FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za titulu nam trebaju sve pobjede do kraja i da konkurenti kiksaju. Tesko izvodljivo, skoro pa nemoguce.
U tom slučaju bi morali platit @BSV-u autorska prava.Majkl je napisao/la:Predlažem upravi da raskinemo sa Turkish Airlines da nam vise ne piše na dresu,a da nam na dresu piše Biti srcem vezan,u tome leži snaga
@Zip, pogledaj snimak i obrati pažnju kako je par puta zavaljivao igrače sa pasovima, onda ne izlazi na šut iz baš opasne pozicije, par puta nije ispratio igrače, i sve to u opasnim situacijama. Ni blizu nije one svoje igre nakon dolaska u klub.
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 03 apr 2016, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Delač danas stiže u Sarajevo.
Sve je moguce, nije sve do nas.19FKS46 je napisao/la:Za titulu nam trebaju sve pobjede do kraja i da konkurenti kiksaju. Tesko izvodljivo, skoro pa nemoguce.
Al ako bi kojim slucajem imali sve pobjede do kraja, AKO, mi cemo osvojiti ligu.
Slovoda ce kiksati sigurno prije nas, jer igraju kup. A imaju nas i Zrinju dva posljednja kola.
Mada mene vise Zeljo brine nego Sloboda.. Glupo zvuci al je tako.
**** smo mi titulu u Prijedoru bratkovi moji umjesto na -3 mi se zajebavamo , Zrinjski manje vise samo moze kiksat kod Zelje onako od oka ako gledaš a Sloboda eto ako budes bas sretan da je ti dobijes i da je dobije Zrinjski
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Danas će Zrinjski kiksati.bojler je napisao/la:**** smo mi titulu u Prijedoru bratkovi moji umjesto na -3 mi se zajebavamo , Zrinjski manje vise samo moze kiksat kod Zelje onako od oka ako gledaš a Sloboda eto ako budes bas sretan da je ti dobijes i da je dobije Zrinjski
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Teško igraju oni fino i imaju fine igrace plus prenos na BHT nema šiljo kompany jedino da ovi nekako povedu pa da se zatvore al ovako u otvorenoj utakmici cisto sumnjam da Slavija mozeMajkl je napisao/la:Danas će Zrinjski kiksati.bojler je napisao/la:**** smo mi titulu u Prijedoru bratkovi moji umjesto na -3 mi se zajebavamo , Zrinjski manje vise samo moze kiksat kod Zelje onako od oka ako gledaš a Sloboda eto ako budes bas sretan da je ti dobijes i da je dobije Zrinjski
- PitarBordo
- Kontakt:
PiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
Gol nakon ubačaja iz kornera je nepravda?
PS Mislim da trebaš promjeniti potpis u; "U moru drugih ti si jedanaesti"..
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 03 apr 2016, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Spremit ekipu za narednu sezonu i punom parom na prvo mjestozlo87 je napisao/la:Sta ti je brePiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
Gledam Duljevića i polako zaključujem da bi on još dugo mogao ostati u klubu. S onolikim guzovima ne može primirisati jačoj evropskoj ligi. Maksimum bi mu bio angažman u Turskoj.
- PitarBordo
- Kontakt:
Bye-bye druga liga,odnosno prvaPiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Boli guzaPiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
- VivaLasVegas
- Kontakt:
U inat svim dusmanima osvojiti ligu. Do kraja sve pobjede. Na derbiju karanje.

Kme kme.
Slijedece sezone po livadama rs.a. Gdje vam je i mjesto po mentalnom sklopu.
Slijedece sezone po livadama rs.a. Gdje vam je i mjesto po mentalnom sklopu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Daj te ljudi link tekme,da je na miru pregledam.
I pokušati dovesti ovog Jovica,pravi igrač i jucer je odlično odigrao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kako dobra majica..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Od svega mi jedino nije jasno kako sinoć nismo uspjeli 3 pasa uvezati sa igračem više 
Rustemović odličan (i) sinoć, taj momak nam drži cijeli vezni red sam evo skoro cijelu sezonu. Kadušić, Radovac, Marko, Kova... dobri, al' Radovac i šut...
Pavlović strašan
Sa Duljevićem ne znam je li problem u glavi, ili ima tako lošu završnicu, al' u svakom slučaju nek' mu je Bog na pomoći... Ako je u pitanju ovo prvo, ne znam na koji način se to može riješiti, ali je evidentno, evo od kad je došao kod nas, da mu se to apsolutno stalno ponavlja, a ako je ovo drugo, on više i nije tako mlad pa da se tu nešto drastično može mjenjati, al' eto... Da ne pehiram.
Dok se ne vrati Bekić, Kadušić lijevo, Ahmo desno a Krampar u picku materinu samo da ga ne gledam
Rustemović odličan (i) sinoć, taj momak nam drži cijeli vezni red sam evo skoro cijelu sezonu. Kadušić, Radovac, Marko, Kova... dobri, al' Radovac i šut...
Dok se ne vrati Bekić, Kadušić lijevo, Ahmo desno a Krampar u picku materinu samo da ga ne gledam
1946
Trenutno korisnika/ca: boki86, johntravolta123 i 26 gostiju.