PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
SVI MI KOJI NISMO IZ SARAJEVA SMO SELJACI I KOMPLEKSASI!

-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:SVI MI KOJI NISMO IZ SARAJEVA SMO SELJACI I KOMPLEKSASI!![]()
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Pa dovoljno si rekao pozivanjem na putovanje po BiH, j3bote, svjestan li si sta pises?amazon je napisao/la:Ti znas gdje sam ja otisao, a da nisam nigdje, opet nisam seljacina kao tuzlaci. Nazalost poznajem par tuzlaka sto su se skrasili u Sarajevu, mozda je okolina Tuzle, SDA ih dovukla, to su seljacine Par excellence. Kad uporedim s ovim ovdje generalno seljacina do seljacine.Beduin je napisao/la:
Pizdarije pravdas pojedinacnim slucajevima, a forumsko misljenje par momaka generalno? E to je vec sklop nekoga ko je putovao po nasoj lijepoj Bosni i Hercegovini. Sta tek da si otisao malo i van granica...
Nego, sva ova glupa spika se vrti u krug, tuzlaci seljacine, sarajlije velegrad za sve nas ostale i primjer vrlog gradjanina, zenicani ozraceni, itd... Rodjak, tuzlanski akcenat je daleko cisci od sarajevskog, vas izgovor vise vuce na zavijanje , nego nas, Tuzla je dala dovoljno uspjesnih ljudi (iz svake branse) ovoj drzavi i dokazala svoju velicinu i gradjanstvo, samo zbog toga me ne pogadjaju etiketiranja seljacine i sl, a uvijek misljenje o mome gradu i gradjanima ostavljam neutralnim ljudima koji se uvijek oduseve nama. Da Bogdom ste vi neki primjer grada i gradjanina, ja bih najsretniji bio, ali daleko smo mi generalno sa opcom kulturom i postovanjem prema drugom i drugacijem.
Hajmo krenuti tvojom logikom zakljucivanja, te koji su dosli zivjeti u Sarajevo ne znam odakle su (cuj par tuzlaka, j3bote od 120.000 on je zakljucio na osnovu par ljudi, ncnc), ali isto tako bih mogao reci da 2 veoma poznata kriminalca su iz Sarajeva dosla zivjeti u Tuzlu vec 5-6 godina i napravili su dovoljno problema, ugrozavanja javnog reda i mira, sto bih, tvojom logikom, trebao zakljuciti da su sarajlije kriminalci i imaju izrazitu zelju za ubijanjem. Jelde glupo zakljucivanje?
Nego, hajmo mi na sport se baciti, evo napokon ce Sloboda imati podrsku navijaca u Mostaru. Sad ce Pastrmka reci kako je 100tinjak ljudi premalo jer se borimo za titulu, ali boli nas tuki, ipak se borimo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/djed-mra ... /091211071
Nakon sto je Azmiru zabranjen pristup u Sarajevo, dosao je red i na Djeda Mraza. Zamjenik je Zeleni Djeda Mraz

Dobro dosli!
Nakon sto je Azmiru zabranjen pristup u Sarajevo, dosao je red i na Djeda Mraza. Zamjenik je Zeleni Djeda Mraz

Dobro dosli!
hebiga drug ipak su se oni prvi provozali tramvajem u europiNYKnicks Fan je napisao/la:SVI MI KOJI NISMO IZ SARAJEVA SMO SELJACI I KOMPLEKSASI!![]()
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Koji kompleksi majko mila, gdje god na netu naletim na vijest da se tice Želje, Sarajeva kao grada i kao kluba, prvi su komentari iskljucivo znaci iskljucivo tuzlaka i zenicana, drugih gradova nema s negativnim komentarima, pa onda udjes na forum i opet isto, koji vam je ba ljudi, kakvih sve lazi i gluposti necu procitati ovdje pa to je nevjerovatno, kao da ne zivim u Sarajevu citajuci ove gluposti. Evo moj licni primjer kojim vas demantujem, najbolja dva druga su mi katolici i mrtvi pitari, otac takodje skreno na bordo i to dobro, sreca pa me dedo na vrijeme educirao da ne prilazim toj politicko-malezijskoj tvorevini.. U Sarajevu se apsolutno ne gleda kako se zoves i prezivas, ko god ovdje napise da je ovo pro islamski/bosnjaki grad laze ko ker, i ima preyeben kompleks ! Toliko je ocigledno, pa samo se osvrnete u koga se kunemo na grbavici ( Ivica ), na koševu i svakom stadionu grmi ( Vedran, pokoj mu dusi ), manite se gluposti ljudi, pricajte sta god zelite, ali izvrtat pricu o Sarajevu je teksa glupost i teski kompleks, kaze dosla cijela istocna Bosna, i Sandzak, pa odite u bilo koju svjetsku metropolu i nadjite cistokrvnog gradjanina, tako i Sarajevu u gradu od pola miliona stanovnika ima ljudi sa svih strana, i svi su dobrodosli, neki su tu da se skoluju, neki zbog posla, neke je rat natjerao, a jedini grad koji ima kapacitet da pruzi sve stvari koje vam trebaju je upravo Sarajevo, najljepsi, najveci, i najbolji grad u BiH a i sire !
I prestanite fakat sa vrijedjanjem predivne Tuzle i naseg lijepog glavnog grada Sarajeva, bolja su klubska prepucavanja
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 02 apr 2016, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
"Tuzla je manji grad ali veca carsija od Sarajeva" Senad Hadžifejzovic
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 02 apr 2016, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
cikazubo je napisao/la:Koji kompleksi majko mila, gdje god na netu naletim na vijest da se tice Želje, Sarajeva kao grada i kao kluba, prvi su komentari iskljucivo znaci iskljucivo tuzlaka i zenicana, drugih gradova nema s negativnim komentarima, pa onda udjes na forum i opet isto, koji vam je ba ljudi, kakvih sve lazi i gluposti necu procitati ovdje pa to je nevjerovatno, kao da ne zivim u Sarajevu citajuci ove gluposti. Evo moj licni primjer kojim vas demantujem, najbolja dva druga su mi katolici i mrtvi pitari, otac takodje skreno na bordo i to dobro, sreca pa me dedo na vrijeme educirao da ne prilazim toj politicko-malezijskoj tvorevini.. U Sarajevu se apsolutno ne gleda kako se zoves i prezivas, ko god ovdje napise da je ovo pro islamski/bosnjaki grad laze ko ker, i ima preyeben kompleks ! Toliko je ocigledno, pa samo se osvrnete u koga se kunemo na grbavici ( Ivica ), na koševu i svakom stadionu grmi ( Vedran, pokoj mu dusi ), manite se gluposti ljudi, pricajte sta god zelite, ali izvrtat pricu o Sarajevu je teksa glupost i teski kompleks, kaze dosla cijela istocna Bosna, i Sandzak, pa odite u bilo koju svjetsku metropolu i nadjite cistokrvnog gradjanina, tako i Sarajevu u gradu od pola miliona stanovnika ima ljudi sa svih strana, i svi su dobrodosli, neki su tu da se skoluju, neki zbog posla, neke je rat natjerao, a jedini grad koji ima kapacitet da pruzi sve stvari koje vam trebaju je upravo Sarajevo, najljepsi, najveci, i najbolji grad u BiH a i sire !
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ko je rekao da Tuzla nije to sto jeste, nikad ne bih rekao nesto lose, jer me vezu samo lijepe uspomene na Tuzlu i ljude iz tog grada, al mi nije jasno zasto na svakom mogucem clanku na fb, ili forumu moram citat salve odvratnih lazi o Sarajevu, kao sto gore rekoh iskljucivo ljudi iz Tuzle i Zenice, rekao bih da su pojedinci al stvarno vise prevazilazi sve granice..pinoglavi je napisao/la:'ta ce Tuzla, seljaci obicni, ipak nismo mi europski Jeruzalem na papiru
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u 02 apr 2016, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Tuzla radi, Sarajevo se gradi. Moze nam se..
Bijeda iz malo vece opcine onanise na glavni grad, standardno.
Bijeda iz malo vece opcine onanise na glavni grad, standardno.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
[quote="Beduin"]
Pa dovoljno si rekao pozivanjem na putovanje po BiH, j3bote, svjestan li si sta pises?
A dobro, pretpostavljam da si zavrsio Srednju skolu pa si na ekskurziju otisao u Hrvatsku, Tursku ili Spaniju.
Da si pametan kao sto nisi, shvatio bi da je to samo aludiranje da vi tuzlaci niste izasli iz svoje kuce. Da ti dam jedan primjer, uzecemo Beograd. Ja sad pisem da su u Beogradi cetnici, fasisti, zlocinci i sta vec ne a Beograda nisam vidio ocima, medjutim kad odes u Beograd vidis da to nista nije tako, jasno.
Ali kad vidim da si ti iz posta skontao da neko treba putovati po BiH, tek tad vidim koliki si ti kapacitet. Medjutim vi ste takva bjeda sto dusevna, sto opcenito da ne mozete ni po Bosni ici,a negdje drugo.Haj ziv bio idi na kakvu koridu.
Pa dovoljno si rekao pozivanjem na putovanje po BiH, j3bote, svjestan li si sta pises?
Da si pametan kao sto nisi, shvatio bi da je to samo aludiranje da vi tuzlaci niste izasli iz svoje kuce. Da ti dam jedan primjer, uzecemo Beograd. Ja sad pisem da su u Beogradi cetnici, fasisti, zlocinci i sta vec ne a Beograda nisam vidio ocima, medjutim kad odes u Beograd vidis da to nista nije tako, jasno.
Ali kad vidim da si ti iz posta skontao da neko treba putovati po BiH, tek tad vidim koliki si ti kapacitet. Medjutim vi ste takva bjeda sto dusevna, sto opcenito da ne mozete ni po Bosni ici,a negdje drugo.Haj ziv bio idi na kakvu koridu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jeb.te.
Pa svadjamo se izmedju sebe, ne bi me iznenadilo da se pojavi neki novi 'Radovan' pa da nam onda pamet dodje iz guz.ice u glavu!
Pamet u vugla!
Pa svadjamo se izmedju sebe, ne bi me iznenadilo da se pojavi neki novi 'Radovan' pa da nam onda pamet dodje iz guz.ice u glavu!
Pamet u vugla!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nemoj mene pitati, ne pisem ih jacikazubo je napisao/la:Ko je rekao da Tuzla nije to sto jeste, nikad ne bih rekao nesto lose, jer me vezu samo lijepe uspomene na Tuzlu i ljude iz tog grada, al mi nije jasno zasto na svakom mogucem clanku na fb, ili forumu moram citat salve odvratnih lazi o Sarajevu, kao sto gore rekoh iskljucivo ljudi iz Tuzle i Zenice.pinoglavi je napisao/la:'ta ce Tuzla, seljaci obicni, ipak nismo mi europski Jeruzalem na papiru
Imam i ja prijatelja u Sarajevu s kojim sam u odlicnim odnosima, jedna stvar koja je meni zasmetala je recimo da su se zacudili sto lijepe stvari pricam o Tuzli, jer inace kad neko dodje ko nije iz Sarajeva valjda se postidi i sto prije gleda da se afirmise sa sarajevskom rajom i furkama i zali sto nije rodjen u Sarajevu. Ono Tuzla ili neko deseto mjesto u BiH im je isto, neki cak nisu ni znali gdje se Tuzla na karti nalazi, neki me uvjeravali da je Mostar veci grad od Tuzle (valjda bili u Mostaru i dosta im prijatelja bilo u Mostaru pa to znaci da je veci grad), onda mislili da cu se nesto oduseviti Sarajevom kao da nemam gdje izaci u Tuzli itd. To je najvise zbog toga jer je sarajlijama turisticka destinacija u BiH Mostar i to dok idu na more
Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
De prvo na PP ders odrzi onoj amazonki pa cemo onda daljecikazubo je napisao/la:Ko je rekao da Tuzla nije to sto jeste, nikad ne bih rekao nesto lose, jer me vezu samo lijepe uspomene na Tuzlu i ljude iz tog grada, al mi nije jasno zasto na svakom mogucem clanku na fb, ili forumu moram citat salve odvratnih lazi o Sarajevu, kao sto gore rekoh iskljucivo ljudi iz Tuzle i Zenice, rekao bih da su pojedinci al stvarno vise prevazilazi sve granice..pinoglavi je napisao/la:'ta ce Tuzla, seljaci obicni, ipak nismo mi europski Jeruzalem na papiru
Ma brate, nesumnjivo je da su Zeljo i Sarajevo imali povlasteniji i naklonjeniji polozaj u jugoslaviji i sadasnjoj PL u odnosu na Slobodu, Celik, Velez, Borac, kako Saveza, tako i politike i drugih organa. U kojoj mjeri, ne bih ti znao reci, ali su veci klubovi od ovih nabrojanih i imaju blagi vjetar u ledja, onako generalno (ne govorim za svaku utakmicu i sezonu). Na nama manjima je da se borimo i izborimo, kako cemo to uraditi do nas je i nase snalazljivosti, nafake, kao sto trenutno Sloboda radi uz jakog covjeka.
I zasto te onda cudi negativna kritika i podjebavanje tuzlaka, zenicana, banjalucana u odnosu na tvoj klub? Da niste veliki i uspjesni ne bi tako ni bilo, a rivalitet svih ovih nabrojanih datira decenijama i toliko dobrih utakmica se odigralo i toliko dobrih posjeta na stadionima je bilo, netrpeljivosti i sl. Ne ocekujes valjda navijace/simpatizere Podgrmeca, Sloge iz Ljubuskog...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema drugog objasnjenja, imam jednog prijatelja iz Mostara ( zapadnog, i tip se drzi/drzao tih podjela nazalost ) studira sa mnom, u pocetku naravno izdvojen ali kasnije udjemo u pricu, i vrmenom postanemo dobri prijatelji, frapantno je sta mediji i starije drustvo rade preko ledja mladjih generacija ovoj drzavi, covjek se bojao upisat faks koji zeli jer ce u Sarajevo, sad nakon 3 godine ima djevojku iz Sa i nema namjeru posle fakulteta nazad u Mostar, zeli ostati u Sarajevu raditi taj posao ako mogne ili po mogucnost ispalit se preko grane, bas prije 2-3 sedmice o tome pricamo na kafi kako se sve promijenilo od prvog dana kad je dosao, i prica upravo o tome kako ti ljudi pa cak i rodbina pune glavu glupostima, a kad dodjes i provedes tu jedan period ne zelis vise ici..irfo je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Koji kompleksi majko mila, gdje god na netu naletim na vijest da se tice Želje, Sarajeva kao grada i kao kluba, prvi su komentari iskljucivo znaci iskljucivo tuzlaka i zenicana, drugih gradova nema s negativnim komentarima, pa onda udjes na forum i opet isto, koji vam je ba ljudi, kakvih sve lazi i gluposti necu procitati ovdje pa to je nevjerovatno, kao da ne zivim u Sarajevu citajuci ove gluposti. Evo moj licni primjer kojim vas demantujem, najbolja dva druga su mi katolici i mrtvi pitari, otac takodje skreno na bordo i to dobro, sreca pa me dedo na vrijeme educirao da ne prilazim toj politicko-malezijskoj tvorevini.. U Sarajevu se apsolutno ne gleda kako se zoves i prezivas, ko god ovdje napise da je ovo pro islamski/bosnjaki grad laze ko ker, i ima preyeben kompleks ! Toliko je ocigledno, pa samo se osvrnete u koga se kunemo na grbavici ( Ivica ), na koševu i svakom stadionu grmi ( Vedran, pokoj mu dusi ), manite se gluposti ljudi, pricajte sta god zelite, ali izvrtat pricu o Sarajevu je teksa glupost i teski kompleks, kaze dosla cijela istocna Bosna, i Sandzak, pa odite u bilo koju svjetsku metropolu i nadjite cistokrvnog gradjanina, tako i Sarajevu u gradu od pola miliona stanovnika ima ljudi sa svih strana, i svi su dobrodosli, neki su tu da se skoluju, neki zbog posla, neke je rat natjerao, a jedini grad koji ima kapacitet da pruzi sve stvari koje vam trebaju je upravo Sarajevo, najljepsi, najveci, i najbolji grad u BiH a i sire !, oni koji mrze sarajevo vjerovatno nisu ni jednom krocili u glavni grad
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada se ide turisticki u neki grad svaki grad je lijep i lijepo ti bude.
Ovdje se prica o retorici iz gradova, o onome sto svaki dan preko medija i politike utice na zivot obicnih gradjana. Kada si u nekom gradu to neces osjetiti vec ces vidjeti ljepote grada i atrakcije, prirodu sta vec. Ali kada pricamo o retorici onda je Sarajevo uradilo sve u zadnjih 20 godina da komentari ljudi iz Zenice, Banja Luke, Tuzle, Mostara, Sirokog budu negativni.
Eto vi se malo potrudite da svima bude dobro u ovoj drzavi, a ne samo nekim ljudima i sigurno ce komentari biti bolji.
Ja kao navijac Slobode npr zelim da prestanete sa muljazama u fudbalu i sve dok vi tim smijesnim odlukama saveza u korist drugih se smijete u lice normalno da od nas necete imati lijepe komentare.
Vama je svima jasno da vasi celni ljudi rade prema trokut politici, priznajte i gotovo, nemojte braniti lopovluk jer se i vama nesto slicno moze nekada desiti. I to nema veze sa ljepotama Sarajeva kao grada.
Ovdje se prica o retorici iz gradova, o onome sto svaki dan preko medija i politike utice na zivot obicnih gradjana. Kada si u nekom gradu to neces osjetiti vec ces vidjeti ljepote grada i atrakcije, prirodu sta vec. Ali kada pricamo o retorici onda je Sarajevo uradilo sve u zadnjih 20 godina da komentari ljudi iz Zenice, Banja Luke, Tuzle, Mostara, Sirokog budu negativni.
Eto vi se malo potrudite da svima bude dobro u ovoj drzavi, a ne samo nekim ljudima i sigurno ce komentari biti bolji.
Ja kao navijac Slobode npr zelim da prestanete sa muljazama u fudbalu i sve dok vi tim smijesnim odlukama saveza u korist drugih se smijete u lice normalno da od nas necete imati lijepe komentare.
Vama je svima jasno da vasi celni ljudi rade prema trokut politici, priznajte i gotovo, nemojte braniti lopovluk jer se i vama nesto slicno moze nekada desiti. I to nema veze sa ljepotama Sarajeva kao grada.
Pa to je rekao bih normalno, taj povlasteni polozaj, isto smo mogli i mi reci za lupam Zvezdu da ima povlasten polozaj u Yugi, al ne ulazim u te stvari jer mislim da nisu toliko drasticne i mi smo mogli lagano putem kojim ide Velez ili Celik npr da nam nisu u klub dosli ovi ljudi, mene jednostavno bode kad neko lupeta glupostima da u Sarajevu nema drugih nacionalnosti i vjera, ima itekako pa ovaj grad je u ratu imao brigadu slavnu pravoslavnu, prvi mi je komsija gosp. Dragan kojem je metak prosisao kroz grkljan na liniji na jevrejskom groblju pa sada nema glasa, a ovdje dan za dan citam razne lazi pa se frapiram sta ljudi napisu ( ne bode mene kad neko kaze kud vas radovan nije pobio jer znam da je to neka budala pisala) vec kad neko koga smatram da je pri razumu pise neke budalastine u najmanju ruku jer ne voli manijake ili hz nemam pojma, fkt mi neobjasnjivo..Beduin je napisao/la:De prvo na PP ders odrzi onoj amazonki pa cemo onda daljecikazubo je napisao/la:Ko je rekao da Tuzla nije to sto jeste, nikad ne bih rekao nesto lose, jer me vezu samo lijepe uspomene na Tuzlu i ljude iz tog grada, al mi nije jasno zasto na svakom mogucem clanku na fb, ili forumu moram citat salve odvratnih lazi o Sarajevu, kao sto gore rekoh iskljucivo ljudi iz Tuzle i Zenice, rekao bih da su pojedinci al stvarno vise prevazilazi sve granice..pinoglavi je napisao/la:'ta ce Tuzla, seljaci obicni, ipak nismo mi europski Jeruzalem na papiru
Ma brate, nesumnjivo je da su Zeljo i Sarajevo imali povlasteniji i naklonjeniji polozaj u jugoslaviji i sadasnjoj PL u odnosu na Slobodu, Celik, Velez, Borac, kako Saveza, tako i politike i drugih organa. U kojoj mjeri, ne bih ti znao reci, ali su veci klubovi od ovih nabrojanih i imaju blagi vjetar u ledja, onako generalno (ne govorim za svaku utakmicu i sezonu). Na nama manjima je da se borimo i izborimo, kako cemo to uraditi do nas je i nase snalazljivosti, nafake, kao sto trenutno Sloboda radi uz jakog covjeka.
I zasto te onda cudi negativna kritika i podjebavanje tuzlaka, zenicana, banjalucana u odnosu na tvoj klub? Da niste veliki i uspjesni ne bi tako ni bilo, a rivalitet svih ovih nabrojanih datira decenijama i toliko dobrih utakmica se odigralo i toliko dobrih posjeta na stadionima je bilo, netrpeljivosti i sl. Ne ocekujes valjda navijace/simpatizere Podgrmeca, Sloge iz Ljubuskog...
- elamalakia
- Kontakt:
to je to, ja nikad nisam vidio raju iz Mostara da pljuju po Sarajevu 24/7. Jednostavno furaju svoj fazon boli ih tuki za sve, ne kukaju kao ovi sve pare idu za Sarajevo kme kme kme Tuzla radi Sarajevo se gradi kme kme kme, sandzaklije, focaci kme kme kmecikazubo je napisao/la:Koji kompleksi majko mila, gdje god na netu naletim na vijest da se tice Želje, Sarajeva kao grada i kao kluba, prvi su komentari iskljucivo znaci iskljucivo tuzlaka i zenicana, drugih gradova nema s negativnim komentarima
NEKA MI NADJE NEKO OD TUZLAKA da ih je neko iz Sarajeva uvrijedio, tipa sto vas cetnici nisu sravnili sa zemljom, sto vas nisu sve poubijali itd.
Za razliku od njihovih komentara i pacenika cija je zelja da sravne Sarajeva i da se Grbavica ponovo zapali, sve vam ***** napaceno.

Bio sam u Tuzli, kakva depresija vlada gradom, ne moze nista proraditi, sve pozatvoreno. Zao mi je toga radi prave raje iako je ih je vrlo ali vrlo malo, ipak je to nas grad u nasoj drzavi
[youtube][/youtube]
A ona dva levata se jadni smiju od muke
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sto bi vas iz Mostara pljuvali kada su u povlastenom polozaju kod vas?
Ovaj izvjestaj Niksica je debilizam. Fulao je sve sto je mogao u videu..dosao papak da popljuje.
Ovaj izvjestaj Niksica je debilizam. Fulao je sve sto je mogao u videu..dosao papak da popljuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.