FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Coraco
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la Coraco » 17 mar 2016, 19:48

Igra li Mujić ?

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 17 mar 2016, 20:52

Coraco je napisao/la:Igra li Mujić ?
Nije igrao u prve dvije utakmice.

ps. valjda misliš na Muhameda :D
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 18 mar 2016, 14:26

LjumanM95 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Igra li Mujić ?
Nije igrao u prve dvije utakmice.

ps. valjda misliš na Muhameda :D
Jest na Muhameda :) je li bio barem na klupi ?

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 mar 2016, 15:38

Nije ni na klupi
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 01 apr 2016, 16:21

Sta je sa Muhameda Mujica?

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 01 apr 2016, 16:23

Još uvijek ga nema ni na klupi

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 apr 2016, 19:01

Bravo Banovići..

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 02 apr 2016, 20:16

Ja još ne mogu da vjerujem !! Bravo momci svaka vam dala :bow: :bow:
1947!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 02 apr 2016, 21:10

aaaaaaaaaaaa priđi mi aaaaaaa skini mi hahahhah :lol: :lol: sve neke kombinacije, vako nako, preokrenusmo situaciju za jedno kolo :lol: :lol: Samo jako i pošteno momci do kraja, pa nek poništavaju po gol svaku tekmu, daćemo jedan više :mrgreen:

edit: ćamke bog ga zabio :bow: :bow:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 08 apr 2016, 14:43

Imali bujruma :D
Dolazimo s jednim busom i malo auta , izgleda da ce i gda s nama ,malo yastoja u Lukavcu i pravac Banovici,al
ne brinite se bice i za vas pruzene je ruke ,a doticni g din nemoze :urnebes: :urnebes:
ode nas dragi lik na pretrage pa je slobodna :mrgreen:

Koga ce Kazlaga unistiti ,vas ili nas ili oboje ????

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 08 apr 2016, 23:10

yebat pleme ovim lopovima, počev od ćelavog pa do ostale kompanije... zipa 5. i 6. sudije, jedan smrad podgrmeču penal svira u 100. minuti, drugi u derbiju sezone vadi crveni u 6. minuti **** im materina

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 apr 2016, 22:50

ende, sretno ostalim u borbi za vrh mi smo svoje rekli danas, dugo nam je trajala euforija - sedam dana. kakvi smo luzeri da bog sačuva, ne pamtim kad smo dobili neku važnu tekmu u bilo kom sportu.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 09 apr 2016, 23:03

E jebga, kako ste stojali na terenu?
Nad tobom sunce najljepše sja

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 apr 2016, 23:05

LjumanM95 je napisao/la:ende, sretno ostalim u borbi za vrh mi smo svoje rekli danas, dugo nam je trajala euforija - sedam dana. kakvi smo luzeri da bog sačuva, ne pamtim kad smo dobili neku važnu tekmu u bilo kom sportu.
Ajde bod gore-dole ko da je bitno... ;) Kisa je pokvarila, pa cak i derbi kola. Bilo bih tu i golova da nije padala kisa, al Boze moj ajmo dalje.
Daj opisi tekmu... Sta je bilo, kako je sudenje bilo i itd... :kafa:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 apr 2016, 23:15

većinom poluprilike, nije bilo zicera kako treba za cijelu utakmicu. imali smo 2-3 šuta sa 20-ak metara, golman odbranio, vi tankosava, u drugom uglavnom na kontre pucali. suđenje po meni dobro, bilo je nekih sitnih greškica i jedna diskutabilna situacija kad je mujić oboren u šesnaestercu. mislim da je bilo kontakta, al' ne bih se smio zaklet. snimak sa onom amaterskom kamerom svakako neće ništa otkriti, tako da bilo pa prošlo.

ps. kiša je trebala donijeti golijadu, al' svaki šut sa distance ne ide ni blizu gola.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 09 apr 2016, 23:45

Druze ljuman, ocigledno je da je sudac danas sudio na x. Vama nije sudio cist penal (ne na Mujicu) nego prije toga na ivici sesnaesterca dok nama nije dao da razvijemo igru. Al nije ni bilo za ocekivat da ce neko pobjedit kad nam je vas sekretar kad smo dosli na stadio rekao da je Kazlagic vasima rekao da mora odsudit na X. Jeb.es ovakvu ligu.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 apr 2016, 23:57

više je penal bio na mujiću jer mislim da je bilo kontakta, jeste da je dodao teatralnosti. što se te ruke tiče, pa sad teško je i to procijeniti, možda čak nije ni bilo u šesnaestercu... što se vaše igre tiče, mislim da je puno više takvoj igri kumovala vaša taktika i postavka igre, sa onakvim potencijalom naprijed mogli ste napraviti puno više, pogotovo u drugom poluvremenu kad ste se po mom mišljenju dobrano povukli. a i rizvić izvodi najboljeg igrača na terenu, pa se onda ganja rezultat vadi napadača koji je danas jedini u skok igri mogao nešto uraditi, umjesto da ostavi obojicu pa da se proba šta uraditi... ne znam jbg, skroz teška tekma, a što se kazlagića tiče, i meni se čini da je sudio po instrukcijama, još svira kraj 30-40 sekundi ranije kad lopta ide prema našem napadaču, da je primio mogla se stvoriti prilika. ko mu yebe mater ćelavu ničija nije do zore sjala :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 apr 2016, 01:17

Izvinite sto upadam na temu, @cesc ako moze objasnjenje po cijim instrukcijama je sudio Kazlagic i kako sudija moze stimati x na utakmici :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 apr 2016, 09:16

@Ljuman ne znam iz mog ugla a bio sam sa navijacima Bratstva mislim da je bilo simuliranje Mujica (iako da je trebo bit kec mogo ga je glat svirat) al sam zato ubjeden da je onaj prvi penal moro svirat. Steta samo sto ni jedna od tih situacija nece biti na pregledu kola. Mislim ako pisemo posteno treba bit posten i rec da nije sviro ni jedan jedini faul na Diattom u zracnom duelu i da je svaki put izmisljo neke kontra faule. I sto je jos cudnije iste stvari je radio i pred nasim golom i nije sviro neke ocigledne faule za vas.... Potez vaseg trenera mi je skroz nelogican jer frajer zadnjih 15 minuta vadi Mujica umjesto da ga ostavi i da krene bunarit... Tekma ko tekma je bila teska to se slazemo teren isto tezak ali vidilo se odma da je Kazlagic dosao da odradi taj X i mislim da je bilo ko uspio utrpat go da bi tek onda pocelo navlacenje za protivnike pa cak i neki penal.

@Esprit druze uzecu u obzir da to sto si napisao nije provokacija? Prvo mozda nisi upucen ko je Kazlagic. To je sudija koji je prosle sezone uveo Mladost DK u Premijer ligu (ako ti treba objasnjenje i za to sudio im je svaku derbi utakmicu i navlacio za njih). Dalje sudio je po instrukcijama saveza jer je danas X u Banovicima udaljio i nas i Banovice od prvog mjesta. 80% ti je da ce Orasje danas uzet u Gabeli i vratit se u igru ;). Dalje kako sudija moze namjestit X. Moze tako sto recimo slucaj juce u Banovicima, ne da ni jednoj ekipi da napravi neku pravu sansu. Bilo koja ekipa da krene organizovat napad dize se ofsajd koji to nije, ukoliko je centarsut svira se kontrafaul kojeg nema ni u ludilu itd. Imali su Banovici 2 dobra suta s nekih 20 metara, i da je to uslo ja bi smio ruku stavit da bi svirao penal za nas.
www.nkbratstvogracanica.com

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 10 apr 2016, 12:19

ma kakva peovokacija @cesc, nego mi stvarno nije jasno kako sudija moze uticati na x. Doduse slazem se sa tobom da stalnim sjeckanjem igre moze unistiti utakmicu. Al isto ko sto ti kazes moze zavrsiti neki udarac sa distance i syebat sudiji planove. Do ove sezone nisam nesto pratio prvu ligu, al kako je zvijezda ispala vidio sam da je to veliki javasluk u odnosu na premier ligu. Cuo sam isto tako da ko ima Kazlagica, Karačiča i drustvo on ulazi u PL. Dotični je sudio čini mi se Bratstvo-Zvijezda, a gledao sam ga uzivo u Gradačcu, protiv Čapljine, gdje na pravdi Boga ne sudi gostima penal koji je bio cist kao sunce.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.