BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
A sta treba da radi, da place sto je dobio Nadala, reakcija je prirodna, na mrezi se izvinuo Rafi, kao i ovaj njemu
Sramota kad zijani, sramota kad pobijedi, pa sta covjek treba da uradi da svima udovolji, cuj dobio Rafu, a idalje sramotan, svasta
Sramota kad zijani, sramota kad pobijedi, pa sta covjek treba da uradi da svima udovolji, cuj dobio Rafu, a idalje sramotan, svasta
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I treba da se raduje. Hajd da ima pobjeda protiv tih igrača pa bi čovjek i rekao što se radovao ali prvi put pobjeđuje TOP 10 igrača i to Nadala. Ni najmanja sramota. I nije se uopšte radovao, čak je uspio i emocije iskontrolisat.
Nermin Bise kaže da je Nole obezbijedio uslove Damiru za treniranje u Bg. Nole ljudina.
Nermin Bise kaže da je Nole obezbijedio uslove Damiru za treniranje u Bg. Nole ljudina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Uzima lovu djeci za treniranje u akademiji, tako da čisto sumnjam da je baš on obezbjedio Damiru treniranje u BGu, a da je pomogao na neki način vrlo vjerovatno jeste. To se od njega i očekuje, jer je ljudina uvijek bio 
Nole je ljudina
Svi vide ogroman potencijal u Damiru,ali ne i Bosnjo 
- JackTheStripper
- Kontakt:
Niko ne tvrdi da nema potencijal. Potencijal je tu, samo treba poraditi na fizici a i psihi.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
JackTheStripper je napisao/la:Niko ne tvrdi da nema potencijal. Potencijal je tu, samo treba poraditi na fizici a i psihi.
Ma Damir još malo ima 24 godine, formiran je igrač, može još samo neke stvari poboljšati i to je to.
Potencijal koji je bio najavljivan nije iskorišten do kraja, ali i ovo je dobro, može još bolje uz poboljšanje određenih stvari i dozu sreće.
Potencijal koji je bio najavljivan nije iskorišten do kraja, ali i ovo je dobro, može još bolje uz poboljšanje određenih stvari i dozu sreće.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Putovalo je i ostalih 1000 igrača na touru. Kakav umor, odigrao dva ozbiljna meča.grgr je napisao/la:Po meni bi bilo dobro da odigra ovaj celendzer , cisto radi adaptacije na sljaku malo. Realno jesto igrao puno turnira i puno je putovao .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zvanično OUT u Napoliju... šteta, stvarno šteta. Stoji to da je umoran od puta, stoji to da se poželio grada ali ovo se moralo odigrat... i osvojit
Nije mašina, 2 mjeseca je u SADu, prije toga Australija i Beograd, mora malo do kuće, da prozbori koju sa svojima, da pojede maminu sarmu i pitu, prošeta malo sa djevojkom, ode na gradski derbi, pojede kolač, ispuši šišu ko svaki normalni mladić u Sarajevu xD
Jedino mu halalim maminu sarmu, nje nema u Americi, sve ostalo moze cekati.shminka je napisao/la:Nije mašina, 2 mjeseca je u SADu, prije toga Australija i Beograd, mora malo do kuće, da prozbori koju sa svojima, da pojede maminu sarmu i pitu, prošeta malo sa djevojkom, ode na gradski derbi, pojede kolač, ispuši šišu ko svaki normalni mladić u Sarajevu xD
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
i ja mislim da je sarma glavna, tako da u ime sarme opravdajte nekako 7 dana odmora, jbt ko da je uzeo 7 mjeseci odmora xD
Virtu4lu treba dati domaću zadaću, da ispiše u svesku 150 puta `Džumi dobio Rafu`, da dodje do mozga
Virtu4lu treba dati domaću zadaću, da ispiše u svesku 150 puta `Džumi dobio Rafu`, da dodje do mozga
Jašta je, Rafa pred'oshminka je napisao/la:Virtu4lu treba dati domaću zadaću, da ispiše u svesku 150 puta `Džumi dobio Rafu`, da dodje do mozga
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kako Nishikori pobjedi Kyrgiosa? Pa ovaj samo rasiri ruke i pokrije mrezu?shminka je napisao/la:i ja mislim da je sarma glavna, tako da u ime sarme opravdajte nekako 7 dana odmora, jbt ko da je uzeo 7 mjeseci odmora xD
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ozbiljnije je nego što sam mislio da jesteVirtu4l je napisao/la:Jašta je, Rafa pred'oshminka je napisao/la:Virtu4lu treba dati domaću zadaću, da ispiše u svesku 150 puta `Džumi dobio Rafu`, da dodje do mozga
Vidjećeš koliko je ozbiljno kad se u ponedjeljak izbriše Casablanca.shminka je napisao/la:Ozbiljnije je nego što sam mislio da jeste![]()
Sreća pe će Fabbiano, Cecchinato, Daniel, Sugita i Schwartzman izgubiti dosta bodova pa će čistom srećom ostati u TOP100.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bodovi se brišu svima isto, nije to nikakva sreća, nego znanje 
Zamisli da je prijavio Napoli i Barlettu, i uzeo stotinjak bodova, realno može oba osvojiti, ulazna lista je smiješna na oba turnira.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i onda bi umro u julu i ne bi se oporavio do januara...ima vremena i prostora za bodovni napredak koliko hoćeš, bitno je izgurat do kraja godinu sa normalnim igrama
u zadnje dvije poslije USOa ništa nije igrao
u zadnje dvije poslije USOa ništa nije igrao
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
MC je MC.
Ne treba ovdje tražit grešku već u februaru gdje je trebao otići u J. Ameriku i sad ne bi uopšte zavisio od ovog.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.