Merhaba.
Izuzetno važna tri boda za Evropu, kao što reče Hurta, ali držimo još priključak za eventualnu odbranu titule. U to treba vjerovati, ali ne treba se opterećavati sa tim, jer možemo samo ostat bez Evrope (mislim na igrače i struku).
Fakat sve pohvale za Hurtića, pogotovo ako uzmemo u obzir pod kakvim okolnostima je vodio tim, a gola nismo primili, još znamo kako mi volimo fasovat gol... Treba ga definitivno ostaviti do kraja ljeta, u slučaju da ne nađemo pravog trenera poslije završetka sezone, dati Hurti priliku da vodi još jednu sezonu. Evidentna je razlika u znanju fudbalske igre i taktike njega i Džene. Mislim da se Hurtiću nikad ne bi mogle desit neke stvari kao što su se desile nosorovaču.
Marko, Kova, Leon, Rustem, -

Kadušić super odigrao, bez kiksa koliko se sjećam, a to će mu puno značit za samopouzdanje koje mu je bilo poljuljano.
Radovac se vraća polahko, i konačno pristojna partija...
Barba - katastrofalna partija, odsutan bio sve vrijeme, mogao nas zavaliti 4-5 puta, ali hvala ti na golu, srce si.

Krampppar -

Okić - nit smrdi nit miriše
Bojane, hvala na tri boda!
Reprezentativac, El Capitano, Maestro - Haris Duljević -

Ja govorim otkad ikad, dok je 99% bordo življa svršavalo na njega, da se bojim da će ostati u vječitom sivilu PLBiH, što znači da bi vrlo lahko mogao napravit neki generic transfer vani, vucarat se po nedođijama, pa se vratit opet vamo. To ga zasigurno čeka ako ne nauči dodat yebenu loptu, odnosno zabit gol. Ako to ne nauči, a vrijeme mu ističe, može svoje zapanjujuće prodore (no sarc) okačit mačku o rep, jer ne vrijede ništa sami po sebi.
Saaaaaamoooo naprijed, Saraj'vooo!