FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 02 apr 2016, 19:46

ScoutInternational je napisao/la:Dajte, ljudi. Ovaj forum sam prije napustio zbog ovakvih glupusti. Nemojte ljude koji su ovdje zbog Zelje i nogometa tjerati sa istog.

O politickim desavanjima ne treba uopste pisati, jer nije adekvatan forum za te stvari. Molim, admine da podhitno reaguju!!!

POLITICS OUT!!!
............................................................................................................................................................................
Cujem pricu na stadionu da ce nam Legea ili Diadora praviti nove dresove, tj opremu, pa me zanima da li netko zna 100% info?
Diadora ce pravit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 02 apr 2016, 19:55

Ti vrijedjas mene kao vjernika i veliki broj Zeljinih navijaca nazivajuci vjeru sranjem. Sta ima pogresno u onom sto su ljudi napisali? Zasto nebosnjaci koji navijaju za Zelju imaju problem da skontaju da je na Bosnjacima izvrsen genocid. Je li tesko pokazati solidarnost sa ljudima na kojima je pocinjen najgori zlocin od drugog svjetskog rata. Nikoga nisu uvrijedili onom parolom. Je li to Karadzic i njegove pristalice nisu zlocinci i dusmani Bosnjaka i tih nebosnjaka koji su ratovali protiv cetnika. Ko je sta na paroli napisao protiv drugih naroda, a to sto je
bar 80% navijaca Bosnjaci, je li to moramo da sutimo na nepravdu. Nisam isao na utakmicu danas, ali svaka cast ljudima na onoj paroli. A ljudima koji nisu Bosnjaci, a navijaju za Zelju, budite malo solidarni sa ljudima na kojima je ucinjena najvisa nepravda koja jos uvijek traje. Parola je sasvim na mjestu.[/quote]

Svi normalni ljudi su uvrijedjeni ono parolom. Ti ako ne znas ovaj grad i drzavu nisu samo bosnjaci pranili nego i mnogi hrvati i srbi i ostali i puno vise dali nego neki bosnjaci. Da je umjesto bosnjaci pisalo bosanci(sto automatski znaci i bosnjaci, srbi, hrvati i ostali koji vole ovu drzavu) bilo bi donekle uredu, ali onakve parole nisu za stadiona. Danas se jug za jednu tekmu vise puta sjetio idiota seselja nego legendi kluba za 20 godina. Potrebno je shvatiti da je tekma i da je to sportski dogadjaj a ne politicki. I potrebno je shvatiti da je ovaj grad i drzava sviju nas, a ne samo nekih koji sami sebe guraju. I danasnja parola je uvrijedila mog ratnog druga koji se borio za ovu drzavu i bio sa mnom u rovovima 4 godine, a nije bosnjak, a dao je vise za odbranu grada nego mnogi bosnjaci. Zasto? Zato sto ono dizu djecurlija, klosari i narkomani koji pojma nemaju o zivotu. Parolom za muzej su sve rekli, zemljaski muzej vapio prazan i zatvoren, sto nisu dosli da podrze ili na proteste kao skupina...otisoa sam predaleko, klub i stadion sportu, politika izvan stadiona i kluba.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

RnR
Kontakt:

Post Postao/la RnR » 02 apr 2016, 20:06

Dobra utakmica, Blagojevicu, Lendricu i Kosoricu produziti ugovor sto prije i na sto duze vrijeme. Fino popunjen stadion ali parole na jugu, brojanje krvnih zrnaca na tribinama i prisvajanje tribina bilo kome je potpuna glupost i nema veze sa Zeljom. Je li to Ivica, Ribar, Josip, Amar i svi drugi manje vrijede. Nekada zalim za vremenima kada jug nije na tribinama i kada bojkotuju utakmice.

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 02 apr 2016, 20:07

Manite se ćorava posla. Pored toliko stvari o kojima možete diskutovati, vi pričate o totalno bespotrebnim stvarima. HALO LJUDI, ŽELJO JE POBIJEDIO, PRIKAZAO ODLIČNU IGRU, FUNKCIONIŠE NA SVIM FRONTOVIMA, A VI SE ZAMARATE STVARIMA KOJIMA OVDJE NIJE MJESTO.
Odlazi Safete.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 apr 2016, 20:30

To je to Zeljo ispred svih.

St se tice parola. Ljudi moraju svatiti da zadnja desavanja bude osjecaje u mnogima, rijetko ko moze da ostane ravnodusan. Da im nije mijesto nigdje a kamoli na Grbavici to stoji. Ali eto svijet je naopak, i niko nije cistih ruku.

Zivot je prolazan, zato negledati unazad. Samo naprijed Zeljo.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 02 apr 2016, 20:51

irfo je napisao/la:
ScoutInternational je napisao/la:Dajte, ljudi. Ovaj forum sam prije napustio zbog ovakvih glupusti. Nemojte ljude koji su ovdje zbog Zelje i nogometa tjerati sa istog.

O politickim desavanjima ne treba uopste pisati, jer nije adekvatan forum za te stvari. Molim, admine da podhitno reaguju!!!

POLITICS OUT!!!
............................................................................................................................................................................
Cujem pricu na stadionu da ce nam Legea ili Diadora praviti nove dresove, tj opremu, pa me zanima da li netko zna 100% info?
Diadora ce pravit
Hvala na odgovoru.

IDEJA
Bilo bi dobro ako bi klub dao mogucnost da navijaci mogu poslati svoje zamisli izgleda/dizajna dresa, tj kako bi dres po njima trebao izgledati, pa kada se prikupi solidan broj, da se napravi anketa gdje bi pravo glasa imali svi clanovi kluba.

Mislim da bi uveliko doprinijelo marketingu, ujedno samoj prodaji dresa kao artikla, a jos jednu fino akciju pred Evropu pokrenuti, po nazivom, SVI U PLAVU za EVROPSKU GRBAVICU, uz primamljivu cijenu, gdje sam ubijeden da bi prikupili mnogo novca...

Da cujem Vase misljenje?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 apr 2016, 20:57

ScoutInternational je napisao/la:
irfo je napisao/la:

POLITICS OUT!!!
Diadora ce pravit
Hvala na odgovoru.

IDEJA
Bilo bi dobro ako bi klub dao mogucnost da navijaci mogu poslati svoje zamisli izgleda/dizajna dresa, tj kako bi dres po njima trebao izgledati, pa kada se prikupi solidan broj, da se napravi anketa gdje bi pravo glasa imali svi clanovi kluba.

Mislim da bi uveliko doprinijelo marketingu, ujedno samoj prodaji dresa kao artikla, a jos jednu fino akciju pred Evropu pokrenuti, po nazivom, SVI U PLAVU za EVROPSKU GRBAVICU, uz primamljivu cijenu, gdje sam ubijeden da bi prikupili mnogo novca...

Da cujem Vase misljenje?
Za sljedecu sezonu je koliko sam ja upucen vec napravljen dres, mozda u buducnosti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 apr 2016, 21:04

Alleenn je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Sta li se sprema sutra? Opet neko iznenadjenje. Uz svo uvazavanje prema ljudima koji nam rade sve ovo i koji su autori ovih lijepih prica smatram da ne trebamo raditi ovo na sluzbenim stranicama. Ne zelim da me neko pogresno shvati al ovo mi polako lici na komsije.

Bit ce prestavljanje generalnog sponzora.... Koji ce sve iznenanditi jer ja mislim da do sada nigdje nikad nije bilo nesto tako...

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zaboljegzelju
Kontakt:

Post Postao/la zaboljegzelju » 02 apr 2016, 21:31

Može li neko ovdje zalijepiti tabelu kako je izgledala prije utakmice sa Širokim?
|***Against Modern Football***|

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 apr 2016, 23:28

Ocekivao sam vise raje na stadionu. Lijepo vrijeme i markjeting odlican, a o rezultatima da ne pricam. Mozemo mi vise i bolje. Utakmica onako, bas onako. Jesmo slavili ali nismo briljirali. Raduje me to sto Memija koristi svoju minutazu. Polako se vraca, nije to jos ono sto moze, ali vraca se. Blagojevic opet odlican. Ivan ubice. Steta sto dobise kitice i fukarice. Idemo dalje.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 03 apr 2016, 00:24

Kraći komentar - Olimpic je igrao predvidljivo, kako to Odović trener radi,onako ziheraški.Svi iza lopte sa
predvidljivim Hebibovićem,koji je doduše napravio probleme preko desne strane. Zatvorena sredina,
dosta sitnih prekida,da se ne razvije igra u početku.Željo strpljiv, zato kapa dole Mulaliću jer je pročitao
dosta iskusnijeg trenera.Mana Olimpika je bila,što osim pomenutog Hebibovića nije imao igrača koji će
istrčati kontru u par prilika.Dali smo gol u pravo vrijeme,prije nervoze, što nam je olakšalo u nastavku.
Ostavili su nam prostora pa je i drugi gol pao kao poručen u pravo vrijeme.Penal nas nije poremetio i tih
pola sata smo odugrali kao singerica.Lopta iz prve u trku, bez muljanja,u prostor u pravo vrijeme i na
pravog igrača.LENDRIĆ_JA ODAVNO NA NAŠIM TERENIMA NISAM VIDIO SPREMNIJEG ŠPIC IGRAČA:
MIROSLAV JE POKAZAO DA JE IGRAČINA; MEMIJA SE VRAĆA;KRAMARIĆ DOBAR: SINIŠA KREMEN;
HALF LINIJA KONSTANTA; ZAHA I JOVAN MAŠINE; I ONO ŠTO ME POSEBNO RADUJE - STARIJI SADIKOVIĆ
JE VRAĆEN U ŽIVOT.
ONAJ KO KAŽE DA MULALIĆ NIJE TRENER ZA ŽELJU _TAJ JE ZALUTO NA ZEMLJU.VTŽ

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 03 apr 2016, 06:56

Kristalno jasan i glasan komentar na tekmu, bravo buraz !

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 03 apr 2016, 07:17

[quote="prisutanod1964"]Kraći komentar.Penal nas nije poremetio i tih
pola sata smo odugrali kao singerica. TI KAZES DA NAS GOL NIJE POREMETIO A MULALIC KAZE DA NAS VAZDA TAJ GOL POREMETI , I DA SE KONSTANTNO TO DESAVA . SAD KO JE LUD TI ILI ON NE ZNAM .

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 03 apr 2016, 09:08

Ima li gdje snimak utakmice da se moze pogledati?
010 ISN'T JUST A CODE

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 03 apr 2016, 09:52

Moze li Zeljo ikada imati nekog renomiranog dobavljaca opreme tipa Nike, Adidas ili Puma a ne Legeu, Patricka, Diadoru i sl
Radnička klasa since 1921

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 03 apr 2016, 09:58

amazon je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:Sta li se sprema sutra? Opet neko iznenadjenje. Uz svo uvazavanje prema ljudima koji nam rade sve ovo i koji su autori ovih lijepih prica smatram da ne trebamo raditi ovo na sluzbenim stranicama. Ne zelim da me neko pogresno shvati al ovo mi polako lici na komsije.

Bit ce prestavljanje generalnog sponzora.... Koji ce sve iznenanditi jer ja mislim da do sada nigdje nikad nije bilo nesto tako...

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Da si paglu to si sad dokazao.... Nevjerovatno je koliko si ogranicen i da nemas trunku mozga u toj glavi... Da si bio na tekmi znao da sta je procitano prije tekme... Na dresu je trbalo stojati Manijaci ali radi drugi ljudi koji su uplatili pare za stolice i ostali nisu mogli...

Idi radije se prepiri sa govinam sa koseva nego sto ovde pises ziv bio

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 03 apr 2016, 11:29

Argentina je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.

Jedina zamjerka je jug, one parole, uzas. Treba neko djecurliji reci da Bosnu vole i ljudi drugih nacija, tacno me bilo stid mog najbolje prijatelja i saborca nakon prve parole koji nije bosnjak.

Spominjanje **** seselja i klanja, govori da su za iste ideje kao i on, fuj fuj fuj.

Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.
Da mozda nesto i procitate znali bi da Bosnjaci nisu muslimani. A evo vam i jedan citat pa da ne pricate gluposti

"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi, nas samo kao očenutu glavu od stabla slavljanskoga gledaju priatelji i žale nas. Vrime je da se probudimo od dugovične nemarnosti, dajte pehar te cerpite iz studenca pomnje mudrost i nauk, fatajmo za knjige i časopise, vidimo šta su drugi uradili (Srbi i Hrvati), te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost istine izvedemo.
fra Ivan Frano Jukić 1848. g."

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 03 apr 2016, 11:34

Toreador1992 je napisao/la:
prisutanod1964 je napisao/la:Kraći komentar.Penal nas nije poremetio i tih
pola sata smo odugrali kao singerica. TI KAZES DA NAS GOL NIJE POREMETIO A MULALIC KAZE DA NAS VAZDA TAJ GOL POREMETI , I DA SE KONSTANTNO TO DESAVA . SAD KO JE LUD TI ILI ON NE ZNAM .
OBA - ZBOG ŽELJE _ DOKAZANO :urnebes:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 03 apr 2016, 11:44

Alleenn je napisao/la:
Argentina je napisao/la:Perfektnop, idemo dalje, nadam se kiksevima Slobode i Zrinjskog.

Jedina zamjerka je jug, one parole, uzas. Treba neko djecurliji reci da Bosnu vole i ljudi drugih nacija, tacno me bilo stid mog najbolje prijatelja i saborca nakon prve parole koji nije bosnjak.

Spominjanje **** seselja i klanja, govori da su za iste ideje kao i on, fuj fuj fuj.

Djecurlija i narkomani dizu parole o muzeji, a ne znaju ni gdje je muzej bilo koji. Gadi mi se sto 200 klosara i idiota uvijek pokvare savsrenu tekmu i dogadjaj.
Da mozda nesto i procitate znali bi da Bosnjaci nisu muslimani. A evo vam i jedan citat pa da ne pricate gluposti

"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi, nas samo kao očenutu glavu od stabla slavljanskoga gledaju priatelji i žale nas. Vrime je da se probudimo od dugovične nemarnosti, dajte pehar te cerpite iz studenca pomnje mudrost i nauk, fatajmo za knjige i časopise, vidimo šta su drugi uradili (Srbi i Hrvati), te i mi ista sredstva poprimimo, da naš narod prosti iz tminah neznanstva na svitlost istine izvedemo.
fra Ivan Frano Jukić 1848. g."
Nekad su svi bili Jugosloveni, tako da te sve teorije i izjave kroz historiju padaju u vodu. Nije ni bitno, to nije poenta. Poenta je da se politika ne treba petljati u sport i da se ne treba davati prostor na stadionu niko i nicemu drugom osim sportu. Mi nismo politicki klub Zeljeznicar, nego fudbalski klub Zeljeznicar.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 03 apr 2016, 11:56

@Argentina ja sam ti samo napisao za prvu parolu sta je u pitanju... Danasnja politika je donjela tu podjelu da su Bosnjaci Muslimani a Bosanci svi ostali... I svi su to prihvatili iako je to jedno te isto.... A treba li sutiti i nista ne raditi ko 91 godine pa da se opet pusi fora... Ja nisam za da se suti....

A ovo za politiku nije joj mjesto na stadionu, ali na svim stadionima sirom evrope se isto desava konstantno tako da mi tesko da mozemo sta tu promjeniti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Argentina, Lynx, mamonelafo, zlatandr i 49 gostiju.