FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Okic i Radovac najbolji
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Gledam nesto ovaj raspored, dobiti radnik i vitez, obavezno!!! Ne dozvoliti sebi luksuz da nemamo 6 bodova poslije njih jer nemamo vise prava na taj luksuz!
A onda komsijama definitivno presudit i ostavit ih bez europe! Kad smo ih u prvoj utakmici vratili u zivot sad da ih vratimo odakle su dosli.
Ako iz te tri utakmice izadjemo sa maksimalnim brojem bodova, onda titula nije samo san!
A onda komsijama definitivno presudit i ostavit ih bez europe! Kad smo ih u prvoj utakmici vratili u zivot sad da ih vratimo odakle su dosli.
Ako iz te tri utakmice izadjemo sa maksimalnim brojem bodova, onda titula nije samo san!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dulja je igrac koji pravi razliku ,on stvara šanse ,pobjegne odbrani ,samo mora se malo dozvati uvijek izabere pogresno rijesenje ,kad treba centrirati on dribla ,kad treba dodati on suta kad treba sutati on laznjak radi itd itd još sta je loše da rikne nakon 70 min jedva hoda kao i vecina nasi igraca juce . al pored svega ovog on je nas najbolji igrac to jest on donosi prevagu sad ne izgleda tako al kao sto reko samo malo koncentracije i bit ce ok .
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sretno u 2 ligi ,sve najboljePiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kad je derbi zna se ali nek ste zegnuli ove otamo za njih je derbi sa Sutjeskom iz Foce.
Sretno u 2 ligi ,sve najboljePiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Kakav on i "bre",nije dalje od Laktasa dobacio,a Beograd vidio na Zvezdama Granda,na Pinkuzlo87 je napisao/la:Sta ti je brePiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Nije mi jasno zasto Muller(Amer) sjedi na klupi , a igra Rode(devetka)
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Za Okića nema zime dok je Hurtić na klupi.Besic je napisao/la:Nije mi jasno zasto Muller(Amer) sjedi na klupi , a igra Rode(devetka)
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
bio sam skeptik za derbi dok nisam vidio da 4 dana prije igraju uzvrat Kupa sa Slobodom, vrata su otškrinuta samo uletit ko Sandžo i razvalit ih do krajaFrancescoTotti je napisao/la:Gledam nesto ovaj raspored, dobiti radnik i vitez, obavezno!!! Ne dozvoliti sebi luksuz da nemamo 6 bodova poslije njih jer nemamo vise prava na taj luksuz!
Okić se slomio sinoć , sve je dao, vraćao se nazad defanzivno, ni za jednog trenera nije ovoliko ginuo...uNbx je napisao/la:Za Okića nema zime dok je Hurtić na klupi.Besic je napisao/la:Nije mi jasno zasto Muller(Amer) sjedi na klupi , a igra Rode(devetka)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Okic igračina.
Pavlovic - Kallasi - Kovacevic - Mihojevic - Kadusic - Berberovic - Rustemovic - Radovac - Okic - Duljevic - Benko
Auf der bank : Plakalo , Catakovic , Emerson , Mujakic , Harba , Amer , Kramar.
Pavlovic - Kallasi - Kovacevic - Mihojevic - Kadusic - Berberovic - Rustemovic - Radovac - Okic - Duljevic - Benko
Auf der bank : Plakalo , Catakovic , Emerson , Mujakic , Harba , Amer , Kramar.
pussy smokebojler je napisao/la:**** smo mi titulu u Prijedoru bratkovi moji umjesto na -3 mi se zajebavamo , Zrinjski manje vise samo moze kiksat kod Zelje onako od oka ako gledaš a Sloboda eto ako budes bas sretan da je ti dobijes i da je dobije Zrinjski
ko je za da Keba pjeva na proslavi?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ima li slucajno snimak utakmice protiv borca,hvala
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Ouu Jovic pravi igrac. Opasan kad god primi loptu, pravio nam dosta problena. Dovest ga dok je jos jeftin. Okic me juce iznendaio u svim segmentima. Najvise trcao i borio se. Dulja je talenat samo takav, ali mora na psihi poradit.miky_hz je napisao/la:I pokušati dovesti ovog Jovica,pravi igrač i jucer je odlično odigrao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, korner je nepravda.PiromanBL je napisao/la:Dajte, slavite gol postignut iz kornera kao i sve nepravde tokom istorije premijer lige. Jedva cekam da se pokrene istraga, ko je sta, gdje, pa da vas otjeraju u najnizi rang. Bye-bye!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jovica obevazno dovesti iz borca, kao i Redzica!!!
Redzica Dino Selimovic stopirao jer je kao igrao za 'reprezentaciju rs-a' ...
Obojica su potencijali ogromni, ne dozvoliti vise da nam najtalentovaniji klize iz ruku!
Redzica Dino Selimovic stopirao jer je kao igrao za 'reprezentaciju rs-a' ...
Obojica su potencijali ogromni, ne dozvoliti vise da nam najtalentovaniji klize iz ruku!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Mislim da smo vidjeli koliko je Ješić zapravo ubio svu želju za fudbalom u ekipi. Hurtić čim je preuzeo ekipu, kao da gledamo druge igrače. Ovo opet ne znači da je ovaj Guardiola, ali pobijedio je u dvije teške utakmice, teške najviše jer je ekipi falilo morala, samopouzdanja, mirnoće, a sa tribina pritisak.
Tek se primijeti koliko to utiče na mlade igrače. Mi kažemo treba nekoga istrpit, a onda prvi kiks kad napravi **** mu sve po spisku i kažemo ko ga stavi da igra. Momci su pokazali jučer da mogu, hoće i znaju, samo ako ih se istrpi. Kadušić će biti najbolji bek lige.
Tek se primijeti koliko to utiče na mlade igrače. Mi kažemo treba nekoga istrpit, a onda prvi kiks kad napravi **** mu sve po spisku i kažemo ko ga stavi da igra. Momci su pokazali jučer da mogu, hoće i znaju, samo ako ih se istrpi. Kadušić će biti najbolji bek lige.
4.10.2009.
Ja sam navijao za to da se Jovic dovede sad na polusezoni,a neki me napadali tad kao sta ce nam stranac jos jedan,imamo takvih itd.a juce se vidjelo kakav je to igrac,za nase uslove odlican i ne bih ga trebalo propustiti sad na ljeto kao ni onu 10,cini mi se Predragovic isto tako dobar igrac

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
I mene to interesuje.fakin je napisao/la:ima li slucajno snimak utakmice protiv borca,hvala