FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa jesi l' ti svjestan koliko smo šansi imali i profulali? Joj vam priče 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Jest,tačno tako buraz podsjetim te na ovog sašu matića vrlo brzo!Ako ti misliš da titula vrijedi jer je kupljena onda je to ok !Pozz i sretno do kraj što se mene tiče,a čini mi se da su vaše pare isto ostale u Gabeli samo vama ne odgovara da se o tome priča![/quote]emil02in je napisao/la:Emile care moj tako je i Tuzla komentarisala dva primljena gola Veleza za par minuta od goska sve se vraca majstore
Kupljena titula?

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ljubim ga u celendru ondaTuzlak04 je napisao/la:. .glavom jefukara87 je napisao/la:Jbt ti sebi glavu Andrija, pa koji si levat, ko je vama kriv sto pravite prekide i ne znate koristit pirotehniku sabani jednisasluzena pobjeda danas a kako je samo slatka kad zabijes gol u 97 minuti
Zeba ljubim ti nogu
!!!

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Pjene se svi, očekivali novi kiks i kraj priče o tituli.
Kaže "Ne može nam niko ništa..."
Koje legende.
https://www.facebook.com/darko.todorovi ... =2&theater
Kaže "Ne može nam niko ništa..."

https://www.facebook.com/darko.todorovi ... =2&theater
Jest,tačno tako buraz podsjetim te na ovog sašu matića vrlo brzo!Ako ti misliš da titula vrijedi jer je kupljena onda je to ok !Pozz i sretno do kraj što se mene tiče,a čini mi se da su vaše pare isto ostale u Gabeli samo vama ne odgovara da se o tome priča![/quote]emil02in je napisao/la:Emile care moj tako je i Tuzla komentarisala dva primljena gola Veleza za par minuta od goska sve se vraca majstore
Svi ste pravdali prodaju Gosku ko fol jbg to je fudbal desava se.
Jaraniko pogledaj malo broj prilika i sve danas.
Netreba nama sudija za Velez.sami ste krivi za produzetak Bakljade prekidi. ..tako da

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
Jedno pitanje u vezi Amera Ordagica. Jel iskvarljiv kao covjek?
Igracina je na terenu. Mogao bi komotno medju 16 u repki.
Ima brzinu I lakocu na nogama, koju od veznih ima samo Besic i Cimirot.
RA ko djeca , tri puta prekinuti utakmicu, zaista bez mjere , upropastili su rodendan
-
- Kontakt:
Siguran sam da iskvarljiv covjek nije! I u potpunosti se slazem da je zasluzio mjesto u repki. Pozzsamoposmatram je napisao/la:Jedno pitanje u vezi Amera Ordagica. Jel iskvarljiv kao covjek?

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Hvala na odgovoru izvinjavam se sto sam na ovoj temi za navijace pisao.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Siguran sam da iskvarljiv covjek nije! I u potpunosti se slazem da je zasluzio mjesto u repki. Pozzsamoposmatram je napisao/la:Jedno pitanje u vezi Amera Ordagica. Jel iskvarljiv kao covjek?
Uglavnom momak strasno igra I siguran sam da ce se dokazati u utorak. Vidim ga u Japanu na turniru.
Sretno do kraja sezone.
-
- Kontakt:
Hvala, pozdrav!samoposmatram je napisao/la:Hvala na odgovoru izvinjavam se sto sam na ovoj temi za navijace pisao.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Siguran sam da iskvarljiv covjek nije! I u potpunosti se slazem da je zasluzio mjesto u repki. Pozzsamoposmatram je napisao/la:Jedno pitanje u vezi Amera Ordagica. Jel iskvarljiv kao covjek?
Uglavnom momak strasno igra I siguran sam da ce se dokazati u utorak. Vidim ga u Japanu na turniru.
Sretno do kraja sezone.

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sad cemo ih pocistitsolinas je napisao/la:Joj sto pjene sarajlije po drustvenim mrezama![]()
![]()
Cuj igralo bi se dok Sloboda ne da gol.
Pa pola SATA je bio prekid stoke sarajevske![]()
Citas li ti ono NY![]()
A za ona nazivanja Tuzle malom srbijom,zderacima krmetine cetnicima i td yebem im pleme sarajevsko.
Dado@ ne objasnjavaj se sa njima ko im **** mater.

Evo osvetio nam se Velež za 87. 

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
-
- Kontakt:
ne znam je li ko slusao na slonu prijenos
pa ono je komedija ziva... evo nekih od bisera : ''i bit ce to aut za MOSTARČANE'' ; jedno 10 puta - ''sjajno je skočio Ivica Kostić''; pa krene napad i kaze ide lopta na desnu stranu i ipak neee ( ono mislis izgubili loptu, kad odjednom lik nastavlja - zeba vuce kroz sredinu) ... itd. da ne nabrajam, a pri tome da ne spominjem sto se svakih dvadesetak sekundi cula stolica kako skripi ko da sjedi na palubi nekog broda pa se cuca ... al lik proslavi zato na kraju go opasno
tuzlanski pirlo
P.S: nego nesto sad analiziram ove rasporede do kraja, cini mi se da Sarajevo ima dosta laksi raspored od Zrinje, ljudi imaju gotovo sigurnih 15 bodova i jos zeznute meceve protiv nas i Zelje. Zrinja ide u goste sutra slaviji, radniku,zelji, mladost dk koji bi mozda mogli nekim spletom okolnosti se tu boriti za opstanak, a pored toga imaju i kuci borca koji se cupa, nas ...

P.S: nego nesto sad analiziram ove rasporede do kraja, cini mi se da Sarajevo ima dosta laksi raspored od Zrinje, ljudi imaju gotovo sigurnih 15 bodova i jos zeznute meceve protiv nas i Zelje. Zrinja ide u goste sutra slaviji, radniku,zelji, mladost dk koji bi mozda mogli nekim spletom okolnosti se tu boriti za opstanak, a pored toga imaju i kuci borca koji se cupa, nas ...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brato se revansiro za 87 jbgTzXHc je napisao/la:Evo osvetio nam se Velež za 87.
Cestitke Slobodi na pobjedi, iako sam navijac Veleza, ovo niste smjeli kiksati. Ne dolazim s mrznjom ovdje nego cisto da cestitam, na iskustvo odradjeno ali i nasi igraci odigrali jako dobru utakmicu. Informacija jedna.. Bus sa navijačima vam je zaustavila murija na Bradini i ulazila u bus. Jel to bilo prebiranje pred predaju policiji Kantona Sarajevo ili problemi neki? Nadam se da je sve uredu.
Neko video ili sazetak sa danasnje utakmice?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prenosile tri televizije i cetiri radija pa valjda bude nesto..shaman7 je napisao/la:Cestitke Slobodi na pobjedi, iako sam navijac Veleza, ovo niste smjeli kiksati. Ne dolazim s mrznjom ovdje nego cisto da cestitam, na iskustvo odradjeno ali i nasi igraci odigrali jako dobru utakmicu. Informacija jedna.. Bus sa navijačima vam je zaustavila murija na Bradini i ulazila u bus. Jel to bilo prebiranje pred predaju policiji Kantona Sarajevo ili problemi neki? Nadam se da je sve uredu.
Po radiu se igralo na polovini Veleza, a Velez pokusavao iz kontri. Dok su nasi kruzilo oko 16 Veleza pa cemo vidjeti.

I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE

ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU, ŠEFU MUSEMIĆU,IGRAČIMA, SLOBODAŠIMA I POSEBNO FUKARAMA KOJI SU BILI NA UTAKMICI.
Ja volim FK Tuzla City
Preimenovati stadion u Zajko Zeba ili barem, kao najmanji znak pažnje, njegovu statuu visoku 10 m pred ulazom napraviti!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
- Kontakt:
KO JE PRVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'?
Haurdić mora van!! I siguran sam da ce na klupu iduću tekmu jer je Mehidić za njega igračina!!!!!
Haurdić mora van!! I siguran sam da ce na klupu iduću tekmu jer je Mehidić za njega igračina!!!!!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.