Đe nije?pinoglavi je napisao/la: Muha brate da li je ovo droga po tvojoj kasifikaciji droga?
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Đe nije?pinoglavi je napisao/la: Muha brate da li je ovo droga po tvojoj kasifikaciji droga?
@joker yebo te Rick james bičjoker90 je napisao/la:Đe nije?pinoglavi je napisao/la: Muha brate da li je ovo droga po tvojoj kasifikaciji droga?![]()
[youtube][/youtube]
Kako čujem,o :ovim akademcima Azmir,osim para,sad traži i diplome na provjeruelamalakia je napisao/la:Dinokio odgovorio Hordama na prozivke "Uprava napolje"
Pa u odgovoru sam ti prizno, al ti meni nisi odgovorioPipiDugaCarapa je napisao/la: "mene ne ispustas iz usta"
Ko si to ti pa te ne ispuštam iz usta? Priznaj sad, nema povratka.
Jel istina da vas nisu pustali u wc nego vas nakon utakmice pustili na teren da ostavite brabonjke jer su dobri za travupinoglavi je napisao/la:Bit ce da smo i ovo od nekog preuzeli
NaravnoRinuka je napisao/la:Jel istina da vas nisu pustali u wc nego vas nakon utakmice pustili na teren da ostavite brabonjke jer su dobri za travupinoglavi je napisao/la:Bit ce da smo i ovo od nekog preuzeli![]()
Ukrali smo Bruce Lee-u coke, ponovo.joker90 je napisao/la:Tuzlaci jeste li sarali po Mostaru danas i pisali FKR TZ u jutarnjim satima, kao po Sarajevu? Jeste li jos koji spomenik pokusali unistiti?
hahaahah popiso si ga toliko da ce nu i unuci osjetiti ukus mokrace u ustima.PipiDugaCarapa je napisao/la:Kako ću biti ozbiljan kad se raspravljam sa muškim spolnim organom?Rinuka je napisao/la:Lazes Pipi da si ozbiljan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prisutanod1964 je napisao/la:Kako čujem,o :ovim akademcima Azmir,osim para,sad traži i diplome na provjeruelamalakia je napisao/la:Dinokio odgovorio Hordama na prozivke "Uprava napolje"
elamalakia je napisao/la:Dinokio odgovorio Hordama na prozivke "Uprava napolje"
Pratim tvoje postove koje nemaju veze s mozgom. ILakoste je napisao/la:Gdje @rigotina?
Kaze mi drug da su jucer fukare skandirale "Zapadni Mostar, jedan je zapadni Mostar"
Uvlace ti se u rektum
izgleda da je to razlog ne vjerujem da neko moze biti ovako glup...wobly92 je napisao/la:Ma ne repliciraj mu, vidiš da paćenik izmišlja ne bil' ga neko primjetio i ušao u raspravu s njim, a ispadne dalaBu svaki put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.