Ma Rudiger doktor za obojicu, a tek Hoedt. Nego kakve su prognoze za vikendChinaglia je napisao/la:realno, niti jedan od njih dvojice nije taj nivo da se vodi neka diskusija oko njih, niti jedan nesto ne odskace od drugog, a nije isto igrat' u ovakvom Milanu i ovakvom Juventusu, a kada tome dodas da Romagnoli igra, a Rugani grije klupu i zaigra silom prilika, ipak je nekako logicnije bilo da Romangoli dobije poziv, ali eto, Conte kao i vecina trenera ima svoje favorite
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
embrace the chaos
nije isto poredit' Rudigera i HoedtaDenno je napisao/la:Ma Rudiger doktor za obojicu, a tek Hoedt. Nego kakve su prognoze za vikend?
cuj kakve su prognoze, bit' cete ebani u paksu
U drugoj ligi ovakva spica a u prvoj nigdje nista.Ocaj do ocaja

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- akisarajevo92
- Kontakt:
blago Calciu ako Carpi izbori opstanak, a pridruze mu se Cagliari, Crotone, Cesena 
Don't believe the hype.
neka Cagliarija, nemaju sada neku publiku i navijace, ali meni su pravo gotivan klub
Valjda ispadne taj Carpi majku mu.Sta fali Kaljariju sviju ti ?akisarajevo92 je napisao/la:blago Calciu ako Carpi izbori opstanak, a pridruze mu se Cagliari, Crotone, Cesena
Imaju odlican stadion a i solidnu brojku na tekmama a i ta Cesena takodje ima fenomenalan stadion.Neki su toliko daleko isli i govorili da je jedan od najljepsih u Italiji.
Crotone ima odvratan stadion al ima odlicnu grupu,grupu koja ide na sve domace i gostujuce tekme u velikom broju.Naravno da bih vise volio da u prvu ligu udju Bari,Perugia ili Salernitana ali bolje i Crotone i Cagliari nego da gledam ove Carpije i Sassuole.Klub bez pravih ultrasa i dobre podrske za mene nije pravi klub.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
RIPFormer Italy head coach Cesare Maldini has passed away
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
A utakmice. 
Udine.
Udine.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Vamos!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Puko Gonzalo. A jbg, razumijem čovjeka. Igra sezonu života, ima ozbiljne šanse za Scudetto i u jednoj utakmici se skoro sve ruši. Na neki način mi ga i žao. Vrhunski napadač.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Juve je novi/stari prvak! Svi ostali kolektivno bi trebali istupiti iz lige, jer uprkos katastrofalnom startu Juventusa, niko to nije znao iskoristiti. Po meni je Juventus za nijansu slabiji nego lani, kad su tu bili Vidal i Tevez pa i Pirlo. No, i ovaj tim je i dalje prejak za ovu šabaniju koja nastupa u ligi. Ponavljam, svi kolektivno se trebaju isključiti iz lige, počevši od propalog Milana pa na dalje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- IlCapitano
- Kontakt:
- bianconeros
- Kontakt:
Za ovo vjerovatno 3 tekme out za Higuaina..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Koja glupost, pa nije ga ni darnuo kako treba, prestrogo je ovo za crveni, jos ce sigurno i dodatno biti kaznjen, fuuuj.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- L'Avvocato
- Kontakt:
Drugi žuti je bio. I još poslije sudiju gura. A nije mu ovo trebalo. Dobiće sigurno dvije utakmice kazne.
Samo, preloše odigraše ovo danas. Zakovaše kad im je najbitnije.
Samo, preloše odigraše ovo danas. Zakovaše kad im je najbitnije.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Dobio je drugi žuti za udaranje igrača bez lopte. Pa onda nasrnuo na sudiju, pa onda krenuo na igrača Udinesea koji je još uvijek bio na zemlji, pa onda još nasrnuo na Reinu i par Sarrijevih asistenata.milanist je napisao/la:Koja glupost, pa nije ga ni darnuo kako treba, prestrogo je ovo za crveni, jos ce sigurno i dodatno biti kaznjen, fuuuj.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo za nasrtanje na sudiju jedno 2 utakmice, pa još jedna za odbijanje da izađe sa terena, pa onda još jedna za riječnik koji sigurno nije bio blag...
Luzeru je bolje da ne igra ove sezone više.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
kuknjavamilanist je napisao/la:Koja glupost, pa nije ga ni darnuo kako treba, prestrogo je ovo za crveni, jos ce sigurno i dodatno biti kaznjen, fuuuj.
Grazie Udinese!
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.