Jel neko rekao konkretno, da ce biti GS, koji ce biti, koji iznos novca je u pitanju itd.. ?amazon je napisao/la:Jos je tu baza od 80 igraca. S kakvim se ja debilima prepirem sinocAlleenn je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Sta li se sprema sutra? Opet neko iznenadjenje. Uz svo uvazavanje prema ljudima koji nam rade sve ovo i koji su autori ovih lijepih prica smatram da ne trebamo raditi ovo na sluzbenim stranicama. Ne zelim da me neko pogresno shvati al ovo mi polako lici na komsije.
Bit ce prestavljanje generalnog sponzora.... Koji ce sve iznenanditi jer ja mislim da do sada nigdje nikad nije bilo nesto tako...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Malo je reć, niko ih ne može spasit'.Mokroguz je napisao/la:Je li ovo Velez zvanicno ispao iz lige?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Levatu idi se kolektivno porokajte. Ja jos gori sto se natezem s djecom. Baza od 80 igraca, pazi recenice Bit ce prestavljanje generalnog sponzora.... Koji ce sve iznenanditi jer ja mislim da do sada nigdje nikad nije bilo nesto tako...

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pa i nije nigdje nista tako bilo. Niko nije imao ingormaciju sta ce biti, izrazito lije gest od strane kluba,i prava zahvalnica navijacima, ono smo mi na dresu, ako si vjerovao u ono fly emirates, qatar airways, microsoft, etihad itd, ko ti je kriv sto si poglup.amazon je napisao/la:Levatu idi se kolektivno porokajte. Ja jos gori sto se natezem s djecom. Baza od 80 igraca, pazi recenice Bit ce prestavljanje generalnog sponzora.... Koji ce sve iznenanditi jer ja mislim da do sada nigdje nikad nije bilo nesto tako...![]()
Dvuga viga

Lakoste je napisao/la:Dvuga viga![]()
amazon je napisao/la:Alleenn je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Sta li se sprema sutra? Opet neko iznenadjenje. Uz svo uvazavanje prema ljudima koji nam rade sve ovo i koji su autori ovih lijepih prica smatram da ne trebamo raditi ovo na sluzbenim stranicama. Ne zelim da me neko pogresno shvati al ovo mi polako lici na komsije.
Bit ce prestavljanje generalnog sponzora.... Koji ce sve iznenanditi jer ja mislim da do sada nigdje nikad nije bilo nesto tako...

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jel moguce da su neke ovce na forumu zayebanciju da ce danas Željo istrcat u Nike dresovima s natpisom Fly Emirates naprijed, nazad Qatar Airways, na sorcu Etihad, na stucnama Microsoft ozbiljno shvatili?
Klub je sinoc na zvanicnoj rekao da nas ceka malo iznenadjenje nista vise nije receno, i mene su iznenadili, zvanicno i na dresu smo mi navijaci, MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ ! Nije kinezov, nit je amidzin, nije politicki, nije stranacki, nije lokalni, SAMO NAŠ.
Klub je sinoc na zvanicnoj rekao da nas ceka malo iznenadjenje nista vise nije receno, i mene su iznenadili, zvanicno i na dresu smo mi navijaci, MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ ! Nije kinezov, nit je amidzin, nije politicki, nije stranacki, nije lokalni, SAMO NAŠ.
cikazubo je napisao/la:Jel moguce da su neke ovce na forumu zayebanciju da ce danas Željo istrcat u Nike dresovima s natpisom Fly Emirates naprijed, nazad Qatar Airways, na sorcu Etihad, na stucnama Microsoft ozbiljno shvatili?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Heheh, opet si glup.Rinuka je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Jel moguce da su neke ovce na forumu zayebanciju da ce danas Željo istrcat u Nike dresovima s natpisom Fly Emirates naprijed, nazad Qatar Airways, na sorcu Etihad, na stucnama Microsoft ozbiljno shvatili?
Klub je sinoc na zvanicnoj rekao da nas ceka malo iznenadjenje nista vise nije receno, i mene su iznenadili, zvanicno i na dresu smo mi navijaci, MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ ! Nije kinezov, nit je amidzin, nije politicki, nije stranacki, nije lokalni, SAMO NAŠ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trebalo je napisati mi smo zeljkanove ovce, zeljkan je nas
![]()
![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rinuka je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Jel moguce da su neke ovce na forumu zayebanciju da ce danas Željo istrcat u Nike dresovima s natpisom Fly Emirates naprijed, nazad Qatar Airways, na sorcu Etihad, na stucnama Microsoft ozbiljno shvatili?
Klub je sinoc na zvanicnoj rekao da nas ceka malo iznenadjenje nista vise nije receno, i mene su iznenadili, zvanicno i na dresu smo mi navijaci, MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ ! Nije kinezov, nit je amidzin, nije politicki, nije stranacki, nije lokalni, SAMO NAŠ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pitarski humorRinuka je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Jel moguce da su neke ovce na forumu zayebanciju da ce danas Željo istrcat u Nike dresovima s natpisom Fly Emirates naprijed, nazad Qatar Airways, na sorcu Etihad, na stucnama Microsoft ozbiljno shvatili?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos mi nije jasan njegov pokusaj, al hajd..kyrgios je napisao/la:pitarski humorRinuka je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Jel moguce da su neke ovce na forumu zayebanciju da ce danas Željo istrcat u Nike dresovima s natpisom Fly Emirates naprijed, nazad Qatar Airways, na sorcu Etihad, na stucnama Microsoft ozbiljno shvatili?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i gurbetska naivnost...niko kao vi, ocam..kyrgios je napisao/la:pitarski humorRinuka je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Jel moguce da su neke ovce na forumu zayebanciju da ce danas Željo istrcat u Nike dresovima s natpisom Fly Emirates naprijed, nazad Qatar Airways, na sorcu Etihad, na stucnama Microsoft ozbiljno shvatili?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Vaši vam kontinuirano pripremaju iznenađenja u vidu pojačanja poput cesara, emersona, te povećanja cijena karataRinuka je napisao/la:
Kako cemo ih demolirat na Koševu nisu svjesni, jedva cekam onu tisinu kad odu misevi u rupe na 10tak dana..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nece jos dugo (:kyrgios je napisao/la:
Vaši vam kontinuirano pripremaju iznenađenja u vidu pojačanja poput cesara, emersona, te povećanja cijena karata
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja sam uradio danas sve što je u mojoj moći da pomognem diniFrancescoTotti je napisao/la:Nece jos dugo (:kyrgios je napisao/la:
Vaši vam kontinuirano pripremaju iznenađenja u vidu pojačanja poput cesara, emersona, te povećanja cijena karata
Ma ja otjerace ih 10 narkomana sa sjevera, aha.. Zaboravljate da se vas vise nista ne pita od kad ste postali prostitutka i igracka utrpanka.FrancescoTotti je napisao/la:Nece jos dugo (:kyrgios je napisao/la:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
cikazubo je napisao/la:Ma ja otjerace ih 10 narkomana sa sjevera, aha.. Zaboravljate da se vas vise nista ne pita od kad ste postali prostitutka i igracka utrpanka.FrancescoTotti je napisao/la:Nece jos dugo (:kyrgios je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.