FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 02 apr 2016, 20:55

Ima li igdje izvjestaja i golova iz Mostara zatrpan portal Sarajevom i Zeljom puu **** vam sunce.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 02 apr 2016, 21:06

Kakva sudijska pomoć? O.o na osnovu čega to govoriš, nadoknada?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 02 apr 2016, 21:09

solinas je napisao/la:Ima li igdje izvjestaja i golova iz Mostara zatrpan portal Sarajevom i Zeljom puu **** vam sunce.
Pa moro je neko snimit ,ili Slon ili Kameleon ili Rtv7 ,samo dok se vrate , kod nas brži haman autobus od interneta. Osim ako nisu stvarno retardirani pa da su otišli s reporterima ali bez kamera.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 apr 2016, 21:17

Andrija je napisao/la:Ja mmg vjerovati da vam protiv ovih momaka treba sudijska pomoc,stvarno sam bez rijeci ostao...
Bolji ste bili al vam ovakva pobjeda nije trebala.
Daj nam video de sudijske lakrdije o kojoj pricas sta je bilo 3 crvena 2 penala...o cemu pricas ti jedino oko produzetka mozemo razgovarat a i tu sta hocete koji **** tri puta prekidate utakmicu jbt.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 apr 2016, 21:23

Andrija je napisao/la:Ja mmg vjerovati da vam protiv ovih momaka treba sudijska pomoc,stvarno sam bez rijeci ostao...
Tamo nam majku seljačku psuješ ovdje glumiš finjaka. Ajd lagano napusti temu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 02 apr 2016, 21:26

Nema nama ko šta pričat o sudijama , nama kad bi se sve sudijske krađe vratile bili bi prvaci tri naredne godine.Da je sudija navlačio navuko bi prekid i tri boda za zelenim stolom. Zato ima Zajko Zeba ,može glavom ako treba . U milionitoj minuti . Crknite svi.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 02 apr 2016, 21:36

Nevjerovatna ekipa, možda ne toliko po imenima koliko po onom što posjeduje, a što se ne može opisati riječima. Karakter, zajedništvo, timski duh, pobjednički mentalitet... Zovite to kako hoćete, nije ni bitno, uživanje ih je gledati kako nedostatak kvaliteta u pojedinim trenucima nadomjeste borbom i zalaganjem, na kakve načine dolaze do gostujućih pobjeda, kako se oporavljaju poslije poraza i sve ostalo.

Mora i taj Zrinjski prosuti bodove sutra, jer na stranu sarajevski blizanci, zna se ko nam je najveća prijetnja u prvenstvu.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 02 apr 2016, 21:43

Sad pisem nisam danas imo zivaca od nekih ovdje odma psovanje tjeranje husrefa ja sam napiso i kad je bilo 1:1 jos nista ne trebamo ima kup evropa da se izbori ja zadovoljan do dvije god igrali 2 ligu sad nam ni eu nevalja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 02 apr 2016, 21:47

Op, op

[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 02 apr 2016, 21:59

Svaka čast na pobjedi,naravno idemo s vama do titule aBd.Pa makar da vas gledamo na Bilinom kad budete igrali Europu.Sretno braćo i do titule.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 02 apr 2016, 22:11

Ako neko nije vidio

Azmir Husic jedan je od nas :kralj:

https://www.facebook.com/dino.durmic/vi ... 662412570/

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 02 apr 2016, 22:14

solinas je napisao/la:
Daj nam video de sudijske lakrdije o kojoj pricas sta je bilo 3 crvena 2 penala...o cemu pricas ti jedino oko produzetka mozemo razgovarat a i tu sta hocete koji **** tri puta prekidate utakmicu jbt.
Utakmica trajala 100 min?
Gdje utakmica traje toliko,mozda u Nigeriji i naravno u Mostaru kad treba velez izgubiti?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 apr 2016, 22:23

Jbt ti sebi glavu Andrija, pa koji si levat, ko je vama kriv sto pravite prekide i ne znate koristit pirotehniku sabani jedni :D sasluzena pobjeda danas a kako je samo slatka kad zabijes gol u 97 minuti :P Zeba ljubim ti nogu :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 apr 2016, 22:24

Andrija je napisao/la:
solinas je napisao/la:
Gdje utakmica traje toliko,mozda u Nigeriji i naravno u Mostaru kad treba velez izgubiti?
. .gdje ima toliki prekid i ajd onda nastavi kao da se ništa nije dogodilo (koliko je "puta" prekinuto.) . . .jeebote, malo je falilo da noćnu odigramo, a reflektora nemate :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 apr 2016, 22:26

Andrija je napisao/la:
solinas je napisao/la:
:wave:hajde cao i nevratili se nikada vise.
Emile care moj tako je i Tuzla komentarisala dva primljena gola Veleza za par minuta od goska sve se vraca majstore :problem:

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 apr 2016, 22:28

Ispusite nam ga mostarci, vrapcicani. Mrs s teme. Dabogda nikad vise ne usli u ligu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 02 apr 2016, 22:30

fukara87 je napisao/la:Jbt ti sebi glavu Andrija, pa koji si levat, ko je vama kriv sto pravite prekide i ne znate koristit pirotehniku sabani jedni :D sasluzena pobjeda danas a kako je samo slatka kad zabijes gol u 97 minuti :P Zeba ljubim ti nogu :D
. .glavom je :mrgreen: !!!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 02 apr 2016, 22:31

U godini borbe za opstanak izborismo Evropu i polufinale Kupa .Sledeće godine idemo na titulu :mrgreen:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 apr 2016, 22:34

U svlacionici se orilo
Azmir Husic jedan je od nas :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 apr 2016, 22:34

Emile care moj tako je i Tuzla komentarisala dva primljena gola Veleza za par minuta od goska sve se vraca majstore :problem:[/quote]
Jest,tačno tako buraz podsjetim te na ovog sašu matića vrlo brzo!Ako ti misliš da titula vrijedi jer je kupljena onda je to ok !Pozz i sretno do kraj što se mene tiče,a čini mi se da su vaše pare isto ostale u Gabeli samo vama ne odgovara da se o tome priča!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.