Ma stipu to, po zvanicnoj pisu likovi koji nemaju pojma o fudbalu. Ja jos nikad nisam primjetio da to komentarise neko ko je ozbiljan. Pogledam slike i to je to. Nisu mi jasni likovi kojim treba taj luksuz da komentarise statuse, slike itd.FrancescoTotti je napisao/la:Gledam po fb raja trazi da Hurtic ostane stalni trener, i kroz glavu mi lete sjecanja kad se isto tako pisalo za Uscuplica...
Kako smo prokleti sa tim trenerima
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovako se o igra ova liga,na defanzivni se uzimaju titule.Naši da su pametni dovesti što bolje defanzivce ,dva ona super teska zadnja vezna koji će samo čistiti i prekidati akcije,i gore samo jednog pravog napadača koji se zabijati bar svaku treću šansu to je recept za uspjeh ovdje,samo čvrsto pozadi a sigurno će ti se u toku utakmice otvoriti neka prilika da zabijes.Na ljepotu i na silno napadanje ovdje nema hajra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni je ovaj Kramar fascinantan ,frajer ko špricer ,nema panike izbijanja ,izgubi loptu opet nista ,napaduju ga dvojica pa izbi brate mili jok on lagano gradi
stvarno imao je par mirni poteza i iznošenja lopte al ga je zasrao 3-4 puta momacki
Oho ti se sada od analiticara i vrsnih poznavalaca fudbalske igre...Sabinho je napisao/la:Smijesna ekipa koju niko iz vrha nije uzeo u BL, u prvestvu. protiv nas skoro pun stadion, atmosfera nabrijana, ovo je vrh.sekac je napisao/la:Ne valja kad pobijedimo ne valja kad izgubimo ne valja nama nikako brate izgleda eto igrali smo dobro u Mostaru a ljudi izvukoše bod i šta ... a sad ne valja ne kontam.paulus je napisao/la:joj ovi so misle da smo dobri ne znam sa gledaju ovaj Borac je nako ekipica i napate nas , u sredini e postoji igrac koji moze kontrolsat igru , mi samo nabijamo ako sta Kadusic i Rustem presjece to jr to
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Ko je bio na klupi danas pored amera, dzemice i ahme
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Iskreno, mene su iznenadili
Odlicna igra, ali zavrsnica katastrofalna..3 boda koja bi nas mogla odvesti u Europu..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jedino sto je danas pozitivno osim pobjede da niko nije spomenuo magicnu rijec TITULA 
Tako to rade veliki,ovdje Barbarić tamo Piqe.To su odlike velikih
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ili 3 dobra igraca ostali neka smetajumiky_hz je napisao/la:Ovako se o igra ova liga,na defanzivni se uzimaju titule.Naši da su pametni dovesti što bolje defanzivce ,dva ona super teska zadnja vezna koji će samo čistiti i prekidati akcije,i gore samo jednog pravog napadača koji se zabijati bar svaku treću šansu to je recept za uspjeh ovdje,samo čvrsto pozadi a sigurno će ti se u toku utakmice otvoriti neka prilika da zabijes.Na ljepotu i na silno napadanje ovdje nema hajra.
Plakalo i Catakovic koliiko sam upratiokeli1946 je napisao/la:Ko je bio na klupi danas pored amera, dzemice i ahme
Svi u napad jedan je Hase!!
Kupili smo 3:3 sa Hamburger SV, Selimović Dino mi platio za svaki ovaj lajn ! 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Hurta radi dobar posao,pogledajte sve utakmice koje je vodio.Treba biti realan i reci da treba ostati,jer ovde ne treba Gvardiola ili Murinho.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
High je napisao/la:Besic je napisao/la:Gdje Dado Glisic ?
Sabahudin Saša Kovačević
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
bio je i emerson , vidio sam kad je se radovao
Razmišlja prije svega i neigra šablonski,prilagodjava se protivniku i situaciji i to mu je rekao bih plus i razlika u odnosu na Dzenana.(Pošto se tu vidim pravi neka paralela)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treba još malo dublje razmislit kad stavlja Kramara u igru pored živog Kallasia , uništit će ga krilo iz Radnika .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nevjerovatno ali niko da pohvali Pavlovica!!! 
Pa covjek je i prije ove fenomenalne partijr veceras odlicno branio. Nije kikser sto ne cudo veliko kad smo mi u pitanju. Kad god mu ide lopta ne moram se znojit.
Steta po njega sto se Matej vraca
Pa covjek je i prije ove fenomenalne partijr veceras odlicno branio. Nije kikser sto ne cudo veliko kad smo mi u pitanju. Kad god mu ide lopta ne moram se znojit.
Steta po njega sto se Matej vraca
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Majkl je napisao/la:Tako to rade veliki,ovdje Barbarić tamo Piqe.To su odlike velikih
Samo Saraj'vo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Znam da nije ni mjesto ni vrijeme ali osjecam potrebu pohvaliti vecerasnjeg komentatora. Nevjerovatno kako se taj covjek uspjesno, tokom cijele utakmice trudio docarati nama laicima desavanja na terenu. Prilikom prenosa veoma vjesto je uspio skriti najiskrenije simpatije prema nasem klubu. Ja mu u svoje osobno ime (mislim da ce se mnogi sloziti) yebem tabut gdje ce lec', mejtaš gdje ce ga okrenut i na naslone mu posampi. Oprostite mi ali morao sam ga pohvaliti jer sam ga trpio dugo u nadi da ce mu doci iz guzova u u bezvratu glavu ali avaj...

Legenda
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], mnon46, MSOZ101, OzmoodPinglewood i 12 gostiju.