Sto mi ne odgovori na pitanje. Nema veze ipak si ti tuzlocentrican. Evo ti za to 30 feninga kupi si coko-baninicukappa je napisao/la:Mislim da je međunarodna zajednica protiv slobode... Ali svejedno ti se javi na ovu adresu gore, obradovaće se ljudi.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- FrantoBauzek
Re: PL prepucavanja
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni. ma navijao bih za drinu protiv njih.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ti si dakle moralna vertikala, koja sebi daje za pravo da vrši klasifikaciju ljudi na dobre i zle?
Naravno da je lijep, ovo si do sada samo na fotografijama viđao. Mozda i lazem, nisam upućen u to da li ste imali ekskurziju u Sarajevu.
Naravno da je lijep, ovo si do sada samo na fotografijama viđao. Mozda i lazem, nisam upućen u to da li ste imali ekskurziju u Sarajevu.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 01 apr 2016, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Kad čujem to fašista, isto kad djeci govore eto babaroge pa se ona kao prepanu. Nemoj te šupljačit više sa ti petokrakama i fašistima.solinas je napisao/la:Protiv fasista uvjek.MMM je napisao/la:Jezik laže jedno vrijeme, ali na kraju ipak kaže istinu, svrstali ste se i posrali se na petokraku u koju ste se toliko kleli.
Sta si se ufatio sta je covjek napisao ko beba sisu.
I izvrces napisano.
Ako te ko bude pitao nauci da (bez obzira na politicku opciju)u TK zivi preko 80 posto bosnjaka.
Cuj svrstavate se pa normalno da ce napisati bosnjak nije zidov.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Samo 30? A jah, sve pare odoše u Sarajevo...FrantoBauzek je napisao/la:Sto mi ne odgovori na pitanje. Nema veze ipak si ti tuzlocentrican. Evo ti za to 30 feninga kupi si coko-baninicukappa je napisao/la:Mislim da je međunarodna zajednica protiv slobode... Ali svejedno ti se javi na ovu adresu gore, obradovaće se ljudi.
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
Razabu, ti si negdjo gadno ograjisoFrantoBauzek je napisao/la:
Informacije u napisanom tekstu su provjerene i samim tim ne mogu biti budalastine
Kakva crna Sloboda da bude neke prijetnja i prepreka Želji i Sarajevu
Dok je ovog svijeta Željo- Sarajevo ce biti najveci derbi i najveća utakmica u državu, bez obzira na stanje na tabeli i forme timova.
Ja ne znam šta vas u Tuzli uče, ali pogrešno vas uče u svakom slučaju.
Tobe jarabi, šta lik piše
Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 apr 2016, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
- FrantoBauzek
Zuhdija prijatelju, javi se kappa-i. On ti je posrednik za psihijatre, vidis da se reklamira po forumuzuhdija je napisao/la:cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni. ma navijao bih za drinu protiv njih.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bolje trebinjci nego vi, definitivno. gospon amar je znao.FrantoBauzek je napisao/la:Zuhdija prijatelju, javi se kappa-i. On ti je posrednik za psihijatre, vidis da se reklamira po forumuzuhdija je napisao/la:cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni. ma navijao bih za drinu protiv njih.
- FrantoBauzek
A da, ti si iz Sarajeva. Posto smo mi ljudi evo marka, bez kusurakappa je napisao/la:Samo 30? A jah, sve pare odoše u Sarajevo...FrantoBauzek je napisao/la:Sto mi ne odgovori na pitanje. Nema veze ipak si ti tuzlocentrican. Evo ti za to 30 feninga kupi si coko-baninicukappa je napisao/la:Mislim da je međunarodna zajednica protiv slobode... Ali svejedno ti se javi na ovu adresu gore, obradovaće se ljudi.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Neka hvala, ostavi sebi, trebaće za liječenja moj jugonostalgičar...
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
zuhdija je napisao/la:cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
cast normalnim prijatelju. nisam na tebe mislio nego me ovaj iz nekog prigradskog naselja pored tuzle iznervira.wobly92 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni.![]()
- FrantoBauzek
Ako krivulja uspjeha kluba Slobode nastavi ici uzlazno, sjeti se mog tekstalet3 je napisao/la:Razabu, ti si negdjo gadno ograjisoFrantoBauzek je napisao/la:
Informacije u napisanom tekstu su provjerene i samim tim ne mogu biti budalastinebez uvrede
Kakva crna Sloboda da bude neke prijetnja i prepreka Želji i Sarajevu![]()
pa jesi li dobar ikako, vidiš li šta pišeš
na stranu sad navijačka prepucavanja
Dok je ovog svijeta Željo- Sarajevo ce biti najveci derbi i najveća utakmica u državu, bez obzira na stanje na tabeli i forme timova.
Ja ne znam šta vas u Tuzli uče, ali pogrešno vas uče u svakom slučaju.
Tobe jarabi, šta lik piše![]()
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
zuhdija je napisao/la:cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni. ma navijao bih za drinu protiv njih.
Jel te to cudi ovaj komentar od njih?wobly92 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni.![]()
Samo dobro upamti sta pisu i to je to
Sto se tice ovog da navijaju jedni za druge kada se radi o nekome trecem, to je tacno bar po mojem iskustvu jer imam nekoliko prijatelja u Sarajevu. Jest da ne znam sta tacno hoce da kaze s time ali eto
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrantoBauzek
Sto jugonostalgicar? Jugoslavija je utopija balkanskih zemalja. Kazu da je Bosna Jugoslavija u malom, a ja na to kazem da je Jugoslavija bila Bosna u velikom. Vidis bitno je iz koje perspektive gledaskappa je napisao/la:Neka hvala, ostavi sebi, trebaće za liječenja moj jugonostalgičar...
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
I onda se cude nesto kada neko od nas napise nesto.gledaj koja stoka.pinoglavi je napisao/la:Jel te to cudi ovaj komentar od njih?wobly92 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:cuj tuzla, ostavstina propalog sistema. nesto kao cernobil. vise volim da zrinjski osvoji nego oni.![]()
Samo dobro upamti sta pisu i to je to
Sto se tice ovog da navijaju jedni za druge kada se radi o nekome trecem, to je tacno bar po mojem iskustvu jer imam nekoliko prijatelja u Sarajevu. Jest da ne znam sta tacno hoce da kaze s time ali eto
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
E čuj krivulja uspjeha Slobode
Pa vama je nešto kolektivno bačeno 
a evo i ostalih navijača najnetrofejnijeg kluba u BiH, upadaju na forum

a evo i ostalih navijača najnetrofejnijeg kluba u BiH, upadaju na forum

i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
Ljudi nije vam potrebna ova rasprava. 100 puta sazvakana tema 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.