ubise s kontrama ljudi sad
DA LI SU NORMANLI STA IM JE?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa govorili su svi da cemo ih rasut ko rizu jbg, eto nam sad...pinoglavi je napisao/la:Sta vam je koji krc, psujete igračima ni ne gledate utakmicu, tek 30min. prošlo pišete tu nam je kraj, nismo zaslužili titulu i sl. I treba nas doc zajebavati kad se ovako ponašate, tačno niste normalni
Brate ovo je Bosna i Hercegovinapinoglavi je napisao/la:Sta vam je koji krc, psujete igračima ni ne gledate utakmicu, tek 30min. prošlo pišete tu nam je kraj, nismo zaslužili titulu i sl. I treba nas doc zajebavati kad se ovako ponašate, tačno niste normalni
isto kao sto su pisali i za vitezpinoglavi je napisao/la:Sta vam je koji krc, psujete igračima ni ne gledate utakmicu, tek 30min. prošlo pišete tu nam je kraj, nismo zaslužili titulu i sl. I treba nas doc zajebavati kad se ovako ponašate, tačno niste normalni
Ja sigurno nisam, prejebeno je igrati pred tom atmosferom kakvom su stvorili i oko rodjendana a i igraju juniori koji se bore za klub bez ikakvog pritiska.. Ko da ne pratite Slobodu ove sezone, koliko smo samo utakmica okrenuliNYKnicks Fan je napisao/la:Pa govorili su svi da cemo ih rasut ko rizu jbg, eto nam sad...pinoglavi je napisao/la:Sta vam je koji krc, psujete igračima ni ne gledate utakmicu, tek 30min. prošlo pišete tu nam je kraj, nismo zaslužili titulu i sl. I treba nas doc zajebavati kad se ovako ponašate, tačno niste normalni
Ja sam stavio X na prognozama jer svi smo znali da ce ovo bit preteska tekma... Dzabe sto su zadnji, kad ce poginut ma terenu, tezak teren i sve toNYKnicks Fan je napisao/la:Pa govorili su svi da cemo ih rasut ko rizu jbg, eto nam sad...pinoglavi je napisao/la:Sta vam je koji krc, psujete igračima ni ne gledate utakmicu, tek 30min. prošlo pišete tu nam je kraj, nismo zaslužili titulu i sl. I treba nas doc zajebavati kad se ovako ponašate, tačno niste normalni
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.