FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
@sloboda72 tebi svaka čast i na informacijama i na izvještajima s treninga i svaka ti čast na tvojim gostovanjima. Al' brate mili kad nekog uhvatiš na zub, ne puštaš ga nikako. Pa jesil' svjestan ti da nije tog kondicionog trenera da bi mi bili sad 4. il 5.? Da smo barem 4-5 utakmica dobili upravo na fizičku snagu i trku? Znam da misliš dobro al pretjeraš nekad stvarno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vcrs Slobodni ljudi na s.l.o.n tv gost babuka 

Ima svoje vidjenje, ne treba ga napadati. Bar kod njega nema potrebe da sumnjamo u istinske dobre namjere. Uostalom glupo je replicirati kad je on gledao utakmicu a mi slusali preko radija, valjda on zna bolje u kakvom su stanju bili igraci.
Nad tobom sunce najljepše sja
Do 19. aprila, ako (ne daj Bože) ispadnemo iz kupa, još 15 dana.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Nije valjda da ti jos uvijek vazi ona opklada... Mijenjaj taj avatarNKMramor je napisao/la:Dotični samo traži izgovore da pljuje Almira Seferovića, koji mu očigledno iz nekog njemu poznatog razloga smeta, iako radi odlično. Sjetimo se samo izmišljenih sukoba igrača sa kondicionim trenerom...Kraj, zdra'o.

2 kvota na Zrinjski, mogli bi oni i kiksat daanas 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- hule_barca
- Kontakt:
Ma kakav Seferović i bakrači, ako može Zeba sa 32 da gine i da preore teren, što ne bi ostali manekeni to mogli.
Mes Que Un Club
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Slaviji gori pod nogama isto tako da vjerujem da ce pokusati uzeti bodove. Imaju isto tezak raspored do kraja ovi iz Slavije, samo na jednoj utakmici protiv Rudara mislim da imaju sigurne bodove. A kuci im dolaze jaci..DoeTz je napisao/la:2 kvota na Zrinjski, mogli bi oni i kiksat daanas
-
- Kontakt:
A i promijenili su trenera valjda dožive taj pozitvni šok.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Slaviji gori pod nogama isto tako da vjerujem da ce pokusati uzeti bodove. Imaju isto tezak raspored do kraja ovi iz Slavije, samo na jednoj utakmici protiv Rudara mislim da imaju sigurne bodove. A kuci im dolaze jaci..DoeTz je napisao/la:2 kvota na Zrinjski, mogli bi oni i kiksat daanas
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kompromitujes sam sebe. Kazes da je lik ziva komedija ali si ga ipak slusao do krajaboomerang5 je napisao/la:ne znam je li ko slusao na slonu prijenospa ono je komedija ziva... evo nekih od bisera : ''i bit ce to aut za MOSTARČANE'' ; jedno 10 puta - ''sjajno je skočio Ivica Kostić''; pa krene napad i kaze ide lopta na desnu stranu i ipak neee ( ono mislis izgubili loptu, kad odjednom lik nastavlja - zeba vuce kroz sredinu) ... itd. da ne nabrajam, a pri tome da ne spominjem sto se svakih dvadesetak sekundi cula stolica kako skripi ko da sjedi na palubi nekog broda pa se cuca ... al lik proslavi zato na kraju go opasno
tuzlanski pirlo
![]()

EDIT: Bas sad sam se cuo sa njihovim kamermanom koji je bio jucer sa njima. "Kolege" iz Mostara su bili apsolutno nefer prema njima. Bas tom komentatoru su iskljucivali napon iz laptopa, zaklanjali komplet desnu stranu na komentatorskom mjestu, svi su dobili zapisnik osim njega...Prvi su dosli na komentatorku konstrukciju, to je ona iznad klupa za igrace. Montirali opremu, a onda su dosle gore navedene kolege i protjerali ih na totalno najgori dio te "skele" tik do fukara. Na njihovo pitanje zasto je to tako, domaćini iz Veleza su im rekli da se kao gosti moraju ponasati puno pristojnije

-
- Kontakt:
HAJDEEEE SLAVIJAAAA UZMIII BODOVEEEEE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
ubice ih zrinjski

-
- Kontakt:
[quote="sloboda72"]Za jučerašnju igru izuzimajući Zebu nijedan igrač Slobode ne zaslužuje prolaznu ocjenu.Naprotiv , neka ih je sramota i stid.Najgora utakmica pod komandom Musemića.Sramota.Tražiti razloge u protivniku je licemjerno...
Druze , svi smo mi razocarani juce napustili vrapcice , cobani jesu izazvali prekid jesu. naša realizacija loša jest , i mene kad moždani nije udario juce al jbg momci su fizički spremniji nego ikad pa jbt sjećaš se vremena kad primimo jedan go pedala nam je odma se predaju sad toga nema više ko svabe smo jbt do zadnje sekunde pun gas. Ovako nam se potrefilo jbg ne moze sve glat ići. 3 boda su 3 boda kako god došla .
Pozdrav
Jesil vidio ludila u busu kad javise za go ?
Druze , svi smo mi razocarani juce napustili vrapcice , cobani jesu izazvali prekid jesu. naša realizacija loša jest , i mene kad moždani nije udario juce al jbg momci su fizički spremniji nego ikad pa jbt sjećaš se vremena kad primimo jedan go pedala nam je odma se predaju sad toga nema više ko svabe smo jbt do zadnje sekunde pun gas. Ovako nam se potrefilo jbg ne moze sve glat ići. 3 boda su 3 boda kako god došla .
Pozdrav
Jesil vidio ludila u busu kad javise za go ?
Zadnja izmjena: NaIrcuJeTop, dana/u 03 apr 2016, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Onaj Bise govori "Ivica Kostic", "Amel Saric", ovaj na Slonu govori evo izletio je sada golman u stilu Philip Lahma 

-
- Kontakt:
pojedinci jos nisu vidjeli utakmice na tusnju a i dalje komentarisu igru nasu......od pocetka sezone i prve utakmice sa velezom se zna da nama treba jedan napadac i da prekucamo ovu ligu..... napadac koji ce samo pospremiti zicere koje mu namjesti vezni red a da ne govorim o nekom koji bi nesto i individualno mogao napraviti onda ko zna gdje bi nam kraj bio......ahmetovic je dobar ali jednostavno nije za toga da nam bude prvi napadac.... odbija se lopta od njega ko od drvo.... a sto je najgore zadnjih utakmica kad gubimo forsira se ta igra na njega duge lopte koje bi on spustao i onda kad se odbije lopta dodje mi u teren da uletim koliko me nervira......Takav dobar vezni red imamo i da igramo igru od noge do noge mi se moramo oslanjati na to kako ce ahmetovic primiti loptu i da li ce on sta uraditi......
i da i ovu utakmicu u gostima smo imali barem 6-7 % prilika pa vi gledajte.....nece protiv zrinjskog imati 6 prilika pa da oni jednu ubace u gol....vidjelo se to protiv zelje vec....
i da i ovu utakmicu u gostima smo imali barem 6-7 % prilika pa vi gledajte.....nece protiv zrinjskog imati 6 prilika pa da oni jednu ubace u gol....vidjelo se to protiv zelje vec....
. . .jeebiga, ne da' se usranom do potoka . . . .biće ovo borba do kraja . . .
[youtube][/youtube]

nisam ja ni ocekivao kiks zrinjskog protiv slavije, eventualno zeljo i radnik da im uzmu bodove... idemo dalje dobit mladost i siroki pa dalje kontatTuzlak04 je napisao/la:. . .jeebiga, ne da' se usranom do potoka . . . .biće ovo borba do kraja . . .

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Je l' ovo predsjednik... Daj je*eš me??wobly92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Edit: Daj nek neko snimi emisiju, ne mogu gledat' večeras.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.