Vidi, covjek zna ko je kada drzao olovku da potpise ugovor u Realu, Barci...Da nisi ti iz 'Marce'?tarabuka je napisao/la:sretan rodjen dan.modric je sa 26 godina podpisao za reala i bio izabran za najboljeg veznog premier lige.pjanic se ni u slabsalnoj serie a nije uspio nametnuti kao jedan od najboljih,iako ima daleko slabiju konkurenciju,nego sto je to modric imao u premier ligi.kolko znam pjanic do sada ni jednom nije bio cak ni u uzem(top3) izboru za najboljeg veznog u serie a,tako da te price kako je on jedan od najboljih u svjetu padaju u vodu.cesto cujem,kako bi pjanic vec odavno igrao u barci,da nije toliko skup.pjanic je prakticki vec bio na pragu barce,ali barca u zadnji tren ipak odustaje i okrene se jeftinijoj varijanti rakiticu.pjanic je preskup cak i za barcu,iako ta ista barca sa lakocom baci 45 mil za 29 godisnjeg ardu turana.slicna prica je bila i sa realom.pjanic je vec drzao olovku u ruci,ali perez se je u zadnji tren predomislio,i doveo 5 godina mladjeg kovacica.bio je pjanic i na pragu bayerna,ali i guardiola je u zadnji tren shvatio,da njemu zapravo ne treba kreator,nego defanzivac banatia haha.sad je na redu chealsi,nadam se da barem abramovich ima dovoljno para da dovede naseg majstora iz rima
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Sretan rođendan! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
golema je tuga skutorska......najbolji igrac kojeg su iznjedrili im onaj Jalovic...
sretan rodjendan ponajboljem veznom svijeta
sretan rodjendan ponajboljem veznom svijeta

Zadnja izmjena: baglama, dana/u 02 apr 2016, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
sretan rodjendan maestro
od tebe tek ocekujemo najbolje stvari

od tebe tek ocekujemo najbolje stvari

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sretan rodjendan nasem najboljem igracu, da nam budes ziv i zdrav i Bog da ti da zdravlja jos 100 godina i isto tako da dadne da crknu svi tvoji dusmani!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Sretan rodjendan nasem dragulju, da ih doceka jos puno u najdrazem dresu. Savjet za normalnu raju na ovom forumu, ignorisite kojekakve fudbalske neznalce, takvi zele paznje, izmisljaju neke nepostojce statistike, daju lazne informacije samo kako bi se ispostavilo da su navodno u pravu, a to je daleko od toga. Svako ziv zna koliko je Mire napredovao u Romi, koliko nivo je dosegao, i tesko da vise moze napredovati, ukoliko ne promijeni sredinu.
Odlazi Safete.
Sretan rođendan maestro

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Sretan rodjendan Mire.
Kako je Mire odigrao derbi? Komentari? Nisam pratio meč.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobro je odigrao, nije razvalio, ali nije ni podbacio. Pogodio je stativu u prvom poluvremenu, lijepo pucao sa vrha sesnaesterca. Nekoliko puta fauliran kao Duljevic u nasoj ligi.zizu1991 je napisao/la:Kako je Mire odigrao derbi? Komentari? Nisam pratio meč.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ako ga Conte baš toliko gotivi..Chelsea zaista u rekonstrukciji koju najavljuju i jeste ekipa za Pjanu.Fabregas je svoje odigrao,,tako da bi on i mogao biti taj kreator koji fali plavcima.Naravno potreban je period adaptacije,pogotovo fizčke,,ali mislim da bi mogao imati značajnu ulogu..međutim sve je to AKO...dosta puta se pokazalo da od toga ne bude ništa,da su sve to samo priče čula-kazala..
Chelsi je jako dobar i realan izbor.
Vjerovatno ce praviti rekonstrukciju ekipe i Konte zasigurno zna zasto bi doveo Pjanica.
Navijam da se ovaj transfer dogodi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Vjerovatno ce praviti rekonstrukciju ekipe i Konte zasigurno zna zasto bi doveo Pjanica.
Navijam da se ovaj transfer dogodi.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Vakat mu je da predje u top klub. Nisam za englesku ligu ali eto.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
adal :mislio sam da ce izabrat za barcelonu.
pa izabrao bi on sigurno,ali izgleda da lucho ne preferira pjanica.tezko je izabrat barcu,ako te ta ista barca ne zeli
pa izabrao bi on sigurno,ali izgleda da lucho ne preferira pjanica.tezko je izabrat barcu,ako te ta ista barca ne zeli
[youtube][/youtube]tarabuka je napisao/la:adal :mislio sam da ce izabrat za barcelonu.
Opasno se šuška za Chelsea.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Niposto u Englesku prebrza liga za njega tako tehnika nepije vode.Upamtite sta kazem samo Spanija.
Pjanic moze prstom da pokaze u klub u kojem moze igrati. Nema tu ni krkanska liga ni tehnika ni nista. Lik je prejak igrac, i svaki trener bi ga zelio u svom timu bar u nekoj kombinaciji.
Sigurnije je za njega da ide u Chelsea ili Man Utd tako nesto sto je ko sto rece gore neko u rekontstrukciji, nego ove prevelike mislim prije svega na Bayern a sumnjam da je potreban Barci ili Realu u ovom momentu. Tako da bolje ici u Chelsea i biti siguran prvotimac, nego u ove extra extra jake i cekati sezonu dvije dok se totalno ne probije u tim.
Sigurnije je za njega da ide u Chelsea ili Man Utd tako nesto sto je ko sto rece gore neko u rekontstrukciji, nego ove prevelike mislim prije svega na Bayern a sumnjam da je potreban Barci ili Realu u ovom momentu. Tako da bolje ici u Chelsea i biti siguran prvotimac, nego u ove extra extra jake i cekati sezonu dvije dok se totalno ne probije u tim.
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Goalgetter, HariTz, Proximic i 28 gostiju.