Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

AeGon099
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la AeGon099 » 03 apr 2016, 11:55

@PiromanBL
Očekuješ da Sarajlije budu normalne, požele Borcu sve najbolje, nahvale ga.. a na utakmicama istog tog Borca, odjekuju pjesme podrške ratnim zločincima, kao i transparenti.
Odlazi Safete.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 03 apr 2016, 12:00

Sta se sekiras piromane. Duh borca ce i dalje zivjeti u Krupi

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 03 apr 2016, 12:07

Ma libo ih bolje im je ovako u prvoj ligi,bar su dobili sansu da se bore za titulu :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 03 apr 2016, 12:08

Vidim Krupa prva na tabeli.. Nadam se da će ući u PLBiH mjesto Borca. Već su ih počeli maltretirati, nadam se da će na ovaj način nastaviti.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 12:12

NYKnicks Fan je napisao/la: Koliko jos brate treba da izgubite utakmica pa da se pomiris s tim da ispadate? :D
:urnebes: :urnebes:
Koje vjecne optimiste jbt, da je nama 1% njihovog optimizma gdje bi nam kraj bio.
A volio bi da ostane Borac, jebga ipak je to Borac.
Nad tobom sunce najljepše sja

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 apr 2016, 12:26

MMM je napisao/la:Pusti tu priču i petokraku, da je vama do petokrake ne bi klicali na utakmicama Osami Bin Ladenu prije 10tak god.
Svaka grupa je imala svoje loše momente, i svaka grupa je imala vođe koji su korišteni da bi preko masa manifestirali političke poruke na sportskim dešavanjima. Istinskog navijača Veleža boli qrac za dnevno-politička potkusurivanja na globalnom nivou.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 apr 2016, 12:26

ma nije ovo ni b od onog borca... goni **** na drugoligaške livade
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2016, 12:31

Zao mi je Borca zbog njegove historije i onoga sto predstavlja taj klub u gradu Banja Luci, ali mi nije zao kad vidim onu najezdu cetnistva i fasizma na tribinama, kad cujem one poklike narods koji zivi u 92', nije mi zao jer je ovaj danasnji borac jedan obican politicki projekat dodicka i nema nikakve veze sa Borcem koji je bio ponos BL u jugoslaviji...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 apr 2016, 12:32

joj priče nazad :lol:

Ko sve radi, dok se Sarajevo gradi? Tuzla, Zenica, Mostar... Nastavi niz! :kafa:
1946

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tale07 » 03 apr 2016, 12:32

BitiSrcemVezan je napisao/la:ma nije ovo ni b od onog borca... goni **** na drugoligaške livade
Pa ode borac u svoju ligu, svakako su naučili slaviti poraze, tako da je za njih ovo dobitak :D

Sent from my MI 4W using Tapatalk

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 12:37

FrancescoTotti je napisao/la:Zao mi je Borca zbog njegove historije i onoga sto predstavlja taj klub u gradu Banja Luci, ali mi nije zao kad vidim onu najezdu cetnistva i fasizma na tribinama, kad cujem one poklike narods koji zivi u 92', nije mi zao jer je ovaj danasnji borac jedan obican politicki projekat dodicka i nema nikakve veze sa Borcem koji je bio ponos BL u jugoslaviji...
Ma stoji to sve, pogotovo ispadi navijaca, ali eto juce i Manijaka sa onom parolom... Sve super, lijepo napisano, dobra parola al sta ce ono koji qurac na sportskim dogadjajima. Tako da vidis da tog mijesanja politike nema samo kod njih.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 apr 2016, 12:42

Šta fali paroli Manijaka?

Nigdje ne viđoh ništa uvrijedljivo, za bilo koga. Svaka na mjestu. Samo viđoh da većini smeta jedna riječ u paroli, pa me baš zanima, je li je se to trebamo stidjeti? Trebamo se stidjeti što smo Bošnjaci? Aferim.

Dok drugi urliču o ratnim zločincima i zločinima, Bošnje napadaju svoje jer su, tobože, rekli šta su, a neki se još i pravdaju... :roll:
1946

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 12:43

BitiSrcemVezan je napisao/la:Šta fali paroli Manijaka?

Nigdje ne viđoh ništa uvrijedljivo, za bilo koga. Svaka na mjestu. Samo viđoh da većini smeta jedna riječ u paroli, pa me baš zanima, je li je se to trebamo stidjeti? Trebamo se stidjeti što smo Bošnjaci? Aferim.

Dok drugi urliču o ratnim zločincima i zločinima, Bošnje napadaju svoje jer su, tobože, rekli šta su, a neki se još i pravdaju... :roll:
Jesil procitao moj post il se mutav pravis? Dobra parola, sve uredu, ali cemu ono u sportu

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 apr 2016, 12:44

Ma nisam mislio samo na tvoj post, nego nisam ništa pisao od juče, a pročitah baš dosta komentara na tu temu.
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2016, 12:45

pinoglavi je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Zao mi je Borca zbog njegove historije i onoga sto predstavlja taj klub u gradu Banja Luci, ali mi nije zao kad vidim onu najezdu cetnistva i fasizma na tribinama, kad cujem one poklike narods koji zivi u 92', nije mi zao jer je ovaj danasnji borac jedan obican politicki projekat dodicka i nema nikakve veze sa Borcem koji je bio ponos BL u jugoslaviji...
Ma stoji to sve, pogotovo ispadi navijaca, ali eto juce i Manijaka sa onom parolom... Sve super, lijepo napisano, dobra parola al sta ce ono koji qurac na sportskim dogadjajima. Tako da vidis da tog mijesanja politike nema samo kod njih.
Ono sto su manijaci sinoc napisali nije nikakav govor mrznje, nije nikakvo podrzavanje ratnih zlocinaca, nema nikakve veze sa nijednom politickom strankom niti politikom uopste, nisu psovali nijedan narod a posebno ruse(kao sto oni psuju turke),
Tako da ne stoji to sto kazes. Ono jucer je bila jedna od najboljih parola koje sam ikad vidio, pa nek dolazi od manijaka

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 12:49

Opet vam nije jasno... Super parola, odlicna, ali ne volim provlacenje politike, bilo koje, kroz sport i meni se ne svidja. Ako oni zive u toj mrznji i skupi ih se najvise da mogu protiv Sarajeva davati svakome podrsku i skandirati, trebamo mi voliti svoje klubove za koje navijamo prije svega, a njima ostaviti da zive u mrznji. Toliko od mene, vidim ne shvatate sta hocu reci, ne bi me cudilo da me nazovete cetnikom iz Tuzle jer mi se ne svidja bilo koja politika u sportu.

tale07
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tale07 » 03 apr 2016, 13:06

pinoglavi je napisao/la:

Jesil procitao moj post il se mutav pravis? Dobra parola, sve uredu, ali cemu ono u sportu
Možda obični ljudi nemaju priliku da izraze svoje mišljenje pa moraju na sportskim manifestacijama.

Sent from my MI 4W using Tapatalk

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 apr 2016, 13:08

Normala je osim jedne stvari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 apr 2016, 13:09

MortemHz je napisao/la:

Normala je osim jedne stvari.
Koje?

@pinoglavi cetnice iz tuzle ne zelim raspravljati vise s tobom :mrgreen:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 03 apr 2016, 13:41

Očekujem oštru kaznu Saveza za onaj sraman transparent. Van svake pameti... ljudi poručuju "i poslije rata je rat"... msm jbt klasična propaganda SDA kuhinje.

(nema potrebe da mi replicirate) Onakve poruke zaslužuju osudu svih. Ja razumijem da jedan dio ljudi mrzi Radovana, to je legitimno pravo, ali da poručuješ da je rat još u toku.... užas.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []