FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VelikiKemo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VelikiKemo » 03 apr 2016, 11:19

Beduin je napisao/la:Ja na poslu veceras strepim, jer sam vidio da smo gubili, pa mi otac javlja izjednacili i prekid utakmice, ceka se nastavak... kad mi poslase sms da im Zeba uvali na smaom kraju za pobjedu, ja poceo skakati, gosti me gledaju, obezbjedjenje takodjer, neopisiv osjecaj i svaka im cast.

Daj neka neko blizak klubu makar spomene Haurdica, ovo je vise zabrinjavajuce i na kraju ce nas kostati titule jbt. Nikad necu prezaliti Djelmica, iako je ocito i momak htio van nase lige da ide, ali ne smijem ni pomisliti koliko bismo razvaljivali sa njim u timu.
Ovo sa Haurdicem sto smo odigrali je uzasno, cini mi se da smo vecinu golova postigli nakon njegovog izlaska (bilo bi zanimljivo to provjeriti) + Sarajevo razvalili bez njega.

Koji je igrac ovaj Zeba, koja ljudina, profesionalac, karakter... trebao bi oploditi u svakom gradu po makar jedno zensko, valjda onda nakon 20ak godina dobijemo nekoliko novih talenata u drzavi poput njega.

PS. Ne psujte jedni drugima ba, sta vam je, za isti klub navijamo, svako pokazuje emocije na svoj nacin, iako frustrira sto pojedinci stalno kukaju ovdje i vrijedjaju svaki put kad ne pobjedjujemo. Uzivajte u ovim momentima i nadajmo se sto skorijem sklanjanju na klupu Haurdica. :D Valjda bude i kakav sazetak uskoro, da vidimo te prilike i golove. Bobic nas nikako ne mirise, covjek najbolje brani protiv nas izgleda.
Haurdić uzima mjesto Veselom tj premješta ga na drugu stranu.Kita od igrača,nula bodova,jer čim je jučer usao Mehidić čovjek okrenu tempo,šanse,nabacivanja,pogodi stativu ma lik extra odigra.I da svaki put kad Haurdić izadje bolje djelujemo i mnogo jače izgledamo na terenu.Uvjeren sam da iduću neće početi u startnih 11.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 03 apr 2016, 12:01

Svaka čast momcima, ovakvim utakmicama se titula uzima. Sreću treba zaslužiti, tako da ništa od ovih preokreta nije slučajno i one su plod fizičke spremnosti u odnosu na ove slabije ekipe, ali je dokazano još jednom da se ni protiv koga ne mogu 3 boda upisati unaprijed. Protiv Mladosti će također biti težak susret, nimalo naivna ekipa koja neće doći s bijelom zastavom na Tušanj. Pokušati to riješiti što prije, pa odmarati za Želju. Što se tiče Haurdića, samo bih volio čuti od Husrefa zašto ga toliko forsira, nadam se da ima jedan normalan novinar koji smije postaviti to pitanje šefu.
Mes Que Un Club

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 apr 2016, 12:09

Hajdee Slavijaa
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 apr 2016, 12:18

Nema Stjepanovica, nema Kise da ga zamjeni i odma propuh u odbrani. Ahmet van golgeterske forme, nadam se da ce se sto prije probuditi, potrebni su nam njegovi golovi. Sad slijede 4 utakmice od toga 3 kuci, sad, sad valja i ovo pregurati nekako..
Bit ce je.beno Zrinjskom danas :hmmmm:
Nad tobom sunce najljepše sja

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2016, 12:19

Svaka čast koji mi tim imamo mnogi nisu svjesni ovdje.

Valja se vratiti poslije primljenog gola protiv bilo koga plus dugi prekid koji je više odgovarao njima jer smo mi fizički pripremljeni kao nikad.

Idemo dalje utakmica po utakmica svi će kiksati do kraja.

Očekujem ovjeru titule i slavlje protiv pitica

PS Oni koji odmah smjenjuju Husrefa i imaju ambicija biti treneri neka se obuzdaju ovdje pisati. Ako nemate za teku i olovku da zapisujete svoje ideje i mišljenja javite u pp donirati ću vam samo da ne čitam ovdje te vaše gluposti teške
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 03 apr 2016, 12:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 03 apr 2016, 12:20

Braćo šta ima? jesmo li pobijedili koji smo na tabeli ??
:mrgreen: :opaopa: :njanjanja: :lolno: :mrgreen:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 03 apr 2016, 12:36

Za jučerašnju igru izuzimajući Zebu nijedan igrač Slobode ne zaslužuje prolaznu ocjenu.Naprotiv , neka ih je sramota i stid.Najgora utakmica pod komandom Musemića.Sramota.Tražiti razloge u protivniku je licemjerno.Zeba ima pravo da se žali jer je penal na njemu bio 100%.Pjevanje u svlačionici je dodvaranje Husiću.Oni su se poput pomija vukli po terenu i gurali loptu od sebe.Čovjek bi rekao da niko od njih ni s kim ne govori.Cijela utakmica u jednoj brzini ,2.Puno gore nego u Vitezu a mislio sam da na može gore.Izuzimam dr. Zebu koji na žalost nije imao s kim igrati.Bolje da je pas nekad odigrao sa protivničkim igračem ,možda bi mu se lopta odbila.
Nije dobro, nažalost to je tako.Padamo, gubimo visinu sad kad treba da dodamo gas.Ono nije više ekipa od jeseni to je očigedno.KONDICIONI TRENINZI 7 KOLA PRIJE KRAJA IZMEĐU OSTALOG UZIMAJU SKUP DANAK.Igrači su nam ko prebjene mačke.Tehnički su potpuno nazadovali. Ako je protiv Viteza izgovor bio težak teren i umor nakon prve utakmice Kupa ,šta je sad? Stanišić,Međugorje ,15 dana "etno i religioznog turizma".Sramota ! Vidio sam jučer šta je za ovu ekipu Slobode Nemanja Stjepanović. Sigurno je da im i Menadžeri "uzimaju pamet", jer bliži se doba transfera.Momci jednastavno nisu tu.
Ovakvi sigurno neće osvojiti ništa.Jučer da smo izgubili i nastup u Evropi bi došao pod znak pitanja.
Sad će počet šou -program u vezi kup utakmica.Umjesto da se mi navijači "urazumimo"i kažemo ,"kakav kup kakvi bakrači",fukare jučer u autobusu čim su izašli iz "šoka"već prave planove o duploj kruni.
Mi možemo izvršiti navijački pritisak na igrače Slobode (i protivnika naravno) na Tušnju, protiv Mladosti, Širokog, Drine i Sarajeva i očekivati pobjede.Fukare će sigurno to uraditi na strani kontra Olimpica i Travnika. TAKO SE MOŽEMO NADATI DA OSVOJIMO 18. ILI 16 ILI 15 ILI 14 BODOVA I SA 68. ILI 66 ILI 65 ILI 64 BODA IZBORIMO TITULU ILI 2. ILI 3 MJESTO.
Fudbaleri Slobode će uskoro čuti zvižduke i negodovanja na Tušnju to je sigurno.Poslije poraza od seljobera aplauz i podrška dati su im zbog pobjede na Koševu.Ali šta ako su sarajlije minirale Ješića?
Musemiću zamjerim na dovođenju tzv. kondicionog trenera.Mi smo jesenas bili" mašina"bez njega sada nam igrači jedva noge nosaju. Sredio ih je , "halal mu vjera".
Gledam u te momke čije mnoge treninge posmatram redovno kad su u Tuzli ,pa oni kopne ko snijeg u proljeće.
Krajnje je vrijeme 7 kola do kraja, da oni igrajući fudbal na treninzima održavaju kondiciju i usavršavaju igru.Dajte im loptu na treningu Musemiću molim vas.Oni su fudbaleri a ne atletičari.
Ovo pišem mada znam da će sve ostati isto i da ćemo na kraju sve uprskati.Hoću ipak, da kao slobodan čovjek i zadrti slobodaš kažem ono što vidim i mislim.Iako mi je jako, jako teško , jer će me neko možda shvatiti pogrešno.
Kunem se Bogom Uzvišenim da je moje pisanje iskreno i od srca koje kuca za Slobodu.

slika
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 04 apr 2016, 19:49, ukupno mijenjano 8 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 apr 2016, 12:42

Bilo bi bolje da zapisuješ u teku. Koji pesimista u PM

Nemoj života ti pisati tako misli šta hoćeš mi smo prvi i treba podrška do kraja

Od mene će biti momcima i Husrefu aplauz da izgube sve do kraja
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 03 apr 2016, 12:45

Zasto nebi razmisljali i o kupu kad te 2 utakmice djele od finala :think:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 03 apr 2016, 12:49

DUPLA KRUNA STIŽE U TUZLU! :kralj: :salut:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 apr 2016, 12:50

Zar nije sinoc trebao biti sazetak sa jucerasnje utakmice na RTV Slonu? Ili sam ja to negdje vidio ili je to neko napisao ovdje na forumu :roll: :roll:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 03 apr 2016, 12:54

sloboda72 je napisao/la:Za jučerašnju igru izuzimajući Zebu nijedan igrač Slobode ne zaslužuje prolaznu ocjenu.Naprotiv , neka ih je sramota i stid.Najgora utakmica pod komandom Musemića.Sramota.Tražiti razloge u protivniku je licemjerno.Zeba ima pravo da se žali jer je penal na njemu bio 100%.pjevanje u svlačionici ije dodvaranje Husiću.Oni su se poput pomija vukli po terenu i gurali loptu od sebe.Čovjek bi rekao da niko od njih ni s kim ne govori.Cijela utakmica u jednoj brzini ,2.Puno gore nego u Vitezu a mislio sam da na može gore.Izuzimam dr. Zebu koji na žalost nije imao s kim igrati.Bolje da je pas nekad odigrao sa protivničkim igračem ,možda bi mu se lopta odbila.
Nije dobro, nažalost to je tako.Padamo, gubimo visinu sad kad treba da dodamo gas.Ono nije više ekipa od jeseni to je očigedno.kONDICIONI TRENINZI 7 KOLA PRIJE KRAJA IZMEĐU OSTALOG UZIMAJU SKUP DANAK.Igrači su nam ko prebjene mačke.Tehnički su potpuno nazadovali. Ako je protiv Viteza izgovor bio težak teren i umor nakon prve utakmice Kupa ,šta je sad? Stanišić,Eđugorje ,15 dana "etno i religioznog turizma".Sramota ! Vidio sam jučer šta je za ovu ekipu Slobode Nemanja Stjepanović. Sigurno je da im i Menadžeri "uzimaju pamet", jer bliži se doba transfera.Momci jednastavno nisu tu.
Ovakvi sigurno neće osvojiti ništa.Jučer da smo izgubili i nastup u Evropi bi došao pod znak pitanja.
Sad će počet šou -program u vezi kup utakmica.Umjesto da se mi navijači "urazumimo"i kažemo .kakav kup kakvi bakrači",fukare jučer u autobusu čim su izašli iz "šoka"već prave planove o duploj kruni.
Mi možemo izvršiti navijački pritisak na igrače Slobode (i protivnika naravno) na Tušnju, protiv Mladosti, Širokog, Drine i Sarajeva i očekivati pobjede.Fukare će sigurno to uraditi na strani kontra Olimpica i Mladosti. TAKO SE MOŽEMO NADATI DA OSVOJIMO 18. ILI 16 ILI 15 ILI 14 BODOVA I SA 68. ILI 66 ILI 65 ILI 64 BODA IZBORIMO TITULU ILI 2. ILI 3 MJESTO.
Fudbaleri Slobode će uskoro čuti zvižduke i negodovanja na Tušnju to je sigurno.Poslije poraza od seljobera aplauz i podrška dati su im zbog pobjede na Koševu.Ali šta ako su sarajlije minirale Ješića?
Musemiću zamjerim na dovođenju tzv. kondicionog trenera.Mi smo jesenas bili" mašina"bez njega sada nam igrači jedva noge nosaju. Sredio ih je , "halal mu vjera".
Gledam u te momke čije mnoge trninge posmatram redovno kad su u Tuzli ,pa oni kopne ko snijeg u proljeće.
Krajnje je vrijeme 7 kola do kraja, da oni igrajući fudbal na treninzima održavaju kondiciju i usavršavaju igru.Dajte im loptu na treningu Musemiću molim vas.Oni su fudbaleri a ne atletičari.
Ovo pišem mada znam da će sve ostati isto i da ćemo na kraju sve uprskati.Hoću ipak, da kao slobodan čovjek i zadrti slobodaš kažem ono što vidim i mislim.Iako mi je jako jako teško , jer će me neko možda shvatiti pogrešno.
Kunem se Bogom Uzvišenim da je moje pisanje iskreno i od srca koje kuca za Slobodu.

slika
Nekad stvarno pretjerujes...Imas ti nekad dobrih informaccija al ovo sad si vala pretjerao...Nisam bio na utakmici ali po radio prenosu se dalo primijetiti da ponovo drzimo terensku inicijativu a to sto se domacin zatvorio pa smo tesko dosli do gola to je nesto drugo...Sto se tice kondicionog trenera od pocetka si covjeka uzeo na zub bez potrebe...Pa zar mislis da bi ovi nasi igraci izdrzali ovakav tempo ove polusezone gdje se borimo na oba fronta da taj covjek nije dosao...Nasi igraci pucaju od snage zahvaljujuci tom covjeku i prema tome ovo sto si ti napisao nista ti ne stoji, mislim da si previse pesimista al ajd navikli smo mi od tebe to...Haman si ti juce ocekivao da nasi pobijede 5:0 i tad bi ti bio zadovoljan

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 03 apr 2016, 12:56

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zar nije sinoc trebao biti sazetak sa jucerasnje utakmice na RTV Slonu? Ili sam ja to negdje vidio ili je to neko napisao ovdje na forumu :roll: :roll:
danas u 16:00 na S.L.O.N TV ima emisija ljepsa strana dana i tu ce da bude izvjestaj sa tekme

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 03 apr 2016, 12:57

sloboda72 je napisao/la:Za jučerašnju igru izuzimajući Zebu nijedan igrač Slobode ne zaslužuje prolaznu ocjenu.Naprotiv , neka ih je sramota i stid.Najgora utakmica pod komandom Musemića.Sramota.Tražiti razloge u protivniku je licemjerno.Zeba ima pravo da se žali jer je penal na njemu bio 100%.pjevanje u svlačionici ije dodvaranje Husiću.Oni su se poput pomija vukli po terenu i gurali loptu od sebe.Čovjek bi rekao da niko od njih ni s kim ne govori.Cijela utakmica u jednoj brzini ,2.Puno gore nego u Vitezu a mislio sam da na može gore.Izuzimam dr. Zebu koji na žalost nije imao s kim igrati.Bolje da je pas nekad odigrao sa protivničkim igračem ,možda bi mu se lopta odbila.
Nije dobro, nažalost to je tako.Padamo, gubimo visinu sad kad treba da dodamo gas.Ono nije više ekipa od jeseni to je očigedno.kONDICIONI TRENINZI 7 KOLA PRIJE KRAJA IZMEĐU OSTALOG UZIMAJU SKUP DANAK.Igrači su nam ko prebjene mačke.Tehnički su potpuno nazadovali. Ako je protiv Viteza izgovor bio težak teren i umor nakon prve utakmice Kupa ,šta je sad? Stanišić,Eđugorje ,15 dana "etno i religioznog turizma".Sramota ! Vidio sam jučer šta je za ovu ekipu Slobode Nemanja Stjepanović. Sigurno je da im i Menadžeri "uzimaju pamet", jer bliži se doba transfera.Momci jednastavno nisu tu.
Sad će počet šou -program u vezi kup utakmica.Umjesto da se mi navijači "urazumimo"i kažemo .kakav kup kakvi bakrači",fukare jučer u autobusu čim su izašli iz "šoka"već prave planove o duploj kruni.
Mi možemo izvršiti navijački pritisak na igrače Slobode (i protivnika naravno) na Tušnju, protiv Mladosti, Širokog, Drine i Sarajeva i očekivati pobjede.Fukare će sigurno to uraditi na strani kontra Olimpica i Mladosti. TAKO SE MOŽEMO NADATI DA OSVOJIMO 18. ILI 16 ILI 15 ILI 14 BODOVA I SA 68. ILI 66 ILI 65 ILI 64 BODA IZBORIMO TITULU ILI 2. ILI 3 MJESTO.
Gledam u te momke čije mnoge trninge posmatram redovno kad su u Tuzli ,pa oni kopne ko snijeg u proljeće.
Ovo pišem mada znam da će sve ostati isto i da ćemo na kraju sve uprskati.Hoću ipak, da kao slobodan čovjek i zadrti slobodaš kažem ono što vidim i mislim.Iako mi je jako jako teško , jer će me neko možda shvatiti pogrešno.

slika
Ti znas da je teret ovoga prvenstva i Kupa iznjelo 13 igraca 90% i nije ista svjezina jesenas i sada. Blizi se kraj prvenstva duga je sezona noge su automatski sve teze. Nismo mi jedini koji tesko dobijaju utakmice pogledaj najveceg nam konkurenta Zrinjskog jedva jer su pod pritiskom kao i mi.
samo Sloboda

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 apr 2016, 12:57

SARS je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Zar nije sinoc trebao biti sazetak sa jucerasnje utakmice na RTV Slonu? Ili sam ja to negdje vidio ili je to neko napisao ovdje na forumu :roll: :roll:
danas u 16:00 na S.L.O.N TV ima emisija ljepsa strana dana i tu ce da bude izvjestaj sa tekme
Hvala puno :thumbup:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 03 apr 2016, 12:58

Dotični samo traži izgovore da pljuje Almira Seferovića, koji mu očigledno iz nekog njemu poznatog razloga smeta, iako radi odlično. Sjetimo se samo izmišljenih sukoba igrača sa kondicionim trenerom... :urnebes: Kraj, zdra'o. :salut:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 03 apr 2016, 13:00

Mladost i Siroki moraju pasti.
Odlijepicemo se od Zrinjskoga.
Dobice ih Zeljo.
Ali ne vjerujem u pobjedu Slavije danas.
"Nece krst na krst nikada".
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 03 apr 2016, 13:01

NKMramor je napisao/la:Dotični samo traži izgovore da pljuje Almira Seferovića, koji mu očigledno iz nekog njemu poznatog razloga smeta, iako radi odlično. Sjetimo se samo izmišljenih sukoba igrača sa kondicionim trenerom... :urnebes: Kraj, zdra'o. :salut:
Nije valjda da ti jos uvijek vazi ona opklada... Mijenjaj taj avatar :mrgreen:

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 03 apr 2016, 13:01

NKMramor je napisao/la:Dotični samo traži izgovore da pljuje Almira Seferovića, koji mu očigledno iz nekog njemu poznatog razloga smeta, iako radi odlično. Sjetimo se samo izmišljenih sukoba igrača sa kondicionim trenerom... :urnebes: Kraj, zdra'o. :salut:
Ma postao je ofiran a i dosadan al eto ocigledno mu smeta nas kondicioni trener, mozda je on imao kakvog jarana da bude kondicioni pa nije prosao :D

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 03 apr 2016, 13:02

Ma dobar je sloboda72 jest da zna biti na svoju ruku ponekad znamo da kad uhvati nekoga na pik ne odustaje lako tako je i sa Ordagicem slucaj.
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.