[youtube][/youtube]Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
Šera megafon!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
[youtube][/youtube]Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ili ovako nešto:Lakoste je napisao/la:Ide sutra jedan u ovom stilu.![]()
![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ck5_uB2VOeI[/youtube]
Situacija je takva da nam ni u juniorima nije u prvih 11Pitar6785 je napisao/la:Kakvaje situacija sa onim igracim sto smo ga doveli iz partizana
Denis Popović ,ma neki levat čim se nudi preko tariguza.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako se zove onaj igrac ne moze mi pasti na pmet,proziva Ibrakovica sto nije dosao iz Wisle!
Reko cisto malo da prokomentarisemo,ne smije Ibrak tek tako u zaboravMajkl je napisao/la:Denis Popović ,ma neki levat čim se nudi preko tariguza.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako se zove onaj igrac ne moze mi pasti na pmet,proziva Ibrakovica sto nije dosao iz Wisle!
Svaki nam je bek takav.ElCartel11 je napisao/la:To isto da ja kazem, da mogu igrati za Real, jer sam protiv Vrbanjuse bio najbolji na terenu. Kramara ce svaki napadac od ovih jacih klubova iz PL praviti budalom, u Evropi ga nesmijem niti zamisliti.
Ima li slika tih majica da vidimo.DrustveniParazit je napisao/la:Ako se s razlogom fanshop pljuvo zbog svega pa i izgleda ono sto se prodaje onda ih zbog ove nove dvije maice fakat treba pohvaliti. Malo je reci da print izgleda vrhunski. Mislim da bolje nisu imali.
Dragan Spaic.ahmic je napisao/la:Ko su kandidati za trenera,Kruno Juricic,Admir Smajic???Jos neko??
Pa to su debili koji na naslovnu stranicu moraju staviti nešto takvo da bi ono smeće neko kupio.Sarajlijica1946 je napisao/la:Reko cisto malo da prokomentarisemo,ne smije Ibrak tek tako u zaboravMajkl je napisao/la:Denis Popović ,ma neki levat čim se nudi preko tariguza.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kako se zove onaj igrac ne moze mi pasti na pmet,proziva Ibrakovica sto nije dosao iz Wisle!![]()
I onaj tariguz najavljuje utakmicu visokog rizika,sto im trebaju takvi naslovi!?
Meni su super,meni je sve u fan shopu extra.A trenera nadam se sa sutrašnjom pobjedom i u narednim utakmicama nećemo imati potrebe mjenjati.keli1946 je napisao/la:Ima li slika tih majica da vidimo.DrustveniParazit je napisao/la:Ako se s razlogom fanshop pljuvo zbog svega pa i izgleda ono sto se prodaje onda ih zbog ove nove dvije maice fakat treba pohvaliti. Malo je reci da print izgleda vrhunski. Mislim da bolje nisu imali.
Ko da gledam da ce se @majklu i @keliju svidjeti
Dragan Spaic.Lakoste je napisao/la:ahmic je napisao/la:Ko su kandidati za trenera,Kruno Juricic,Admir Smajic???Jos neko??
Daj sliku znam da ce mi se svidjeti ali sam nestrpljiv da vidim.Majkl je napisao/la:Meni su super,meni je sve u fan shopu extra.A trenera nadam se sa sutrašnjom pobjedom i u narednim utakmicama nećemo imati potrebe mjenjati.keli1946 je napisao/la:Ima li slika tih majica da vidimo.DrustveniParazit je napisao/la:Ako se s razlogom fanshop pljuvo zbog svega pa i izgleda ono sto se prodaje onda ih zbog ove nove dvije maice fakat treba pohvaliti. Malo je reci da print izgleda vrhunski. Mislim da bolje nisu imali.
Ko da gledam da ce se @majklu i @keliju svidjeti
Trenutno korisnika/ca: mnon46, rimljanin90 i 11 gostiju.