedjelju.
Mada je danas izgledao dosta umorno nego inače, očekuje nas dobro finale ko god bude s druge strane u nedjelju.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
volio bih da bude kirgijos jer bio bi sjajan meč. nišikori je smarač. ne bi mi bilo krivo ni da Kirgijos osvoji
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dobra 100% barem 10cm u terenuGalion je napisao/la:Aj pomozite mi rijesit raspravu sa starim![]()
DAMIR DŽUMHUR, najbolji bosanskohercegovački tenisač koji je nedavno šokirao svijet trijumfom nad Rafaelom Nadalom, otkrio je Đokovićevu ideju o mečevima širom bivše Jugoslavije.
"Do kraja ove godine ili početkom naredne, Đoković planira organizirati po jedan teniski meč u svim glavnim gradovima država bivše Jugoslavije", rekao je Džumhur nakon povratka u Sarajevo iz Miamija.
"Prvi meč bi se igrao u Sarajevu, zatim u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, možda i Crnoj Gori... Ideja je da nam se još priključe Marin Čilić i Goran Ivanišević, a i neki od tenisača iz Slovenije."
Do realizacije ideje doći će ako Đoković ne bude imao dogovorene egzibicijske mečeve na kraju godine.
"Do kraja ove godine ili početkom naredne, Đoković planira organizirati po jedan teniski meč u svim glavnim gradovima država bivše Jugoslavije", rekao je Džumhur nakon povratka u Sarajevo iz Miamija.
"Prvi meč bi se igrao u Sarajevu, zatim u Beogradu, Zagrebu, Ljubljani, možda i Crnoj Gori... Ideja je da nam se još priključe Marin Čilić i Goran Ivanišević, a i neki od tenisača iz Slovenije."
Do realizacije ideje doći će ako Đoković ne bude imao dogovorene egzibicijske mečeve na kraju godine.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
ne vjerujem .... damir nikad ne bi rekao riječ "tenisača" 
Hajmo Kyrgios
Volio bih vidjeti jos njega protiv Noleta.Thiem i Goffin su se dobro suprotstavili.Jos si ti ostao.
Volio bih vidjeti jos njega protiv Noleta.Thiem i Goffin su se dobro suprotstavili.Jos si ti ostao.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
- BeyKopites
- Kontakt:
I biće to još jedna lagana titula za Novaka a vidljivo je da igra tek solidno a i leđa su ga mučila. RG je sve bliži i s obzirom na formu konkurenata vrijeme je da upotpuni Slam.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
znam, to je bila šalaLeSa je napisao/la:Ovo je sa Indexa preuzeto.
čuo sam damirov intervju juče nakon prijema u telekomu (ili u pošti kako mi to zovemo
Solidno finale.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.