Ja bih isao NA Seku AleksicNeutral je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ja bih svakom muškarcu koji večeras odu na koncert otkinuo ćunu, osim možda Alenu Albinoviću.bad_boy je napisao/la:Jesul se rasprodale karte za koncert Joksimovica na Kosevu ??
Rooney, Lampard, Gerrard, Terry vs. Vreteno?
Samo djevojke i curice mogu ići na to. Niko drugi, to ti je isto, igra BiH , a ti odeš na Seku Aleksić
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jesi li mislio reći u ili na. 
- majestic24
- Kontakt:
Prva na a onda uNeutral je napisao/la:Jesi li mislio reći u ili na.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
majestic24 je napisao/la:Prva na a onda uNeutral je napisao/la:Jesi li mislio reći u ili na.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pitaj mamu gdje je uzela japanke,jer ce to biti sljedece pitanje forumasa Paje
Naravno da ne idem na koncert Zeljka a naravno ni na Sinana
Daj te meni 5 km ja cu vam citav dan pjevati
Isao na Bushida, a sad da idem na Sinana ? Ne pada mi na pamet

Naravno da ne idem na koncert Zeljka a naravno ni na Sinana
A C A B !
Emir_ZENICA je napisao/la:Pitaj mamu gdje je uzela japanke,jer ce to biti sljedece pitanje forumasa Paje![]()
![]()
Naravno da ne idem na koncert Zeljka a naravno ni na SinanaDaj te meni 5 km ja cu vam citav dan pjevati
![]()
Isao na Bushida, a sad da idem na Sinana ? Ne pada mi na pamet
![]()
Alles wird gut. O kako je ta pjesma dobra.
- adnan_nanda
- Kontakt:
nego raja imal neko od vas kodove za digitalnu, nasao sam neke al izgleda ne rade mamu im 
EDIT: napravio sam
EDIT: napravio sam
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:
Alles wird gut. O kako je ta pjesma dobra.
Ma sve su mu dobre..
P.S Koji forumas je dobio onu nagradu ? ? ?
A C A B !
- reds_forever
- Kontakt:
Sta je s onom vodom sa Vrela Bosne,jesu li nasli ista 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Marseille84
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Kad sad razmislim,ovo je super. Gazim po Arsenalu citav danFaraon iz Visokog je napisao/la:Dominacija!! Na svim poljima xDmajestic24 je napisao/la:P.S Ljudi,necete vjerovati sta mi se sad desilo. Rekao sam mami da mi kupi papuce. Kupila ona meni "japanke". Ok su one,ali...imaju logo Arsenala na njima,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ja bih svakom muškarcu koji večeras odu na koncert otkinuo ćunu, osim možda Alenu Albinoviću.bad_boy je napisao/la:Jesul se rasprodale karte za koncert Joksimovica na Kosevu ??
Rooney, Lampard, Gerrard, Terry vs. Vreteno?
Šta fali koncertu? Da sam ja u Sarajevu išao bi. Dobru pjesma se uvijek može čuti a na utakmici se pretežno nerviraš i dižeš sebi pritisak.
Unica iznenađuješ me 
majestic24 je napisao/la: Kad sad razmislim,ovo je super. Gazim po Arsenalu citav dan![]()
![]()
![]()
FK Pjetlovi
[youtube][/youtube]

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
@Dinamitaš
Volim ja utakmice, ali ne znam zašto bi muškarcu bilo zabranjeno otići na koncert, pa meni možda i naj pjevaču,,, I ne mora biti on,,,, uostalom, večeras igra Engleska (jedan od mojih favorita) i Amerika, grupe. Nije finale niti nešto drugo. A prvenstvo ćemo gledati još mjesec dana a veliki koncert jednog od najboljih pjevača na Balkanu se vjerovatno neće skoro održati u BiH..... A npr. da je neki turbo folk ili neka ona sponzoruša išli bi?
Volim ja utakmice, ali ne znam zašto bi muškarcu bilo zabranjeno otići na koncert, pa meni možda i naj pjevaču,,, I ne mora biti on,,,, uostalom, večeras igra Engleska (jedan od mojih favorita) i Amerika, grupe. Nije finale niti nešto drugo. A prvenstvo ćemo gledati još mjesec dana a veliki koncert jednog od najboljih pjevača na Balkanu se vjerovatno neće skoro održati u BiH..... A npr. da je neki turbo folk ili neka ona sponzoruša išli bi?
ma kakav on ,koncert za trebe nidje veze ako odesUnica_Liverpool_ je napisao/la:@Dinamitaš
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Ne bi išao da je u mojoj garaži koncert, ne negdje drugo.
Koliko će biti noćas golih cura
Sigurno vise nego vuvuzela (ili kako se vec zovu) na utakmiciNeutral je napisao/la:Ne bi išao da je u mojoj garaži koncert, ne negdje drugo.
Support Velez, It's logical! ★
To na koncertu imaš kartuMont0 je napisao/la:Sigurno vise nego vuvuzela (ili kako se vec zovu) na utakmiciNeutral je napisao/la:Ne bi išao da je u mojoj garaži koncert, ne negdje drugo.
Koliko će biti noćas golih curaPa ti vidi gdje bi radije
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma svaka čast Željku, ima dobre pjesme, dobar autor, dobar glas, stas, bas i sve ostalo, al jarane šta cu ti ja tamo da mi pjevaš ljubaviiiiii, da imaš nekog ja znao bi, pa halo rođače.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.