PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Puno pozdrava fukaricama od prvog Hrvata u dresu s ljiljanima

Panda - crna, bijela, i iz Azije, sve u jednom. Nije lose poredjenje sa tuzlacima 
Moj @muha de nam koju o drogama prozbori
Nad tobom sunce najljepše sja
Nije to fazon, nego ste neinteligentni, smotani i uvijek upadate u grupipinoglavi je napisao/la:Panda - crna, bijela, i iz Azije, sve u jednom. Nije lose poredjenje sa tuzlacima
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
Vlatko Glavas? Sigurno i on trazi neke pare...samoplavi je napisao/la:Puno pozdrava fukaricama od prvog Hrvata u dresu s ljiljanima![]()
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Paša, ja sam protiv droge. Prati nekad sta pisem. Trava nije drogapinoglavi je napisao/la: Moj @muha de nam koju o drogama prozbori
Bolje I to nego da citam, Tuzla ovakva ili Sarajevo ovakvo.
100 puta sazvakana tema I opet.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Nemoj njega tako ti Allahapinoglavi je napisao/la: Moj @muha de nam koju o drogama prozbori
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrantoBauzek
Cuj neinteligentni i smotani. Napisan tekst pogodio "u sridu", misevi izasli napolje i pokazali pravo licekappa je napisao/la: Nije to fazon, nego ste neinteligentni, smotani i uvijek upadate u grupiJedino franto dijagnoza upadne sam sa svojim šizofrenim cijepanjima pa razveže o centralizaciji, decentralizaciji, nacionalnoj pripadnosti, čiji babo je jači i sličnim glupostima.
Nema veze ajde, sto god te drzi u zivotu
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Dobro je nema jos onog crvenog, on je zajebanrigotina je napisao/la:aco hijenapinoglavi je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
Ako krivulja uspjeha kluba Slobode nastavi ici uzlazno, sjeti se mog tekstaGradski derbi je uvijek veliki derbi u bilo kojoj drzavi. Ne sporim uspjehe tih klubova, samo sporim vase rivalstvo jer cim se pojavi neko treci, koji bi mogao imati snagu, vi navijate za tim Sarajevo, nebitno koje je boje. To nije odlika pravog rivalstva
Poslije ovih nebuloza - s tobom je nemoguca bilo kakva normalna prica
ma vozdra
Moj pinoglavi ono sam očekiv'o od rigotine više nego od Željovca onog al više sam uvjeren da on to iskrenije misli nego naš krmak.pinoglavi je napisao/la: Dobro je nema jos onog crvenog, on je zajeban
Ma aco je badass ovdje, crveni navuče raju i kaže im da se slobodno kolju, a onda dođe coa i počisti.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ne daj se dijagnoza, možda ti sutra bude bolje...FrantoBauzek je napisao/la:Cuj neinteligentni i smotani. Napisan tekst pogodio "u sridu", misevi izasli napolje i pokazali pravo licekappa je napisao/la: Nije to fazon, nego ste neinteligentni, smotani i uvijek upadate u grupiJedino franto dijagnoza upadne sam sa svojim šizofrenim cijepanjima pa razveže o centralizaciji, decentralizaciji, nacionalnoj pripadnosti, čiji babo je jači i sličnim glupostima.
![]()
Nema veze ajde, sto god te drzi u zivotuKroz praksu ces se sjetiti mojih rijeci
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto
- FrantoBauzek
Pitaj ljude iz Manchestera, navijace City-a ili navijace United-a da li bi da njihov gradski rival uzme titulu ili bilo koji drugi tim iz Engleske. Odgovor je bilo koji drugi tim iz Engleske.let3 je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:
Ako krivulja uspjeha kluba Slobode nastavi ici uzlazno, sjeti se mog tekstaGradski derbi je uvijek veliki derbi u bilo kojoj drzavi. Ne sporim uspjehe tih klubova, samo sporim vase rivalstvo jer cim se pojavi neko treci, koji bi mogao imati snagu, vi navijate za tim Sarajevo, nebitno koje je boje. To nije odlika pravog rivalstva
i šta čovjek da kaže ne ovo
Poslije ovih nebuloza - s tobom je nemoguca bilo kakva normalna prica
ma vozdra
Imao sam priliku to saznati iz prve ruke
U Sarajevu nije tako, a to je odraz mahalskog mentaliteta i neistinskog rivalstva. Cim je neko treci u igri, vama je bolje sarajevsko, pa makar i **** da je. Ali to sve stoji u tekstu (nisam imao namjeru da vrijedjam)
Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 01 apr 2016, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- elamalakia
- Kontakt:
PSSSSSSSST
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Pravi sarajlija, samo nek je zelenoMuhamedTM je napisao/la:Paša, ja sam protiv droge. Prati nekad sta pisem. Trava nije drogapinoglavi je napisao/la: Moj @muha de nam koju o drogama prozbori![]()
Bolje I to nego da citam, Tuzla ovakva ili Sarajevo ovakvo.
100 puta sazvakana tema I opet.
@wobly ma dobar je krmak kad popije one svoje žute
Ovi stvarno prelaze mjere, zato kazem samo citaj i neka te ne cudi
[youtube][/youtube]FrantoBauzek je napisao/la:Tesko je istini pogledati u oci. Ne treba se cuditi takvoj reakciji.let3 je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:Gdje ste plavo-bordo braca? Sinovi od zla oca i
jos gore majke, Sarajeva![]()
Bordo/plavi navijac sadi misli pa jest
![]()
Satro rivali, a lizu se ko macici dok su mali. Oni ustvari rivali nisu, jer dijele zajedno maminu sisu![]()
![]()
Plavi ili bordo uvijek na strani svog sarajevskog brata dok god su drugi u pitanju. Ko god tvrdi suprotno,šta bolan to napisa
nije ti dobro jaro, ali nikako
auuuu kakvi prenosi
![]()
Samo osobi opsjednutoj džinima može pasti na pamet da se manijaci i pitari ližune treba se smijati takvima
Nečastivi te obuzeo ocigledno....a za ovo podvuceno neka te bude stid što vrijeđaš Šeher
Isiljeno rivalstvo- medijski napumpano, koje samo u ogledima izmedju ta dva tima postoji, kao sto postoji izmedju bilo koja dva kluba koji igraju jedan protiv drugog.
U svakom slucaju, lose je i plavima bilo kad je Sloboda razbila FKS. Odmah se uhvatite za rukice u UZP protiv Tuzlaka, jer vise niste u fokusu. Vidjeno na forumu u nekoliko navrata. Przzanje izmedju dva kluba stane i zavezuju se zastave kad vas neko treci ugrozi a sta je to nego udruzivanje i lizanje![]()
Sto seher, mozemo vec slobodno napisati kalifat
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
elamalakia je napisao/la:PSSSSSSSST
[youtube][/youtube]
- FrantoBauzek
Haha, tebi je bas tesko prihvatiti istinu. Polako drugkappa je napisao/la:Ne daj se dijagnoza, možda ti sutra bude bolje...FrantoBauzek je napisao/la:Cuj neinteligentni i smotani. Napisan tekst pogodio "u sridu", misevi izasli napolje i pokazali pravo licekappa je napisao/la: Nije to fazon, nego ste neinteligentni, smotani i uvijek upadate u grupiJedino franto dijagnoza upadne sam sa svojim šizofrenim cijepanjima pa razveže o centralizaciji, decentralizaciji, nacionalnoj pripadnosti, čiji babo je jači i sličnim glupostima.
![]()
Nema veze ajde, sto god te drzi u zivotuKroz praksu ces se sjetiti mojih rijeci
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- elamalakia
- Kontakt:
hahahahaha tuge kad ti tuzlak kaze da neko prelazi mjere
Solinas?
"da vam hoce ponovo Grbavicu zapaliti, i Sarajevo sravniti sa zeemljom"
Tuzlak?
"Sto ih nije Karadzic sve pobio"
Solinas?
"da vam hoce ponovo Grbavicu zapaliti, i Sarajevo sravniti sa zeemljom"
Tuzlak?
"Sto ih nije Karadzic sve pobio"
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.