NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Svaštara
filip13 je napisao/la:
španci imaju 6 nba igraca koliko ja znam trenutno,od toga 2 su medju najboljim centrima lige a phila i lakersi tu bas i nemaju neku veliku kvalitetu,dva k. centra su odlicne rezerve,imaju dva playa koji su nesto malo losiji od ovih iz phile i lakersa,plus lull,rodriguez,fernandez,bilo bi to zanimljivo
- bugojanac1234
- Kontakt:
Jašta je već smiješno, pa Barcelona je mučila "najjače" Lakerse u zadnjih 10 sezona, ta ekipa Lal/phi bi prosla gore od selekcije sa SP u Indianapolisu a znamo da su tu jos i igrala neka poznatija imena.dscile je napisao/la:Jednostavno se moramo sloziti da se ne slazemo.. jer bez uvrede, meni je ta konstatacija da bi Philla/LAL tim lagano (ili bilo kako) uzeo zlato na OI smijesna do bola.
na listi najboljih skakaca svih vremena james sa 101. mjesta prestigao bryanta
filip13, ko ti je najdražiji igrač osim Jamesa ?
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
LeSa je napisao/la:filip13, ko ti je najdražiji igrač osim Jamesa ?
ja sam čuo za izraz najdraži,ne najdražiji,ako misliš na najdražeg,ginobili,james je možda oko 50. mjesta,možda i oko 100. mjesta,niti mi je nesto drag mi mrzak
Prajm Ginne ili Prajm Reja ? Koga bi prije uzeli i zašto ?
To je kao izbor između Hardena i Currya, samo što su i Manu i Jesus igrali odbranu. Harden all the way.Belmin6 je napisao/la:Prajm Ginne ili Prajm Reja ? Koga bi prije uzeli i zašto ?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Šta kaže Gre na ovo ?Kawhi je napisao/la:To je kao izbor između Hardena i Currya, samo što su i Manu i Jesus igrali odbranu. Harden all the way.Belmin6 je napisao/la:Prajm Ginne ili Prajm Reja ? Koga bi prije uzeli i zašto ?
Emanuele je bolji. Kompletniji igrac.Belmin6 je napisao/la:Šta kaže Gre na ovo ?Kawhi je napisao/la:To je kao izbor između Hardena i Currya, samo što su i Manu i Jesus igrali odbranu. Harden all the way.Belmin6 je napisao/la:Prajm Ginne ili Prajm Reja ? Koga bi prije uzeli i zašto ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Belmin6 je napisao/la:Prajm Ginne ili Prajm Reja ? Koga bi prije uzeli i zašto ?
ja ginobilija,iako mislim da ce allen na nekim all time listama uvijek biti ispred
filip13 je napisao/la:LeSa je napisao/la:filip13, ko ti je najdražiji igrač osim Jamesa ?
ja sam čuo za izraz najdraži,ne najdražiji,ako misliš na najdražeg,ginobili,james je možda oko 50. mjesta,možda i oko 100. mjesta,niti mi je nesto drag mi mrzak
Da, najdraži.
Pa, dobro strpljiv sam pa ću pričekati da tih pedesetak reklamiraš kao njega
LeSa je napisao/la:filip13 je napisao/la:LeSa je napisao/la:filip13, ko ti je najdražiji igrač osim Jamesa ?
Da, najdraži.
Pa, dobro strpljiv sam pa ću pričekati da tih pedesetak reklamiraš kao njega
tesko da ce tih pedesetak imati statistike kao on,a zbog tih statistika ga spominjem,ne reklamiram
nakon ovog "argumenta" sve pada u vodubugojanac1234 je napisao/la:Jašta je već smiješno, pa Barcelona je mučila "najjače" Lakerse u zadnjih 10 sezona
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Tako je, trebao je Jordan doci u mocnu Evropu da dokaze neke stvari.KK_Bosna je napisao/la:nije kosarka = nbaKajzer10 je napisao/la:Hajd argumentovano dokazi da su bolji od Dirka.
Ne znam kako ti to rangiras ali ja najbolje Evropljanine rangiram isto kao i najbolje kosarkase ikad. Znaci gledam cijelu karijeru a ne ko je u nekom periodu karijere bio bolji od Dirka jer to je jedino objasnjenje zasto si ti npr. jednog Drazena stavio ispred Dirka.
Covjek ima 30k poena, MVP titulu i NBA titulu i to pobija svaku titulu sa reprezentacijom koju su Gasol i Petrovic osvojili sa timom kojeg btw. Dirk uz sebe nikad nije imao.
Re: 2015/2016 NBA Sezona
pa gledaj, kad sam rekao da kosarka nije samo nba, prvenstveno sam mislio na to sto mnogi balavci koji se ne sjecaju sabonisa ni drazena govore "pa sto nije razvaljivao u nba"...Kajzer10 je napisao/la:Tako je, trebao je Jordan doci u mocnu Evropu da dokaze neke stvari.KK_Bosna je napisao/la:nije kosarka = nbaKajzer10 je napisao/la:Hajd argumentovano dokazi da su bolji od Dirka.![]()
Ne znam kako ti to rangiras ali ja najbolje Evropljanine rangiram isto kao i najbolje kosarkase ikad. Znaci gledam cijelu karijeru a ne ko je u nekom periodu karijere bio bolji od Dirka jer to je jedino objasnjenje zasto si ti npr. jednog Drazena stavio ispred Dirka.
Covjek ima 30k poena, MVP titulu i NBA titulu i to pobija svaku titulu sa reprezentacijom koju su Gasol i Petrovic osvojili sa timom kojeg btw. Dirk uz sebe nikad nije imao.
meni je sabonis bez premca broj 1... iz dobro poznatih politickih razloga nije mogao doci u nba i bez ikakve sumnje bi sada dirk ganjao njega i njegovih 30.000 poena... covjek je dosao bez oba koljena u nba u 31. godini i u playoffu imao 23-10 prosjek... a u 38. godini je imao 10ppg za 14mpg... a kada je bio u prajmu bio je ubjedljivo najbolji evropski igrac... u 40. godini u euroligi je imao 17-11... pazi, 40. godina i desetak operacija... na velikim takmicenjima je redovno silovao sviju... utakmice za medalje na olimpijadama: 20-15, 27-16 i 30-13... brojke ne govore sve kako je covjek igrao
ostali se mogu poredati kako hoce, kad zavrsi dirk karijeru (pogotovo ako ovako nastavi igrati u ovim godinama) mogao bi biti 2.
1. sabonis
nowitzki
petrovic
gasol
kukoc
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Pa da je dosao u pravo vrijeme dominirao bi ali nije. To je sbb-kbb.
I ne slazem se sa listom. Da neko Drazena stavlja ispred Gasola i Dirka, Boze sacuvaj.
I ne slazem se sa listom. Da neko Drazena stavlja ispred Gasola i Dirka, Boze sacuvaj.
filip13 je napisao/la: tesko da ce tih pedesetak imati statistike kao on,a zbog tih statistika ga spominjem,ne reklamiram
Pa ček sad je li reklamiraš najbolje ili sebi drage
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.