PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ko ce sa Zeljkanom djece mi?
Opet im filozofiju podvalise, jedva cekam havera da dođe sa tekme da ga prcim yebo li ga Fly Emirates! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sponzoruša je, u pravilu pežorativan, izraz koji opisuje ženu koja kao ljubavnica ili djevojka održava vezu sa nekim, obično starijim, muškarcem, a pri čemu joj je glavni motiv novac, materijalna sigurnost i/li luksuz koji joj pruža muškarac. Muškarac se u takvom odnosu naziva sponzor. Ponekad se u širem smislu koristi i za mlade žene koje se iz istih motiva nalaze u braku sa starijim muškarcima.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Samo jedna dobra reklama da se privuču navijači na utakmicu i ništa drugo. Toliko godina nisu sposobni naći glavnog sponzora.
Ljepse iskreno izgleda ovo navijaci sto im pise, nego da je ovako..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Rodjeni hocemo golovaaaaaaa 
Sto onaj Mostarac isprovocira fufarice na temi Slobode, psuju mu ko kocijasi! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cuj ti pitara. klub koji je cijeli zivot pod necijim dekretom.
prvo pod partijom, pa pod sda, pa sada tan. uvijek necija kurava, za razliku od zelje koji je jedini klub iz raje. psiholog im osudjen pa pa nije ni cudo sto su utuceni ovih dana. psiholog u cuzi a dino kupio titulu. jos samo da ih tan proda za kilu banana koliko i vrijede.
prvo pod partijom, pa pod sda, pa sada tan. uvijek necija kurava, za razliku od zelje koji je jedini klub iz raje. psiholog im osudjen pa pa nije ni cudo sto su utuceni ovih dana. psiholog u cuzi a dino kupio titulu. jos samo da ih tan proda za kilu banana koliko i vrijede.
Jesu li Fufare sarale po Mostaru danas u ranim jutarnjim satima i unistavale spomnike?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sudija po pravilima može svirati kraj ako su odigrane dvije trećine utakmice.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Velez, Drina, Rudar, Travnik, definitivno ispadaju.

- FrantoBauzek
Virtu4l je napisao/la:Sudija po pravilima može svirati kraj ako su odigrane dvije trećine utakmice.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
.I.zuhdija je napisao/la:Cuj ti pitara. klub koji je cijeli zivot pod necijim dekretom.
Sarajevo ljubavi moja!
-
Sarajlija88
- Kontakt:
KompleksićiNYKnicks Fan je napisao/la:yebem sarajevo komplet.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sarajlija88 je napisao/la:KompleksićiNYKnicks Fan je napisao/la:yebem sarajevo komplet.
Sarajevski lobi prekinuo utakmicu u Mostaru. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
cak i New Yorkeri imaju kompleks od Sarajeva 
- FrantoBauzek
FrantoBauzek je napisao/la:Tesko je istini pogledati u oci. Ne treba se cuditi takvoj reakciji.let3 je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:Gdje ste plavo-bordo braca? Sinovi od zla oca i
jos gore majke, Sarajeva![]()
Bordo/plavi navijac sadi misli pa jest
![]()
Satro rivali, a lizu se ko macici dok su mali. Oni ustvari rivali nisu, jer dijele zajedno maminu sisu![]()
![]()
Plavi ili bordo uvijek na strani svog sarajevskog brata dok god su drugi u pitanju. Ko god tvrdi suprotno,šta bolan to napisa
nije ti dobro jaro, ali nikako
auuuu kakvi prenosi
![]()
Samo osobi opsjednutoj džinima može pasti na pamet da se manijaci i pitari ližune treba se smijati takvima
Nečastivi te obuzeo ocigledno....a za ovo podvuceno neka te bude stid što vrijeđaš Šeher
Isiljeno rivalstvo- medijski napumpano, koje samo u ogledima izmedju ta dva tima postoji, kao sto postoji izmedju bilo koja dva kluba koji igraju jedan protiv drugog.
U svakom slucaju, lose je i plavima bilo kad je Sloboda razbila FKS. Odmah se uhvatite za rukice u UZP protiv Tuzlaka, jer vise niste u fokusu. Vidjeno na forumu u nekoliko navrata. Przzanje izmedju dva kluba stane i zavezuju se zastave kad vas neko treci ugrozi a sta je to nego udruzivanje i lizanje![]()
Sto seher, mozemo vec slobodno napisati kalifat
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
joj dine lakse mu u banjaluci gledat sarajevo nego na kosevu
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.