Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 01:46

fukara1919 je napisao/la:

Dobro ti je Muerte rekao. Prica ti je nigdje veze. Ovo sto se desava sa Velezom su iskljucivi krivci Pastrmka i ostale Pastrmke po Mostaru. Njihova sva prica se svodi na to : Da je kod nas ovako bilo bi onako.
Mi kad smo imali ekipu Zrinjskog nije bilo i slicne gluposti.
Ljudi zive u nekakvom svom svijetu mastanja i nekakve povijesti ( koja nije ni u pola sjajna koliko je oni ovdje predstavljaju ), i to je jedini razlog zbog cega ne da ne napreduju nego nazaduju konstantno. Za razliku od njih komsije im konstantno rade i pokusavaju nesto vise da ostvare i razlika se vidi.
Da me ne shvatis pogresno i meni je drazi Velez nego Zrinjka ali realno od kako se igra PL Velez nista ama bas nista nije napravio i ni na koji nacin ne moze unaprijediti kvalitet kako fudbala tako i samo PL u cijelosti ma koliko to bolno zvucalo to je istina.

Jednom su ispali i nisu se opametili i sad ce im se biti jos duplo teze vratiti ali njihova briga.
Pa to je sve rezultat toga jer igraju van Mostara. Tu nema uvjeta niti za mlade kategorije, a niti za seniore. A udaljenost je velika.. Ja tu niti ne ocekujem cudo neko niti napredak. Treba imati razumjevanja za ljude, oni mastaju kao sto su mastali navijaci Slobode. Zive za dane bolje kao i mi i sanjaju ona stara vremena ali istina je da imaju prepreke koje se ne mogu prevazici.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2016, 01:47

zizu1991 je napisao/la:@Virtualni ništa ne spinujem ističem činjenice. Loše u tome je tvoje torovanje Veleža u vaš tor. Da je Velež htio bit' balijski ne bi petokraka stajala na grbu.
I Slobodi stoji petokraka na grbu pa su evo prvi na tabeli.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 01:49

pinoglavi je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la: Ljudi zive u nekakvom svom svijetu mastanja i nekakve povijesti ( koja nije ni u pola sjajna koliko je oni ovdje predstavljaju ), i to je jedini razlog zbog cega ne da ne napreduju nego nazaduju konstantno. Za razliku od njih komsije im konstantno rade i pokusavaju nesto vise da ostvare i razlika se vidi.
Pa nisu navijaci ti koji su nabili dug, koji su nesposobni da rade kako treba, nadju sponzora itd. Razumijem sta hoces da kazes, ali to nema nikakve veze s tim da nemaju nikakav vid podrske, sto politike, sto sponzora koje bi uprava dobila, nit imaju sposobne ljude u upravi. Pa da otvore racun da se makar napravi umjetna trava djeci da ne treniraju po blatu strasne bi se pare skupile od navijaca sirom svijeta, ali dzaba kad su ljudi nesposobni.
imaju imaju, ali su opet nesposobni
slika
i sine
ako se desi
a desiće se
da nestane svjetla i ispred i iza tebe
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
ne moraš ni svijetlit' jeebem ti majku
naću put
u mraku sam
eto

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 apr 2016, 01:49

Virtu4l je napisao/la:I Slobodi stoji petokraka na grbu pa su evo prvi na tabeli.
Kakve to veze ima sa tvojim torovanjem?
@kappa padobranac, pročitaj postove sa prošle stranice pa onda izlijeći sa nebulozama i inputiranjem stvari koje nisam napisao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 01:50

Da nema Azmira ili bi bili kantonalna ili ne bi bilo Slobode.

Prosli bi u najboljem slucaju kao Jedinstvo.. Jer je neko nesto zacrtao, mi smo samo bili veoma sretni jer je dosao Azmir. A inace smo unistavani politickim instrukcijama 10 godina i vise.

Ovo za petokraku kazem.

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 01:51

tuzlak1987 je napisao/la:Da nema Azmira ili bi bili kantonalna ili ne bi bilo Slobode.

Prosli bi u najboljem slucaju kao Jedinstvo.. Jer je neko nesto zacrtao, mi smo samo bili veoma sretni jer je dosao Azmir. A inace smo unistavani politickim instrukcijama 10 godina i vise.

Ovo za petokraku kazem.
A Sloboda je inače u zadnjih 20 godina osvojila 17 trofeja lige i 14 puta kup pa je nekome smetala i morala je biti uništena :rol: :rol: :rol: O yebem ti ženo maiku pa ovo niđe na svijetu nema :rol:
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 01:51

tuzlak1987 je napisao/la:Da nema Azmira ili bi bili kantonalna ili ne bi bilo Slobode.

Prosli bi u najboljem slucaju kao Jedinstvo.. Jer je neko nesto zacrtao, mi smo samo bili veoma sretni jer je dosao Azmir. A inace smo unistavani politickim instrukcijama iz Sarajeva l 10 godina i vise.

Ovo za petokraku kazem.
Ispravka

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 03 apr 2016, 01:52

pinoglavi je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la: Ljudi zive u nekakvom svom svijetu mastanja i nekakve povijesti ( koja nije ni u pola sjajna koliko je oni ovdje predstavljaju ), i to je jedini razlog zbog cega ne da ne napreduju nego nazaduju konstantno. Za razliku od njih komsije im konstantno rade i pokusavaju nesto vise da ostvare i razlika se vidi.
Pa nisu navijaci ti koji su nabili dug, koji su nesposobni da rade kako treba, nadju sponzora itd. Razumijem sta hoces da kazes, ali to nema nikakve veze s tim da nemaju nikakav vid podrske, sto politike, sto sponzora koje bi uprava dobila, nit imaju sposobne ljude u upravi. Pa da otvore racun da se makar napravi umjetna trava djeci da ne treniraju po blatu strasne bi se pare skupile od navijaca sirom svijeta, ali dzaba kad su ljudi nesposobni.
Nisu ga napravili ali su bili nijemi posmatraci. Kada je kod nas bilo sada ovo sa Azmirom malo da uporedimo.Da nas nije bilo 2-3 hiljade mislis da bi ostao?
Robija evo pokrece pricu, cak i drzavnu i entitetsku televiziju digla na noge tj iste napravile priloge o njima.Bitno je da se pokusava, prica i onda znas da si nesto probao a ne nijemo sutio ( kao mi sa Ditom ).
Opet ti kazem pogledaj njihovu pricu ovdje.To su nekakve hiljade navijaca, slike iz cijele Evrope... Sta su isti uradili za Klub? Apsolutno nista.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 01:53

kappa je napisao/la:

Ovo za petokraku kazem.
A Sloboda je inače u zadnjih 20 godina osvojila 17 trofeja lige i 14 puta kup pa je nekome smetala i morala je biti uništena :rol: :rol: :rol: O yebem ti ženo maiku pa ovo niđe na svijetu nema :rol:
Pa da je bilo sve normalno i pravedno osvojili bi bar 5 trofeja lige ili kupa.

Ali nije bilo ovakvog ebaca kao Azmira. Pa sada mozete prcati nekog kao Velez ili Celika jer imate svoje agente koji rade posao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2016, 01:56

Ovo je previše i za mene.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 03 apr 2016, 01:56

Ovo za petokraku kazem.
Sam si sebi odgovorio :D
Prestani valjati gluposti o Sarajevu i nekakvom sistemskom unistavanju naseg Kluba od strane Sarajlija. Da bi bio najbolji treba ti koncept i kvalitetna uprava ili jedan covjek da to sve poslozi.TI si odgovorio vec koji je kod nas slucaj.
TO sto je nas klub prije bio u dugovima i prodavao finala kupa i mjesta na tabeli, bodove i slicno nije krivo Sarajevo niti Federacija nego jednsotavno lopovi iz naseg grada koji su u Klubu vidjeli dobru priliku da ukradu novac.

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 01:58

tuzlak1987 je napisao/la:
kappa je napisao/la:

Ovo za petokraku kazem.
Pa da je bilo sve normalno i pravedno osvojili bi bar 5 trofeja lige ili kupa.

Ali nije bilo ovakvog ebaca kao Azmira. Pa sada mozete prcati nekog kao Velez ili Celika jer imate svoje agente koji rade posao.
"jedna sloboda je morala biti ubivena"
Zadnja izmjena: kappa, dana/u 03 apr 2016, 01:58, ukupno mijenjano 1 put.
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 apr 2016, 01:58

fukara1919 je napisao/la:TO sto je nas klub prije bio u dugovima i prodavao finala kupa i mjesta na tabeli, bodove i slicno nije krivo Sarajevo niti Federacija nego jednsotavno lopovi iz naseg grada koji su u Klubu vidjeli dobru priliku da ukradu novac.
A sarajevski klubovi nisu u dugovima :damn:

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 02:01

a
pinoglavi je napisao/la:
Nisu ga napravili ali su bili nijemi posmatraci. Kada je kod nas bilo sada ovo sa Azmirom malo da uporedimo.Da nas nije bilo 2-3 hiljade mislis da bi ostao?
Robija evo pokrece pricu, cak i drzavnu i entitetsku televiziju digla na noge tj iste napravile priloge o njima.Bitno je da se pokusava, prica i onda znas da si nesto probao a ne nijemo sutio ( kao mi sa Ditom ).
Opet ti kazem pogledaj njihovu pricu ovdje.To su nekakve hiljade navijaca, slike iz cijele Evrope... Sta su isti uradili za Klub? Apsolutno nista.
Najlakse je pokazati prstom na druge. Uvijek bilo. Kod nas obicno se uperi prema Sarajevu. Dok je sve tako klub ce propadati sve dublje.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 03 apr 2016, 02:04

Virtu4l je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:TO sto je nas klub prije bio u dugovima i prodavao finala kupa i mjesta na tabeli, bodove i slicno nije krivo Sarajevo niti Federacija nego jednsotavno lopovi iz naseg grada koji su u Klubu vidjeli dobru priliku da ukradu novac.
A sarajevski klubovi nisu u dugovima :damn:
Sarajevski klubovi me da prostis ne zanimaju. Objasnio sam kolegi zasto ne treba da krivi niti Sarajevo niti Federaciju za nasu prijasnju situaciju niti za trenutnu situaciju u Velezu. Krivac je iskljucivo u vlastitim redovima.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 02:07

Ovo za petokraku kazem.
Prestani valjati gluposti o Sarajevu i nekakvom sistemskom unistavanju naseg Kluba od strane Sarajlija. Da bi bio najbolji treba ti koncept i kvalitetna uprava ili jedan covjek da to sve poslozi.TI si odgovorio vec koji je kod nas slucaj.
TO sto je nas klub prije bio u dugovima i prodavao finala kupa i mjesta na tabeli, bodove i slicno nije krivo Sarajevo niti Federacija nego jednsotavno lopovi iz naseg grada koji su u Klubu vidjeli dobru priliku da ukradu novac.

Dobra uprava nije uopste dovoljna, a jedan covjek tim nema u Bosni. Klub je prodavao finala jer je politika tako trazila.

Onaj mali iz Veleza je 100 puta sposobniji od Dine ili Siljka, ali sta mu to vrijedi kada ga, sabotiraju na svakom koraku i kada sponzori dobijaju instrukcije da ne ulazu u Velez. Politika je sve ako nisi Azmir, tj ako si obican covjek kao Zalihic.

Politika povlaci sponzorstva! Velez politicki ne kotira dobro u svom dijelu zemlje i nema podrsku.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 03 apr 2016, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 02:09

Ti dečko pojma nemaš. Sve kontam troluješ, loše se zajebavaš, kad ono ti mrtav ozbiljan tito te jjebo :shock:
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 03 apr 2016, 02:11

Ovo za petokraku kazem.

Dobra uprava nije uopste dovoljna, a jedan covjek tim nema u Bosni. Klub je prodavao finala jer je politika tako trazila.

Onaj mali iz Veleza je 100 puta sposobniji od Dine ili Siljka, ali sta mu to vrijedi kada ga, sabotiraju na svakom koraku i kada sponzori dobijaju instrukcije da ne ulazu u Velez. Politika je sve ako nisi Azmir, tj ako si obican covjek kao Zalihic.
Prica ti nema uporista nikakvog. Mani se te seljacke politike: Sve sto je dobro u mom zivotu ja sam za to zasluzan, a sve sto je lose drugi su krivi. Ne ide to tako.
Sta je to Azmir ako nije covjek? Citas li ti sta pises prije nego kliknes ovo posalji?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 apr 2016, 02:12

kappa je napisao/la:Ti dečko pojma nemaš. Sve kontam troluješ, loše se zajebavaš, kad ono ti mrtav ozbiljan tito te jjebo :shock:
Sta uprava Veleza moze uraditi? Pa svi imaju instrukcije da ih izbjegavaju.. Ko zeli uopste uloziti u Vrapcice?

Zar Zalihic nije korektan momak da bar ima pola sponzora kao Zrinjski?

@fukara1919. Za BiH standarde Azmir nije obican covjek. Ostali nemaju tu sigurnost kao mi, Celik i Velez bi se lako izvukli sa njim, zato on nije obican covjek.

kappa
Kontakt:

Post Postao/la kappa » 03 apr 2016, 02:15

kappa je napisao/la:Ti dečko pojma nemaš. Sve kontam troluješ, loše se zajebavaš, kad ono ti mrtav ozbiljan tito te jjebo :shock:
Sta uprava Veleza moze uraditi? Pa svi imaju instrukcije da ih izbjegavaju.. Ko zeli uopste uloziti u Vrapcice?

Zar Zalihic nije korektan momak da bar ima pola sponzora kao Zrinjski?

@fukara1919. Za BiH standarde Azmir nije obican covjek. Ostali nemaju tu sigurnost kao mi, Celik i Velez bi se lako izvukli sa njim, zato on nije obican covjek.
Dečko jel ti znaš šta je biznis? Ko će uložiti u ekipu koja ima jednu pobjedu i dala je 9 golova u 23 kola? Ko će uložiti ako je prosjek navijača na tribinama 200-300? To nije ulaganje, to je bacanje para. Velež i Zrinjski se ne mogu porediti nikako. Ostavi se gluposti majke ti.
i sine
ako se desi
a desiće se
ne boj se
nastavi gdje si kren'o
i reci mirno
naću put
u mraku sam
eto

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []