PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
boomerang5
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ma ljubi ih majka civilizovane...NIKAD SE NE VRATILI !! 
Kramar najbolje pojačanje zimskog prelaznog roka
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- FrantoBauzek
Zao mi nebosnjaka Manijaka danas na Grbavici
Znam da sam rekao da Sarajevo odavno nije multikulti grad i meni ne trebaju dokazi za to, kao ovim sto tvrde suprotno. Ali nije fer prema ljudima koji vole Zelju. Uvrijedili ste sve Sarajlije koje ja postujem s onim transom
Bezveze
Znam da sam rekao da Sarajevo odavno nije multikulti grad i meni ne trebaju dokazi za to, kao ovim sto tvrde suprotno. Ali nije fer prema ljudima koji vole Zelju. Uvrijedili ste sve Sarajlije koje ja postujem s onim transom
Bezveze
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
"Mi smo oni koji smo trebali u tišini da nestanemo. Još uvijek svima smeta što grmljavina našeg otpora odjekuje do kraja svijeta! Istina, hrabrost i pobjeda žive sa nama, a licemjerstvo, kukavičluk i laž sa Evropom i pristalicama Radovana! Bošnjaci, nemamo pravo spavati - 'I poslije rata je rat' "FrantoBauzek je napisao/la:Zao mi nebosnjaka Manijaka danas na Grbavici![]()
Znam da sam rekao da Sarajevo odavno nije multikulti grad i meni ne trebaju dokazi za to, kao ovim sto tvrde suprotno. Ali nije fer prema ljudima koji vole Zelju. Uvrijedili ste sve Sarajlije koje ja postujem s onim transom![]()
Bezveze
O ovome govoriš? Jaču parolu godinama unazad nisam vidio.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrantoBauzek
Jaran mi govori, koji nije Bosnjak da se osjecao kao da ne pripada tom stadionu. Otac mu krvario da brani to Sarajevo a pisete Bosnjacima. Gdje je tri vjere, jedna nacija? A da, to je drzava TuzlaPipiDugaCarapa je napisao/la:"Mi smo oni koji smo trebali u tišini da nestanemo. Još uvijek svima smeta što grmljavina našeg otpora odjekuje do kraja svijeta! Istina, hrabrost i pobjeda žive sa nama, a licemjerstvo, kukavičluk i laž sa Evropom i pristalicama Radovana! Bošnjaci, nemamo pravo spavati - 'I poslije rata je rat' "FrantoBauzek je napisao/la:Zao mi nebosnjaka Manijaka danas na Grbavici![]()
Znam da sam rekao da Sarajevo odavno nije multikulti grad i meni ne trebaju dokazi za to, kao ovim sto tvrde suprotno. Ali nije fer prema ljudima koji vole Zelju. Uvrijedili ste sve Sarajlije koje ja postujem s onim transom![]()
Bezveze
O ovome govoriš? Jaču parolu godinama unazad nisam vidio.
PS:Ne zelim vas gledati sa podsmijehom, jer ovo je drama lose i htio sam vam to ukazati. Ovo nije multikulti. Imas neku iskrivljenu sliku tog pojma.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Sta je ako nije Bosnjak ?FrantoBauzek je napisao/la:Jaran mi govori, koji nije Bosnjak da se osjecao kao da ne pripada tom stadionu. Otac mu krvario da brani to Sarajevo a pisete Bosnjacima. Gdje je tri vjere, jedna nacija? A da, to je drzava TuzlaPipiDugaCarapa je napisao/la:"Mi smo oni koji smo trebali u tišini da nestanemo. Još uvijek svima smeta što grmljavina našeg otpora odjekuje do kraja svijeta! Istina, hrabrost i pobjeda žive sa nama, a licemjerstvo, kukavičluk i laž sa Evropom i pristalicama Radovana! Bošnjaci, nemamo pravo spavati - 'I poslije rata je rat' "FrantoBauzek je napisao/la:Zao mi nebosnjaka Manijaka danas na Grbavici![]()
Bezveze
O ovome govoriš? Jaču parolu godinama unazad nisam vidio.![]()
PS:Ne zelim vas gledati sa podsmijehom, jer ovo je drama lose i htio sam vam to ukazati. Ovo nije multikulti. Imas neku iskrivljenu sliku tog pojma.
- FrantoBauzek
Trenera FK Obilica, kluba od Arkana. Arkana, koji je radio najsurovije zlocine u BiH. Tog Jesica?PipiDugaCarapa je napisao/la:Čekaj, kako ste ono Ješića dočekali?
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
ČUVA BOG ŽELJU SVOG
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
to Sarajevo je trpilo najvecu opsadu u europi nakon 2 sv. rata. i zamisli odbranili se i dalje karamo tuzlanske seke.FrantoBauzek je napisao/la:Zao mi nebosnjaka Manijaka danas na Grbavici![]()
Bezveze
Komsije jel vrijedi idalje ona ponuda za Duljevica 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
FrantoBauzek je napisao/la:Jaran mi govori, koji nije Bosnjak da se osjecao kao da ne pripada tom stadionu. Otac mu krvario da brani to Sarajevo a pisete Bosnjacima. Gdje je tri vjere, jedna nacija? A da, to je drzava TuzlaPipiDugaCarapa je napisao/la:"Mi smo oni koji smo trebali u tišini da nestanemo. Još uvijek svima smeta što grmljavina našeg otpora odjekuje do kraja svijeta! Istina, hrabrost i pobjeda žive sa nama, a licemjerstvo, kukavičluk i laž sa Evropom i pristalicama Radovana! Bošnjaci, nemamo pravo spavati - 'I poslije rata je rat' "FrantoBauzek je napisao/la:Zao mi nebosnjaka Manijaka danas na Grbavici![]()
Bezveze
O ovome govoriš? Jaču parolu godinama unazad nisam vidio.![]()
Ja volim Zelju alii zaista nam ovo nije trebalo. Politici, nacionalizmu nije mjesto na tribini. Prozivanje Seselja suvisno. Nadam se da se nece ponoviti ovakve gluposti. Na stranu kakvo je Sarajevo kao grad, Zeljo je klub svih onih koji ga vole bez obzira na bilo kakvo opredjeljenje i takvu sliku MORAJU slati i navijaci istog
High je napisao/la:ČUVA BOG ŽELJU SVOG
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne smetaju njemu delegacije, njemu smetaju TURSKE I ARAPSKE delegacije. Odnosno smeta mu sve što ima veze sa islamom.MortemHz je napisao/la:Ovdje dolaze razne delegacije, u cemu je problem, i dalje mrznja prema multietnicnosti i posjetama iz raznih drzava?tuzlak1987 je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/djed-mra ... /091211071
Nakon sto je Azmiru zabranjen pristup u Sarajevo, dosao je red i na Djeda Mraza. Zamjenik je Zeleni Djeda Mraz![]()
Dobro dosli!
Jedan primjer
Što te u školu ne privuČoše jadan ti...Memara je napisao/la:Samo jedna dobra reklama da se privuču navijači na utakmicu i ništa drugo. Toliko godina nisu sposobni naći glavnog sponzora.
ne znam što odgovarate Franti dijagnozi, čovjek je obolio...
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Problem je samo treća parola, odnosno jedna riječ u njoj. Dva prva reda su 
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- FrantoBauzek
Hvala drug na iskrenom komentaru i kritickom osvrtu na ovakvu jednu situaciju, na stranu prepucavanjaSvePlavo je napisao/la:
Ja volim Zelju alii zaista nam ovo nije trebalo. Politici, nacionalizmu nije mjesto na tribini. Prozivanje Seselja suvisno. Nadam se da se nece ponoviti ovakve gluposti. Na stranu kakvo je Sarajevo kao grad, Zeljo je klub svih onih koji ga vole bez obzira na bilo kakvo opredjeljenje i takvu sliku MORAJU slati i navijaci istog
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
SvePlavo je napisao/la: Ja volim Zelju alii zaista nam ovo nije trebalo. Politici, nacionalizmu nije mjesto na tribini.
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrantoBauzek
Neko ko zivi u poricanju nije sposoban davati dijagnoze kad ni svoju ne znakappa je napisao/la:
ne znam što odgovarate Franti dijagnozi, čovjek je obolio...
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
To mi vuče na aristokratiju.MuhamedTM je napisao/la:High je napisao/la:ČUVA BOG ŽELJU SVOGkad bi plavu krv imali, nikad ne bi umirali
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.