sad zijani 90 bodova iz Maroka, na RGu još 90 i onda do USOa ne brani ništa, sve sića po 10-15 bodova
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
svi su oduvijek željeli vidjeti kako to izgleda na mastersima na šljaci, MC je prilika, da je u Napoliju išao do kraja, od MCa ne bi bilo ništa
sad zijani 90 bodova iz Maroka, na RGu još 90 i onda do USOa ne brani ništa, sve sića po 10-15 bodova

Zadnja izmjena: shminka, dana/u 02 apr 2016, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A pogotovo što večina ako ne i svi baš kao i on dolaze direktno sa betona na šljaku. Pa ima i tu priliku da pokaže šta zna jer svima treba taj proces adaptacije na šljaku a vjerujem da će Damir to brzo uradit jer mu šljaka leži i lakše je ući u fokus.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Definitivno nema ispadanja iz najboljih 100 do kraja godine, kakav majstor
-
thelightblue
- Kontakt:
Da! J...m ovaj ATP World Tour, cijeli zivot igramo challengeri!!! I onda futuresi!Virtu4l je napisao/la:Zamisli da je prijavio Napoli i Barlettu, i uzeo stotinjak bodova, realno može oba osvojiti, ulazna lista je smiješna na oba turnira.
Ljudi, sta je vama?! Zelite vidjeti napredak ili **** 50 bodova vise? Zato sto je igrao na ATP protiv najboljih pobijedio je Nadala. Igraj challenger, ali nikad neces onda pobijediti protiv top50 igraca.
Trebali bi slaviti to što neće ispasti iz TOP100 ?shminka je napisao/la:Definitivno nema ispadanja iz najboljih 100 do kraja godine, kakav majstor
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno, zadržava ranking na ATP turnirima, većina tu grohne i vrati se na challengere
slavimo 3 top 100 pobjede, 2 top 50 pobjede, prvu top 10 pobjedu
a šljaka tek počinje

slavimo 3 top 100 pobjede, 2 top 50 pobjede, prvu top 10 pobjedu
a šljaka tek počinje
Vazda on mene ubijedi da je sve ovo bajka i da moram biti zadovoljan
žedan preko vode
žedan preko vode
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa vidiš po Mirzinom primjeru da se mora slaviti, bolji, talentovaniji i igrač većeg potencijala ne može u 100
a da Damir to ne slavi?
:P:P
defitnitivno bi se moglo do top 50 ove godine
a da Damir to ne slavi?
defitnitivno bi se moglo do top 50 ove godine
Ogroman, ogroma trud, odricanje i ulaganje je potrebno uloziti da se udje medju prvih 100 na svijetu.
Reci za bilo koga da je tamo slucajno, bilo bi bezobrazno. Damiru je jos teze bili to ostvariti jer nije imao uslove kao ostalih 99 igraca, sigurno.
Ali realno, to je njegov maksimum. Moze doci do nekog 40, 50 mjesta i to je to.
Ovim najboljim, mislim na top 20 igrace, nikad nece biti ozbiljna prijetnja.
Jednostavno, hendikepiran je visinom i to je to. Nikakav rad to ne moze nadomjestiti. Njegovi udarci izgledaju presmjesni kad se uporedi sa top igracima. Jednostavno tu nedostaje snage.
Da se razumijemo, nikad nece uzeti neki jaci turnin, nikad nece doci ni do polufinala GS, ali ce zivjeti fin zivot, raditi ono sto voli, zaradit ce finih para za lagodan zivot i sa vremena na vrijeme ce odigrati turnin gdje cemo mi svi biti ponosni i sretni.
Prine njega u teniskom svijetu BiH nije postojala. On je pionir ovog sporta u BiH. To je njegov najveci uspjeh. Uradio je nesto sto niti jedan Bosanac nije ranije, ako ne racunamo Ljubicica
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Reci za bilo koga da je tamo slucajno, bilo bi bezobrazno. Damiru je jos teze bili to ostvariti jer nije imao uslove kao ostalih 99 igraca, sigurno.
Ali realno, to je njegov maksimum. Moze doci do nekog 40, 50 mjesta i to je to.
Ovim najboljim, mislim na top 20 igrace, nikad nece biti ozbiljna prijetnja.
Jednostavno, hendikepiran je visinom i to je to. Nikakav rad to ne moze nadomjestiti. Njegovi udarci izgledaju presmjesni kad se uporedi sa top igracima. Jednostavno tu nedostaje snage.
Da se razumijemo, nikad nece uzeti neki jaci turnin, nikad nece doci ni do polufinala GS, ali ce zivjeti fin zivot, raditi ono sto voli, zaradit ce finih para za lagodan zivot i sa vremena na vrijeme ce odigrati turnin gdje cemo mi svi biti ponosni i sretni.
Prine njega u teniskom svijetu BiH nije postojala. On je pionir ovog sporta u BiH. To je njegov najveci uspjeh. Uradio je nesto sto niti jedan Bosanac nije ranije, ako ne racunamo Ljubicica
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Problem je u tome što svima diže očekivanja svakim dobrim rezultatom. Pa o čemu mi ovdje pričamo, da je loše što će biti samo top 40?
Pa samo ovdje su se mogli jako često čitati komentari da nije ni za prvih 200, da nikada neće u 100, da ne spominjem komentare u kojima ga šalju u penziju
ide Damir u prvih 20 za par godina, siguran sam u to
Pa samo ovdje su se mogli jako često čitati komentari da nije ni za prvih 200, da nikada neće u 100, da ne spominjem komentare u kojima ga šalju u penziju
ide Damir u prvih 20 za par godina, siguran sam u to
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja sam siguran da ide u TOP 20, nije sve ni u jačini udaraca. Apsolutno ima sve udarce za TOP 20, visina ga jest omela u servisu i jačini udaraca ali zato ima odlično kretanje, brz je.
i imam osječaj da ove godine osvaja ATP turnir ne znam kad i gdje.
i imam osječaj da ove godine osvaja ATP turnir ne znam kad i gdje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@Uno i Shminka nepopravljivi ste 
Slažem se sa @Virtuom da je trebao igrat Napoli bez obzira što je umoran. Šta ćemo ako ispadne u prvom kolu kvala MC-a?
Šta će biti ako ispadne u prvom kolu kvala MCa? Šta bi bilo da ispadne u drugom kolu Napolija? Ništa
sljedeća sedmica, sljedeći turnir
sljedeća sedmica, sljedeći turnir
-
thelightblue
- Kontakt:
Najlose je da neki od vas, ili mozda i vecina, vidite samo kratku perspektivu, jedan mec, jedan turnir, jedna sedmica. Morate razumijeti da svaki odigran mec daje nesto za buducnost. I vjerujte, kad vas zanima nesto vise nego samo ranking ovdje i sada, onda je bolje gubiti u Mastersu na sljaci, nego pobjediti u challengeru. Vec sam rekao, igraj samo challengeri, mozes biti i top 50 zahvaljujuci ovim bodovima, ali onda Nadala i nekog drugog top30 top50 igraca nikad neces pobjediti. Zato sto si naucio igrati samo za 100+ igracima... Naravno, ne mozes uvjek gubiti, ali Napoli je sad potpuno nepotrebno.
A i vama se lako kaze, da nema veze da je umoran, neko igra! Samo da ove godine je bio u Sarajevu samo par dana nakon Australije a prije Sofije. Znaci zadnji put prije tocno dva mjeseca...
A i vama se lako kaze, da nema veze da je umoran, neko igra! Samo da ove godine je bio u Sarajevu samo par dana nakon Australije a prije Sofije. Znaci zadnji put prije tocno dva mjeseca...
Da se Virto pitao, ne bi Damir ni Miami igrao

Shminkeru nemas komentar za Nishikoria?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ti si pajdo fulao. Ovo je tema za BH tenis.Greivis je napisao/la:Shminkeru nemas komentar za Nishikoria?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.