Pričamo o smiješnoj pojavi u vidu Kramara.Majkl je napisao/la:Šta mi je propalo ,jesam li reko da ćemo dobiti ,idemo na titulu
K'o Harden ocam.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pričamo o smiješnoj pojavi u vidu Kramara.Majkl je napisao/la:Šta mi je propalo ,jesam li reko da ćemo dobiti ,idemo na titulu

Majkl je napisao/la:Nukleus member brate ,jesam li ti reko da ćemo dobitj
Obavezno ga kaparisati na kraju sezone! Posebno jer borac ispada.Zip je napisao/la:Evo igraca koji ima kvalitet da igra u Sarajevu. Toni Jovic..
Jbte vise ovi stranci, uhljebe se kod nas i popisaju se i odu.. A nista ne pokazu.
Ispred nosa imamo igraca koji nam moze pomoci, pa da vidimo sta nam je ciniti..
Odlican igrac slazem se, i Ruzica za rezervnog goćmana dovesti ne bi bilo lose.FrancescoTotti je napisao/la:Obavezno ga kaparisati na kraju sezone! Posebno jer borac ispada.Zip je napisao/la:Evo igraca koji ima kvalitet da igra u Sarajevu. Toni Jovic..
Jbte vise ovi stranci, uhljebe se kod nas i popisaju se i odu.. A nista ne pokazu.
Ispred nosa imamo igraca koji nam moze pomoci, pa da vidimo sta nam je ciniti..
Ako iko ima pameti u klubu ovog igraca se treba dovesti!!! Odlicna zamjena za Duljevica!
Ne valja kad pobijedimo ne valja kad izgubimo ne valja nama nikako brate izgleda eto igrali smo dobro u Mostaru a ljudi izvukoše bod i šta ... a sad ne valja ne kontam.paulus je napisao/la:joj ovi so misle da smo dobri ne znam sa gledaju ovaj Borac je nako ekipica i napate nas , u sredini e postoji igrac koji moze kontrolsat igru , mi samo nabijamo ako sta Kadusic i Rustem presjece to jr to
Brateeenukleusmember je napisao/la:Majkl je napisao/la:Nukleus member brate ,jesam li ti reko da ćemo dobitj
[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo brate za prognozu.Majkl je napisao/la:Nukleus member brate ,jesam li ti reko da ćemo dobitj
Smijesna ekipa koju niko iz vrha nije uzeo u BL, u prvestvu. protiv nas skoro pun stadion, atmosfera nabrijana, ovo je vrh.sekac je napisao/la:Ne valja kad pobijedimo ne valja kad izgubimo ne valja nama nikako brate izgleda eto igrali smo dobro u Mostaru a ljudi izvukoše bod i šta ... a sad ne valja ne kontam.paulus je napisao/la:joj ovi so misle da smo dobri ne znam sa gledaju ovaj Borac je nako ekipica i napate nas , u sredini e postoji igrac koji moze kontrolsat igru , mi samo nabijamo ako sta Kadusic i Rustem presjece to jr to
ma krenuće nas makar jednu utakmicu do krajaFrancescoTotti je napisao/la:dokle god ekipa igra ovako a pobjedjuje, dobro je!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.