FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa da i otkinu dva boda nasa ekipa ne moze sa onakvom igrom biti prvak nema sanse.
hebib izborio penal za olimpik
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
xbox je napisao/la:Pa da i otkinu dva boda nasa ekipa ne moze sa onakvom igrom biti prvak nema sanse.
Izjednačenje. Bit će ovdje kao u Vitezu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A sta je poslo nebu pod oblake na pocčetku utakmice,pa to je nevjerovatno...zlo87 je napisao/la:hebib izborio penal za olimpik
Sabrine mi moje!
Hebiba treba vratiti moze momak nama valjati. I ovi sto su ostali iste su krampe ako ne i vece od njega.
U Banja Luci 2:3
Apsolutno!xbox je napisao/la:Hebiba treba vratiti moze momak nama valjati. I ovi sto su ostali iste su krampe ako ne i vece od njega.
Valjao bi nam na krilu,a u nuzdi i na beku.
Jos sto je najveci crnjak,odigrace utakmicu zivota protiv nas u zadnjem kolu.
Ali tad ce nama to biti svejednozagorski je napisao/la:Jos sto je najveci crnjak,odigrace utakmicu zivota protiv nas u zadnjem kolu.xbox je napisao/la:Hebiba treba vratiti moze momak nama valjati. I ovi sto su ostali iste su krampe ako ne i vece od njega.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
To bi bila jos jedna velika pobjeda nase uprave, da nas sjebe igrac na posudbi, kao sto je vec Kouadio jednom..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Skretnicari nas prestigose,moramo minimum bod uzeti!
- egocentrik
- Kontakt:
Ima li neko link moze i na PP.
Moramo izac tamo na noz ako hocemo pobjedit , ovaj Lendric se raspuco sta god udari udje , tako je to kad te krene
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj ali mrzim ovaj crnjak kad pred utakmicu kaze "u PP" pa **** daj malo budi normalan...
Sabrine mi moje!
Daj makar bod, istopise nam kone bodovnu prednost, Dino odlazi ubleho jedna!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Link ako bude bude neko ce ga savit il podjelit samo nemjte sljedecih 20 strana imal link
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Opusti se popij sok.BosnianKingdom je napisao/la:Joj ali mrzim ovaj crnjak kad pred utakmicu kaze "u PP" pa **** daj malo budi normalan...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Paulus skonto poentu igricepaulus je napisao/la:Link ako bude bude neko ce ga savit il podjelit samo nemjte sljedecih 20 strana imal link
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, misstianopenaldo i 22 gosta.