PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- elamalakia
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Dinokio odgovorio Hordama na prozivke "Uprava napolje"

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Nemoj zajebavati, digao je Turkish kone na noge. Realno, nikad oni ne bi ušli u grupnu fazu Lige Prvaka da im TA nije dao lovu.kyrgios je napisao/la:Da si ti zdravo mi od tog sponzora dobili 100KM, + danas nekih 30ak hiljadaRinuka je napisao/la: To bi bilo puno vise nego sto ste vi dobili od ovog velikog sponzora kojeg su vam danas predstavili![]()
A vi od svojih metak u cijevi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
MuhamedTM je napisao/la:Špijun, kenjaš ko foka. Nije valjda da si vuko I nisi spavo.joker90 je napisao/la:Citam na fb da su navijaci Zeljkana mozda i prvi u svijetu koji su generalni sponzor svog tima. Da li su i prvi koji su postavljali 2 puta bombu na tribine stadiona na kojem im ekipa igra

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
prisutanod1964
A ne ti si i dalje **** i stoji ti lijepo.Rinuka je napisao/la:I ja sam vam donirao stolicu (doduse meHku, al je stolica jbg)..Jesam li sad i ja vas sponzorkyrgios je napisao/la:Da si ti zdravo mi od tog sponzora dobili 100KM, + danas nekih 30ak hiljadaRinuka je napisao/la: To bi bilo puno vise nego sto ste vi dobili od ovog velikog sponzora kojeg su vam danas predstavili![]()
A vi od svojih metak u cijevi![]()
IZNENADJENJEEEEE
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
joker90 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Špijun, kenjaš ko foka. Nije valjda da si vuko I nisi spavo.joker90 je napisao/la:Citam na fb da su navijaci Zeljkana mozda i prvi u svijetu koji su generalni sponzor svog tima. Da li su i prvi koji su postavljali 2 puta bombu na tribine stadiona na kojem im ekipa igra

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Surprajs.

Mislim da nam nedostaju još dva sponzora, ali helem nejse.

Mislim da nam nedostaju još dva sponzora, ali helem nejse.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Lazes Pipi da si ozbiljan

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Muki ostavi ta vnago, to je za djecu. Zanimljivo ti je sad sa jarancicima ispred haustora, sjetit ces se mene za par godina kad budes ozbiljniji i parali.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kako ću biti ozbiljan kad se raspravljam sa muškim spolnim organom?Rinuka je napisao/la:Lazes Pipi da si ozbiljan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Više mi skupili za stolice nego što je njima TA dao za godinu dana 
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sreca pa je Rajvosa dobilo, nece morati i ovoh 10% navijati za Zelju posto je 90% vec preslo na Grbavicu da gleda Zahirovica kako lomi, a ne moze dobiti zuti..
A znaci zato ti mene ne ispustas iz ustaPipiDugaCarapa je napisao/la:Kako ću biti ozbiljan kad se raspravljam sa muškim spolnim organom?Rinuka je napisao/la:Lazes Pipi da si ozbiljan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj vise zivotati. Koliko god se ti trudio, jednostavno ne znastuzlak1987 je napisao/la:Sreca pa je Rajvosa dobilo, nece morati i ovoh 10% navijati za Zelju posto je 90% vec preslo na Grbavicu da gleda Zahirovica kako lomi, a ne moze dobiti zuti..
ahahahahahahahahahahahahahaha rinuka odjavi sePipiDugaCarapa je napisao/la:Kako ću biti ozbiljan kad se raspravljam sa muškim spolnim organom?Rinuka je napisao/la:Lazes Pipi da si ozbiljan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
+1Muerte je napisao/la:Nemoj vise zivotati. Koliko god se ti trudio, jednostavno ne znastuzlak1987 je napisao/la:Sreca pa je Rajvosa dobilo, nece morati i ovoh 10% navijati za Zelju posto je 90% vec preslo na Grbavicu da gleda Zahirovica kako lomi, a ne moze dobiti zuti..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto me sad i ti uzimas u usta..brile je napisao/la:ahahahahahahahahahahahahahaha rinuka odjavi sePipiDugaCarapa je napisao/la:Kako ću biti ozbiljan kad se raspravljam sa muškim spolnim organom?Rinuka je napisao/la:Lazes Pipi da si ozbiljan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
"mene ne ispustas iz usta"Rinuka je napisao/la:A znaci zato ti mene ne ispustas iz ustaPipiDugaCarapa je napisao/la:Kako ću biti ozbiljan kad se raspravljam sa muškim spolnim organom?Rinuka je napisao/la:Lazes Pipi da si ozbiljan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko si to ti pa te ne ispuštam iz usta? Priznaj sad, nema povratka.
joker90 je napisao/la:Muki ostavi ta vnago, to je za djecu. Zanimljivo ti je sad sa jarancicima ispred haustora, sjetit ces se mene za par godina kad budes ozbiljniji i parali.
Kengurko, kengurko skace igra radi TO, ime mu je kengurko
Sta je to I koje godine je izaslo?
Budalo jedna ja sam zadnja generacija pionira
Nego vidis mi smo ko dvije droge.
Ti koka, ja vutra
Vještacki I prirodno
Sa Že
Malen, Golem
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 03 apr 2016, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Muha brate da li je ovo droga po tvojoj kasifikaciji droga?joker90 je napisao/la:MuhamedTM je napisao/la:Špijun, kenjaš ko foka. Nije valjda da si vuko I nisi spavo.joker90 je napisao/la:Citam na fb da su navijaci Zeljkana mozda i prvi u svijetu koji su generalni sponzor svog tima. Da li su i prvi koji su postavljali 2 puta bombu na tribine stadiona na kojem im ekipa igra
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 98 gostiju.