FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ovom sudiji se sjetim familije za onaj indirekt i za ovaj "faul" Amera.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Hej hocemo nastradat kad se pojavi ekipa sa malo boljim desnim kriliom , a da je Sredojevic malo inteligentniji pa da je Jovica prebacio desno ovo bi se vec desilo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kramar jest tanak al Duljevic tu jako mlao pomaze ,puno manje od Okica na drugoj strani ,Kramar fejer budala teza miran igra kao na terminuBesic je napisao/la:Hej hocemo nastradat kad se pojavi ekipa sa malo boljim desnim kriliom , a da je Sredojevic malo inteligentniji pa da je Jovica prebacio desno ovo bi se vec desilo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Upravu si ,nego sam ja ovu trojicu izdvojio da kažem da su bili korektni jer sw pljuju i izloženi su kritici i uvredama.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kovacevic igrao za dva igraca!Majkl je napisao/la:Evo gledam ponovo ,zadovoljan sam sa svima,Radovac se polako vraća,Rustemovic dobar i pricajte sta hoćete ,imo sam i ja predrasude prema njemu ali Kramar je danas dobar bio
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- franklampard8
- Kontakt:
Ma tesko je sa Radovcem igrat, satr'o bi se i Vidal.aleksandar_veliki je napisao/la:Gledao tekmu pa da pohvalim jednog igraca. Rustemovic po meni daleko najbolji, iako je cesto ostavljen na nemilost od ostatka veznog reda.
1946
VOLIM TE SARAJ'VO !
Zbog ovakvih utakmica, naboj na tribinama, kartoni, promašaji, razno-raznih dešavanja na terenu volim fudbal i Sarajevo
Svaka čast Hurtiću i svaka čast igračima. Pavlović i Kadušić
Duljević me fakat iznervirao sa svojim promašajima, daj ba koji ti je k*rac više, CILJ U FUDBALU JE ZABITI GOL. Nadam se u nastavku da ćemo izgledati još bolje, nije ovo nešto specijalno ni dobro ni loše, da se razumijemo. I ono najvažnije, drago mi je što Borcu nismo dopustili da se spašavaju protiv nas. Gdje su oni što rekoše da Borac mora pobjediti i ostati u ligi ?
Zbog ovakvih utakmica, naboj na tribinama, kartoni, promašaji, razno-raznih dešavanja na terenu volim fudbal i Sarajevo
SARAJEVO
Radovac danas fino odigrao, kao i Edin, ne vidim razlog da ga se proziva..franklampard8 je napisao/la:Ma tesko je sa Radovcem igrat, satr'o bi se i Vidal.aleksandar_veliki je napisao/la:Gledao tekmu pa da pohvalim jednog igraca. Rustemovic po meni daleko najbolji, iako je cesto ostavljen na nemilost od ostatka veznog reda.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
nukleusmember
- Kontakt:
pogledah snimak,soludno je ovo meni bilo,barba nije zaslužio crveni,sudiji se sjetim familije i za onaj produzhetak od 8 min,ne znam shto se dulja poserava?bio jedan od boljih,radovac standardno losh,kramar budalica prava,zadovoljan sam ocm
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
nukleusmember je napisao/la:pogledah snimak,solidno je ovo meni bilo,barba nije zaslužio crveni,sudiji se sjetim familije i za onaj produzhetak od 8 min,ne znam shto se dulja poserava?bio jedan od boljih,radovac standardno losh,kramar budalica prava,zadovoljan sam ocm
VVVBK
Ne možeš tog igrača hvaliti,taj ti je iz grupe koji se pljuju i vrijeđaju ovde na forumu.Da je odigro ko Pirlo dzaba ti je.aleksandar_veliki je napisao/la:Gledao tekmu pa da pohvalim jednog igraca. Rustemovic po meni daleko najbolji, iako je cesto ostavljen na nemilost od ostatka veznog reda.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
zagorski je napisao/la:Niko nije Okica pohvalio,a bio je medu boljim.
Kramar bi moooozda mogao proci na stoperu,a na beku vrlo tesko. Nekako mi je njegova igra toplo-hladno,napravi dobar potez pa onda kiksa,na momente je izgledao kao Marcelo,a na momente opet kao neki rekreativac.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Laku noć!

Koliko covjek moze pretrcati i batina dobiti to je cudo. Aferim za igre.Majkl je napisao/la:Ne možeš tog igrača hvaliti,taj ti je iz grupe koji se pljuju i vrijeđaju ovde na forumu.Da je odigro ko Pirlo dzaba ti je.aleksandar_veliki je napisao/la:Gledao tekmu pa da pohvalim jednog igraca. Rustemovic po meni daleko najbolji, iako je cesto ostavljen na nemilost od ostatka veznog reda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Lijepo Moje Sarajevo ja zadovoljan , samo Dulja sere puno treba mu rec da se smiri
Fkt su Kramarove kvalitete upitne, al sto je covjek hladnokrvan..
Da nam bar pola igraca igra nako rutinerski
Da nam bar pola igraca igra nako rutinerski
Nakon ovog sad snimka ,ipak ste malo vruće glave rekao bih komentarisali ove Duljine promasaje,ja sam kroz čitanje shvatio da su to sve situacije koje je teže promašiti nego dati.Jedini pravi promašaj koji je morao bolje uraditi je ona šansa na početku kada je mogao još par metara vući,a ne gledati ko mu je iza ledja i na osnovu toga da se odluči sa opuca sa 16.Ove ostale šanse nisu bili bog zna kakvo ziceri,i meni je njegova partija jako korektna imao je strašnih nekih driblinga i uleta.Učini mi se kazem kroz čitanje da se baš nafulao debelo nekih dobrih šansi.
Kramar mi je fascinantan kako mirno igra nikakvog pritiska nema ko na treningu ali vidi se da ipak nije bog zna kakav igrac,minus mu je postavljanje svakako,al nije toliko kritičan po meni bio.
Naravno na kraju je najbitnija pobjeda,sve ostalo će se vrlo brzo zaboraviti
Kramar mi je fascinantan kako mirno igra nikakvog pritiska nema ko na treningu ali vidi se da ipak nije bog zna kakav igrac,minus mu je postavljanje svakako,al nije toliko kritičan po meni bio.
Naravno na kraju je najbitnija pobjeda,sve ostalo će se vrlo brzo zaboraviti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Protiv Radnika 16 milja.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
16 milja prihod od karti

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji